bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bir gameplay videosu ver yarabbem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ^^gönder gelsin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 June 9 da verirler insallah, hype train i yola cikar, bineriz hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bu oyunun hype'i bile hype yapiyor bende an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 E3 demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 alpha ya giris fiyatlari belli olmus, 1000$ dan basliyormus paketler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 AHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Coogh iyimis video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 neler varmis pakette, ona gore. "Captain Logar" said: alpha ya giris fiyatlari belli olmus, 1000$ dan basliyormus paketler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Meh bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 knox said: E3 demo Ya şu tarz videolar yüzünden benim bütün hevesim kaçtı gerçekten. O kadar staged ki kaşıntı yapıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 çok net ıslandım iç çamaşırı değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ui kullanimina hayranim ben bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://gamerlimit.com/files/2012/06/my-body-is-ready.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 valla tam aciklanmamis ama galiba titresimli birseyler oldugu tahmin ediliyor :D gerisini sen hayal et!! aquila said: neler varmis pakette, ona gore. "Captain Logar" said: alpha ya giris fiyatlari belli olmus, 1000$ dan basliyormus paketler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 nerede abi paket maket yok nette? baitliyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Asıl açıklamayı Ubisoft tanıtımında bekliyorum ben bir başlasada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 aldik biz coktan, guildi de kurduk, Annen Corp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi anlamıyorum, oyun ok güzel grafikler atmosfer, interfaceler artistik ama videoda ve önceki videoda da öyleydi oyunu çok iimiş gibi yapan tek şey, bu telsiz üzerinden oyuncuların Roleplay konuşmaları. Yoksa bildiğin coop oyun bu? bir overyhype sezdim ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oyuncu degil yavrum onlar, npc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yanında sesini duyduğn npc mi? o zaman daha da kötü haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 olm taksi'nin kapısı kapanıyor lan son sahnelerde alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 o megan npc ise, dün duyduğum en iyi haber olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Xaenin said: knox said: E3 demo Ya şu tarz videolar yüzünden benim bütün hevesim kaçtı gerçekten. O kadar staged ki kaşıntı yapıyor yani. Bu, npc değil onlar multiplayer canlandırması yapan aktörlerin sesleri. Hatta seslendirme vidyoya sonradan eklenmiş bile olabilir lel. Seksi sesli profesyonel karı yerine sıradan bi karı koysalarmış gerçekten bu kadar itici olmayacakmış. Tepede uçan drone da ipadden oynayan adam mı ne öyle bi olayı var sanırım oyunun. Yani tamam güzel de splinter cell in open world yeni grafik motorlusu, hypelanacak pek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=DX9d-glW-TY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar