Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Rush
8.2/10

baya iyi. bu arada izleyenler merak edip bakındı mı bilmiyorum ama en çok görünen 7-8 oyuncuyu komple, gerçeklerine benzeyen kişilerden seçip, saç-makyaj falan ile de biraz benzetmişler. Hele Lauda, direk adamın gençliği ile aynı falan.

çok başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

9/10 Breakfast At Tiffany's

Audrey Hepburn bir zamanlara damgasını vuran aktris...My Fair Lady'i izlemiştim filmerinden, şimdi de bu, birbirine zıt iki rolü de muhteşem yapmış.

Bu arada Audrey Hepburn ilk kez seçmelere gittiğinde bazı ajans sahipleri...bu ne böyle zapzayıf, hiç kimse izlemek istemez seni kızım git biraz kilo al diyerekten filmlerde oynatmak istememişler ve elemişler direk....ve sonra.....pişman olmuşlardır herhalde kaçırdıkları için=)
..annem hep söylerdi, Audrey Hepburn ne yapsa o dönem moda oluyordu,bugün bile kadınların kıyafetleri saçı falan audrey tarzıdır çoğu yerde diyor.

http://www.panicposters.com/media/catalog/product/cache/1/image/f63dc5ec28f3175f8a7f615bd217eb71/p/p/pp32424-audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-poster.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

9.0

Haters gonna hate.

Yalnız sonu çok daha farklı bitirselermiş daha da güzel olurmuş. Yine küçük bi ikilieme sevketmişler izleyiciyi ama daha yüksek bitmesini beklerdim.

Alternatif bir ending var youtubeda bulabilirsiniz. Çok bir farkı yok gerçi de.

bu film dunyanin en underrated filmi olabilir, matrix + inception kombosu harika bi yapim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...