SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bingildak said: ya best offer'a ortalama/normal/eh* diyen arkadaşlarımızdan bir ricam olacak, lütfen 2013'deki en iyi 10 film için ufak bir liste yapabilirler mi? bende kaçırdıklarımı izleyeyim. 1-düğün dernek 2-olympus has fallen 3-only god forgives 4-new world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 >only god forgives >düğün dernek beni kaybettin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 niye only god forgives çok güzel film olm adamın kolunu falan kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sparkcaster said: http://forum.paticik.com/thumbnails/22e/b04/460/ad5/c67/2e8/4bc/fb8/580/ea1/8c_450xNULL.jpg harika lan 8.5/10 rooney mara gerçekten muhteşem ya aynen 8-8.5 ben scarlet'ın sesine aşık oldum abi yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doors belgeseli diye izledik Jim Morrison belgeseli çıktı. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bunun lez sahnesi iyi sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Film 2 saat 56 dakika. Ekşi de yazmış birisi sevişme sahneleri 12 dakika toplamda. Drama dönüyor daha çok. Çok sıkmadı ama filmin yaklaşık 3 saat olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 1000/1000 çok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Red said: bunun lez sahnesi iyi sdffds İŞTE GERÇEK Bİ SİNEMASEVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 https://31.media.tumblr.com/521f5459acdfec06c5be7a63ad18b558/tumblr_mz1huq78rp1si1vngo3_500.jpg güzel de bok gibi. aslında 98'e göre baya iyi film de yine de bazı sahneler facepalm yaptırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu sene iyi film izlemedim diyen adam ağır hipstırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Revenge said: American Hustle Oyuncular sağlamdı..ama film orta karar 7.5/10 Aynen, oyunculuklar 10 ama bende 0,5 daha kırıp 7 veriyorum, o da amy ve jennifer ın film boyunca yarım memesini gördük diye, insan bi sahnede tam gösterir allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc0MjE2NzE0OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTU5MjE1MDE@._V1_SX640_SY720_.jpg 6,5/10 kendimi daha kötüsüne hazırlayarak ve o an sinemada da başka gidilecek film olmadığından gittiğimden galiba beklediğimden iyi çıktı. bol klişe içeren, vasat holivud aksiyon filmi işte ama en azından sıkmadı, eğlencelikti. evde izlesem bayabilirdi ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 jacabo said: Zaten artik izledigin cogu filmin senaryosunu tahmin edebiliyorsun Senaryosunu tahmin ettigin film kotu mu oluyor? Senaryoda alt metin ust metin filan zerre umrunuzda degil sanirim yada filmi film yapan diger etkenler. degerlendirme kriterlerinizi merak ettim diyemiyorum cunku pek yok sanirim masterpiece diyen olmadi filme okudugum kadariyla. Sevdik iste son zamanlarda zaten pek film yoktu, guzel filmlerin hepsi bi anda dokuldu. Hemen overrated diyorsunuz filme göre değişir değerlendirme kriteri. marvel filmlerinde tutup oyunculuk aramazsın mesela, kurgu efekt vs. daha ön plandadır. festivale çıkmış bi filmde oyunculuk ön plandadır. bu film senaryo üstüne gitti. başta bir gizem yarattı. sende gizem yaratan bi film sonuna kadar korumalı onu. oyunculuklara lafım yok ama eğer o gizemi korusa ve bizi ters köşeye yatırsa +3 olacaktı. ayrıca oyunculuklar evet güzeldi, ama filmin bir heycanı yoktu. bir merak vardı acayip tekdüzeydi. mesela karşıdaki kahvedeki zihinsel engelli süper zeka kız gibi şeyler konulmuş güzel ama sanki hadi bu kadar basit olmasın bir iki şey ekleyelim gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben tahmin edemedim beyler onun için, çok iyi film diyorum. ZZZZzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://www.aceshowbiz.com/images/still/in-a-world-poster01.jpg güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sparkcaster said: bu sene iyi film izlemedim diyen adam ağır hipstırdır. bu sene nolan filim çekmedi kardeş o yüzden güzel filim gelmedi. - mainstream hipster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://msmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/HUNGER-GAMES.jpg ilk filme göre daha iyiydi sanki. ilk filmde konu, tema falan hiç ilgimi çekmemişti, öyle izlemiştim. ikinci film ile konunun kaydığı nokta çok hoşuma gitti bir sonraki filmi bekler hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Film olarak 6/10 Konser olarak 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Captain Phillips'e 8/10 sanırım tom hanks yaşayan en iyi aktörlerde başı çekenlerden hala.. ayrıca Muse karakteri gerçeğiyle birebir aynı lan adamın aslını mı oynatmışlar filmde sdf spoiler lan o kadar çektiler cansalı gemiye 3 gemi getirmişler bi allahın kulunda infrared dürbün yok mk. gogoBordoBereliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Tom Hanks beğenmeyi anlamıyorum. Adam tüm filmlerinde Tom Hanks i oynuyor. Yani sevebilirsiniz adamın genel duruşunu da, iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor bu, nitekim bu seneki ödüllerde de görülüyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Offf dünyanın en büyük +1i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 quixef said: Tom Hanks beğenmeyi anlamıyorum. Adam tüm filmlerinde Tom Hanks i oynuyor. Yani sevebilirsiniz adamın genel duruşunu da, iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor bu, nitekim bu seneki ödüllerde de görülüyor bu. İyi de adamın bilmem kaçtane akademi ve altın küre ödülü falan var! sen tutmuş "Yani sevebilirsiniz adamın genel duruşunu da, iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor bu, nitekim bu seneki ödüllerde de görülüyor bu" diyorsun :) Adama bu ödülleri biz sevdigimiz için değil iyi oyuncu oldugu için vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Tom Hanks'e iyi oyuncu değil dediniz ya. Kapatıp gidelim artık vizyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar