µh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 baya iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 5/10 zorlasan verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Captain Philipps izledim beğendim lan 8 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 iyi bu baya, festenfüriyons tıransformırsçılar izlemesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben 3 falan verdim rangera kovboy filmi falan diye hatuna izlettirmek için açmıştım o seviye ole filmler o olmasa 50 kere kapamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çok iyi 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mascio said: ObuzHapsever said: Abartıldığı kadar kötü değil. Ama bi yarım saat daha kısa olaymış eyiymiş. abartıldığı kadar kötü değil derken? quentin tarantino yılın en iyi filmi dedi mesela bunun için çünkü. ki yani 8/10 kafadan alır. Eleştirmenler epey yerin dibine soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 goldbären said: Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 iyi bu baya, festenfüriyons tıransformırsçılar izlemesin ama. Çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sabonis said: Rush 8.2/10 baya iyi. bu arada izleyenler merak edip bakındı mı bilmiyorum ama en çok görünen 7-8 oyuncuyu komple, gerçeklerine benzeyen kişilerden seçip, saç-makyaj falan ile de biraz benzetmişler. Hele Lauda, direk adamın gençliği ile aynı falan. çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://i.imgur.com/dYMmf.png 5/10 bu sefer olmamış ya. Birincisi çok daha iyiydi. Bi Mel Gibson bide Chameleon'u beğendim. Dany Trejo adam ama. Çeksinler üçüncüyüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Rush hakkaten çok iyi olmuş. Hiç tahmin etmezdim böyle bir konuyu bu kadar iyi işleyebileceklerini, karakter gelişimlerinin duyguların bu kadar bayağılaşmadan anlatılabileceklerini ama başarmışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Lonely Ranger en fazla taş çatlasın 6.5... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 he yav he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 dünyada tek 8 vermiş kişi olabilirsin lonely ranger'a. daha gidip de beğenen görmemiştim, bi de üstüne yav he he çekmiş adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mutlaka izleyin. hayatımda izlediğim en iyi romantik filmlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 9/10 Breakfast At Tiffany's Audrey Hepburn bir zamanlara damgasını vuran aktris...My Fair Lady'i izlemiştim filmerinden, şimdi de bu, birbirine zıt iki rolü de muhteşem yapmış. Bu arada Audrey Hepburn ilk kez seçmelere gittiğinde bazı ajans sahipleri...bu ne böyle zapzayıf, hiç kimse izlemek istemez seni kızım git biraz kilo al diyerekten filmlerde oynatmak istememişler ve elemişler direk....ve sonra.....pişman olmuşlardır herhalde kaçırdıkları için=) ..annem hep söylerdi, Audrey Hepburn ne yapsa o dönem moda oluyordu,bugün bile kadınların kıyafetleri saçı falan audrey tarzıdır çoğu yerde diyor. http://www.panicposters.com/media/catalog/product/cache/1/image/f63dc5ec28f3175f8a7f615bd217eb71/p/p/pp32424-audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 goldbären said: Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 iyi bu baya, festenfüriyons tıransformırsçılar izlemesin ama. Cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Certhas said: 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 paradoksalkedi said: 9.0 Haters gonna hate. Yalnız sonu çok daha farklı bitirselermiş daha da güzel olurmuş. Yine küçük bi ikilieme sevketmişler izleyiciyi ama daha yüksek bitmesini beklerdim. Alternatif bir ending var youtubeda bulabilirsiniz. Çok bir farkı yok gerçi de. bu film dunyanin en underrated filmi olabilir, matrix + inception kombosu harika bi yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 diaboliq said: mutlaka izleyin. hayatımda izlediğim en iyi romantik filmlerden biri. yeni bitirdim, 8.5/10 tavsiye edenlere teşekkür ederim, çok film izleme lüksüm olmadığı için vaktim boşa gitmemiş oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Tekrar izledim hala en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 47 Ronin Gereksiz film..filmin öne çıkan bir tarafı yok, oyunculuk efektler hikaye vs hepsi vasat..boş vaktim bol diyenler tercih edebilir. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Captain Philips 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar