inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Biri konuyu özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Xaenin said: KuddusiMavra said: lan kadınmış bu...sen çekil aradan. Abi bu inanılmazmış. AHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Cuma verim az olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 O degilde bu finklor gece topik açıldığından şuana kadar aktif bir şekilde yazıyor , uyu be adam! Noyzura senden de acaip tiksindim ne iğrenç bir adammışsın insanda yağ mağ olur lan , yüzüne kezzap atılacak adamsın, biz burda ayı gibi kilo alalım herifin haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben bir yandan at gibi ders çalışıyorum ya son 6 saattir falan. bilgisayarda slayttan çalışıyorum.her sigara yakarken bi güncele bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Valla kolay gelsin hayatımda hiç öyle ders çalışmadım ben , yadırgadım bende acaba gece uyanık olmasını gerektiren bir işi mi var acaba dedim , git uyu artık yeter bu kadar ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 64 sayfa okuyacak vaktim yok ama tüy siklet yetti ya, ilahi xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abicim biri dierine hakaret ettiyse dava açarsın adresi devlet alır çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çogiyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 forumun akışını entropiye bırakırsan böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Odul var yazmis birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 problem skindirik moderasyonda malesef, şu hakaret olaylarını yaşayan adamlara bakın hep 50 defa aynı mevzudan banlanıp gelen adamlar ve rahat rahat ben şuyum şundan banlanmıstım diyen kişiler. Yani yok takip edemiyoruz yok bilmemne olayı da yalan. 8 senedir okuyucu odaklı takılıyorum su forumda ama bu kadar kalitesizleştiğini görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Moderasyon problemli evet, belli şeyler engellenmeyince böyle büyük çapta çatışmalar yaşanıyor. Esnaf said: çeto yu ne severim ne sevmem :P genelde tartışmalara felan bile girmem.hatta konu ne onu bilmiyorum,ancak sonuçta adamın çocuğuna laf etmişsiniz ve kızmakta sonuna kadar haklı birde utanmadan bir daha etmişsiniz.bu ciddi anlamda terbiyesizlik hayvanlık.bunu yapan yeni üyeler felan olsa neyse diyicem ama yapanlarda hep eski üyeler herifi seversiniz sevmezsiniz ama bu küçük bir kıza küfür etmenize sebep değil.çeto ne kadar haksız olursa olsun adres istemekte çocukça olmuş çeto nun çok sinirlenmesine bağlıyorum bunu Haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sorun moderasyonda değil üye kayıt sisteminde, birde karaktersiz üyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?2,6749925 bana yetki verin 1 haftada tertemiz edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eş ya da kız karıştırmak kim kime ne için yaparsa yapsın terbiyesizlik. birbirine istediğin kadar saydırırsın. hani öyle "açık açık küfür etmedim ki" diye kıvırılacak ve hukuk cambazlığı yapılacak bir konu da değil bence. konuya yorum bu, yapılmış ya da yapılmamış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dreagloth said: Sorun moderasyonda değil üye kayıt sisteminde, birde karaktersiz üyelerde. hayır sorun moderasyonda, dönüp dönüp hesap açan ezikler olacaktır illa ki. Fake account ban sebebi değil, böyle saçmalık ancak hit sayısını artırmak isteyen bir yerde kabul edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Müslüüman uuyuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 her bakıtıgımda öncekinden daha dandik bir yer haline gelmiş oluyor paticik. back to reddit /patigonewild açılana kadar dönmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tüm suç moderasyonda benim futbol banımı da açmadılar zaten. beşiktaşa küfür etseydik üstüne ödül bile verirlerdi. arada bu da kaynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beşiktaş'a küfür ettirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 moriarty nin her bilgisi elimde mevcut. 65 sayfa ne yazdınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 karaktersiz üye her zaman olacaktır engel olamazsın ama 8 kere banlanmış adam yeni hesap alıp geldiğinde kendini afişe etmesine rağmen banlanmıyor. 9. kere geldiğinde değişeceğimi var sayılıyor adamın? adam 9. kere yine yaptığını yapıyor ve 10. kere geliyor. başka başlıkta da uzun uzun konuşmuştuk zaten bu mevzuları, "demir yumruk" olsun demiyor kimse ama bile bile de lades demeye gerek yok. kuddisi kaç kere banlanmış mesela, adam başka bir hesap alıp geldiğini tespit ettiğin anda banla abi adamı. değişmiyor çünkü insanlar, hesap isimleri değişiyor fakat keyboardun başındaki kişi değişmiyor. 3 haftada patlıyor, 3 ayda patlıyor fark etmiyor sonuçta patlıyor. cılkı çıkmış iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eldar said: dreagloth said: Sorun moderasyonda değil üye kayıt sisteminde, birde karaktersiz üyelerde. hayır sorun moderasyonda, dönüp dönüp hesap açan ezikler olacaktır illa ki. Fake account ban sebebi değil, böyle saçmalık ancak hit sayısını artırmak isteyen bir yerde kabul edilebilir. işte fake hesap açılamaması için kayıt sisteminin değişmesi lazım, sorun orada, tabi o da moderasyondur diyebiliriz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar