Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Level yüksek olması itemler olmadan bir anlamı olmuyor. Ama level düşük bile olsa 10 level üstündeki mobları taktikli bir şekilde oynayınca indirebiliyorsun. Oyunda düşman her boss fight bölümünde seni fall back yapmaya zorluyor o çok hoş olmuş. DZ tek başına keyifli olmayacaktır o yüzden ekip olarak girmeyecek olduktan sonra ben takılmayı pek düşünmüyorum tek tabanca olarak. Oyun gayet beklentilerimi karşıladı benim.
Sosyal ağlarda paylaş

genşler kritik bi soru, arkadaşlarım ısrar etti de baya al al diye ama merak ettiğim bişi var:

bildiğimiz sevdiğimiz MMO tadında mı bu oyun? Yani tamam 1 hafta kasıp 30 olurum onda sıkıntı yok da, ben 2 günde 1 girip 2 saat oynayınca, günde 5 saat oynayan adam benim fersah fersah önümde olacak mı? Yani time-sink gerektiriyor mu klasik bir MMO gibi?

eğer çok zaman gömmek gerekiyorsa almayacağım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

çok oynayan 3-5 günde max level + iyi itemlı olur. sen 15 günde olursun. ondan sonra tek fark tecrübe olur bence. çok devasa farklar olacak bi oyun izlenimi vermedi bana.

wow vs gibi bi content olayı yok sonuçta klasik fps taktikleri ile oynanıyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

aslina bakarsan birazcik fark olusur.

eger sen dz rank 50 nin giydigi high-end gear'i hedefliyorsan phoenix credit falan farmlaman gerekecek. (kendi baseimizdeki special gear vendorumuz da bu birim ile isliyor)

bu creditlerde dzdeki bosslardan, daily missionlardan, challenge missionlardan falan dusuyor. incursion'lar geldiginde (nisan) oradan da dusecek.

yani aslinda zaman ayiran adam her zaman avantajli olur. uçurum olur diyemem tabi. o zaman ayıran kisinin nasil oynadigina bagli biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani Midas'ı görünce "abi ben SMG kullanmıyorum, ne yapacam bunu" demeyi anlıyorum da, niye kırıyorsunuz abi? Oyunda zaten 10 tane mi ne isimli weapon var, hiç olmadı koleksiyon olsun diye tutarım ben. 60 stash slotu neyle dolduruyorsunuz :D Ondan gelecek mat'ı, mule karakterinle bir tane mor satıp ondan gelen parayla alacağın mavileri kırıp elde edebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

başka birileri daha yazabilir mi plx. genel görüşe göre değerlendirip alıp almamazlık edeceğim :D

özet soru şu: Ben 2 günde 1 girip 2 saat oynayınca, günde 5 saat oynayan adam benim fersah fersah önümde olacak mı?

df said:

çok oynayan 3-5 günde max level + iyi itemlı olur. sen 15 günde olursun. ondan sonra tek fark tecrübe olur bence. çok devasa farklar olacak bi oyun izlenimi vermedi bana.

wow vs gibi bi content olayı yok sonuçta klasik fps taktikleri ile oynanıyor oyun.

cmrownz said:

aslina bakarsan birazcik fark olusur.

eger sen dz rank 50 nin giydigi high-end gear'i hedefliyorsan phoenix credit falan farmlaman gerekecek. (kendi baseimizdeki special gear vendorumuz da bu birim ile isliyor)

bu creditlerde dzdeki bosslardan, daily missionlardan, challenge missionlardan falan dusuyor. incursion'lar geldiginde (nisan) oradan da dusecek.

yani aslinda zaman ayiran adam her zaman avantajli olur. uçurum olur diyemem tabi. o zaman ayıran kisinin nasil oynadigina bagli biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hafta içi çok girememiştim h.sonu biraz yardırcam ama dz ye full level ile mi girsem yoksa dz levelini de normal levelle aynı seviyelerde tutmak için ara ara girsem mi karar veremedim.

betada herkes aynıydı takılıyoduk ama şimdi 10-15 levelle dz ye girsem dağıtırlar gibi geliyor. herkes kendi level bölgesinde takılmıyordur heralde =) 30 biri gelip rezil etmesin bizi sonra =P

siz ne zaman girdiniz vs tecrübeleri yazarsanız iyi olur.

@sabonis ben de az giren biri olarak kendimi avutuyorum bu arada. çok tecrübeliymişim gibi ciddiye alma da. zaten bu mesajımdan da anlarsın =)
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis aslına bakarsan oyun casual oynayana da hardcore oynayana da uygun olarak tasarlanmış genel hatlarıyla. ha hardcore oynayan ve ne yaptığını iyi bilen oyuncuya kolay gelebilir ona bisey diyemem ancak casual oyuncuyu kesinlikle cok daha iyi doyuracaktir. (nasi bi ifade oldu lan bu asdasd)

yani arkadasinla progress yaparken dzye girip aranda gear farki olsa bile herkes tarafindan ezilecegini zannetmiyorum (kisisel tavsiyem zaten 30 capine ulasmadan dzye hasir nesir olmamak yonunde) zira moblarini kesebildigin dz bolgelerinde (1,2,3,4,5,6 diye ayriliyor) takiliyor olacaksin diye dusunuyorum. (leveli dun capledigimden daha dz'ye tam dalamadım, o yuzden detayli bisey diyemiyorum, benden daha iyi progressi olan arkadaslar vardir illa ki, onlar ince detaylari anlatirlar)

missionlar icin durum zaten belli genel hatlariyla, casual sekilde rahatca oynanabilir. daha agir bir progress olur sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

level kasarken gorevleri normal mi hard mi yapiyorsunuz?

normal cok kolay geliyordu dun bir hard yapayim dedim, boss lu filan main mission, 4-5 kez denemem gerekti ama baya keyif aldim. gerci durbunlu scar-h olmasa bitiremezdim herhalde.

keyif almak acisindan kesinlikle hard bence, sirf o yuzden butun questleri hard bitirmeyi planliyorum da, item/xp reward olarak mantikli mi mantiksiz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...