BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://twitter.com/vekilince Muharrem İNCE @vekilince 1h İzmir İl İnsan Hakları Kurulu üyesi ile de görüştüm. İzmir'deki twitter gerekçe gösterilerek gözaltı haberi maalesef doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bu varol denen adam çok düzgün biri. Bayağı bayağı kültürlü bir adam. Her programın sorularını kendi hazırlıyor. Haliyle inanılmaz bir kelime dağarcığı var. Dünkü gibi müthiş bir tepki ortaya koymasını beklemiyordum ama düzgün adam kendini belli ediyor her şekilde. Umarım işini kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 applev0dka said: polis gümüssuyuna girmiş Haydaa, daha yarım saat önce "burada polisin yanında slogan atıyoruz bişi yapmıyorlar Gümüşsuyu şahane, barış ortamı var" diye bildiriyordu arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Habertürkün yan ürününde yapacağına Halk Tv'ye geçsin, bizi kanalın reklamlarından kurtarsın =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BonePART said: https://twitter.com/vekilince Muharrem İNCE @vekilince 1h İzmir İl İnsan Hakları Kurulu üyesi ile de görüştüm. İzmir'deki twitter gerekçe gösterilerek gözaltı haberi maalesef doğru. vah ki ne vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Vingthor said: Fistan said: twitter gözaltılarına inanmıyorum henüz http://www.youtube.com/watch?v=wPI_sBHHlgs&feature=youtu.be polislerin yaptıkları yanlarına kar mı kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi twitterda gerçek isminizi saklayın çok tırsıyorsanız da proxy vpn vs kullanın isteseler atlatırlar ama milyon kişi arasında bununla uğraşamazlar çok basit hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Kafasına gene gaz bombası isabet almış biri ağır yaralanmış antakyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 DoruK said: abi twitterda gerçek isminizi saklayın çok tırsıyorsanız da proxy vpn vs kullanın isteseler atlatırlar ama milyon kişi arasında bununla uğraşamazlar çok basit hani niye değiştireyim ismimi? korkmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 korkana diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Rewendor said: applev0dka said: polis gümüssuyuna girmiş Haydaa, daha yarım saat önce "burada polisin yanında slogan atıyoruz bişi yapmıyorlar Gümüşsuyu şahane, barış ortamı var" diye bildiriyordu arkadaşım? polisin inadı var, tayyibin inine yaklaştırmıyorlar, ordaki insanlar staddan asagıya 1 adım atınca gazlar yagıyor.. bide şimdi dün cocugun öldugu yerde olaylar var, ulan adam öldurmussunuz, adamlar cenazeden cıkıp 3bin kişi yürümek istemiş, neden saldırıyorsunz o insanlara ya, yemin ediyorum en büyük provokatör polis bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Muhammed Asım Kalkan @vuslatmeftunu fişleyen adam bu tartışmıştık hatta. yayın a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hatayda sokaklarda kalabalık artıyormuş, dumanlar yükseliyormuş, asker polis ile halk arasına set kurmuş patiler! e: halk tv diyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 coco said: hatayda sokaklarda kalabalık artıyormuş, dumanlar yükseliyormuş, asker polis ile halk arasına set kurmuş patiler! e: halk tv diyor şuan Oha lan nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 göstermelik bi kaç kişiyi almışlar işte korkutmak amaçlı. yoksa herkesi alsınlar tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 patiler set mi kurmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 polis saldırmayınca her şey ne kadar güzel oluyor. bu eylemcilerin amacı yakıp yıkmak değil kendisine devamlı olarak diretilene karşı eylem yapmak bu akşam görüldüğü gibi. tayyip kışkırtıp durmasa, polis alakasızca dalmasaydı en başından beri böyle olacaktı üç kişi hayatını kaybetmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BeIlow said: Pek beceremedim ama şöle bişi çıktı. Resim kalitesi çok kötüydü biraz daha iyi olsa Profesyonel olarak bu işi yapan pati yok mu? Bir de resist yerine diren yazsın Türkçe olarak daha iyi. #direngeziparkı ve #occupygezi de altta olsun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 coco ya prim verilmemesi gözlerimi yaşartıyor 9 topiktir https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936385_10151464181658339_1722649472_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi yeter miş li muş lu provakasyona yönelik haberler salmayın ortalığa ya. Asker set kurmuş falan. Asker dediğin ne ? Jandarma'dan bahsediyorsan o asker değil iç işlerine bağlı genel komutanıyla beraber. Sadece kullandığı insanı askerden seçiyor yoksa yöneten, emir veren sivil kurum. Gidip Jandarma kendi bölgesinde bir işler yapıyorsa asker polis karşı karşıya gelmiyor. Polis istemiş olabilir Jandarma'yı. Adam gibi haber verin ona birşey diyen yok ama miş muş yetti yani kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Quadrophenia said: BeIlow said: Pek beceremedim ama şöle bişi çıktı. Resim kalitesi çok kötüydü biraz daha iyi olsa Profesyonel olarak bu işi yapan pati yok mu? Bir de resist yerine diren yazsın Türkçe olarak daha iyi. #direngeziparkı ve #occupygezi de altta olsun felan. Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 guernica said: Goering said: capuling going mainstream maaan cem boynere benziyor bu herif. cem boyner zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 halk tv şuan diyor diyorum sen bana mışlı muşlu diyorsun... ben buraya not düşüyorum, doğrulanabilir mi diye! hepiniz tv izlemiyorsunuz, çoğu zaman benim yaptığım gibi buradan takip ediyorsunuz.. özellikle canlı bağlantı ile gelen haberleri not düşüyorumm sen de forgiver, yapma lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 dersimi takip ediyoruz da, antakyadan hic ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dolmabahçe hafiften karışmaya başlamış, evine giden gruplara gaz bombası atılıyormuş.. Bahçelievler'de 20 30 kişilik bir ekip palalarla insanlara dalmış 2 yaralı varmış. Maltepe sahilde sivillerin üstüne araba sürüp kaçıyorlarmış, hafiften tahrik ve provakasyon var. Facebook'tan okudukladım.. Beşiktaş Çarşı @Forumkartal 2 dk DOLMABAHCEDE EVİMİZDE YİNE OLAYLAR CİKTİGİ DOGRUDUR! ATAMİZİN EVİ BAHCESİNDE BUNLAR... BU KEZ KİMSE GELMESİN LUTFEN GEREGİNİ BİZ YAPACAGİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar