sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Bende var bu ya, buradan arkadaşlarla oynuyorduk hatta. Dönüş hype ı olursa trene binerim. @Davidmills @Falrod @Gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 mardox said: Duz versiyonun uzerine neler gerekli content icin? Sonucta oyun guzeldi ama bitmemisti content yoktu. Bütün DLC ler lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Aldım Gold u 80TL güzel oldu böyle takılayım bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 300 diyor nasıl 80e aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Hafta sonu %70 indirim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 1.8'le geri dönenler için şöyle bir guide hazırlanmış redditte https://docs.google.com/document/d/1AF3Dh-HKMNjPy5lk7xw2GtJGqCM_6BUkYxjUWlxYcak/edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 sipeyskeyk said: Bende var bu ya, buradan arkadaşlarla oynuyorduk hatta. Dönüş hype ı olursa trene binerim. @Davidmills @Falrod @Gangren Şu oyuna yazık ettiler yaa. Destiny 2 denedim, ııh sarmadı bunun kadar. WoW a bildiğin deli zaman harcıyorum, ama halaaaa şu oyun arada dürtmüyor değil. Dur bi indiriyim bunu ben yaaa asfasdds, sararsa tekrar dürterim herkesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Dürt beni, özledim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Division'i Destiny gibi bi ucubeyle kiyaslamak bile hata ya. Division cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Toplaniyorsak geleyim bende. Sanırım global eventi kaçırdık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ya bi giriyim dedim bayağı sudan çıkmış balığa döndüm. Bayağı içerik var gibi görünüyor. Öğleden sonra oyundayım. Gelen olursa takılırız. Baştan bile kasılabilir adsfsfa.. Khiran said: 1.8'le geri dönenler için şöyle bir guide hazırlanmış redditte https://docs.google.com/document/d/1AF3Dh-HKMNjPy5lk7xw2GtJGqCM_6BUkYxjUWlxYcak/edit Şuna biraz bakınayım, sağolasın paylaşım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Dur indirivereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Öf bu kadar GB indiremicem şuan, siz başlarsanız bu gece basarım dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Yeniden basladiysaniz geliyim bende ben cok once birakmistim ama nispeten sizden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 WoW raid günleri harici takılırım gibi. Sardı valla yeniden. Öğleden beri Underground kasıyorum..Oynanır yani. Yalnız DZ de kimseye dokunmaya gelmiyo, silindir gibi geçiyorlar üzerindne adamın..Acı bir deneyim oldu ahuahuasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Division keşke ilk başta böyle çıkış yapsaymış şuan oyun resmen akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Bu oyunun PvP'si nasildi. Sanki Rogue vs olmanin bir olayi yoktu gibi hatirliyorum ama DZ'de..Oradaki itemlar daha iyiydi degil mi? Degismis mi cok DZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 şu oyunu alasım var. çıkmadan çok hype yaptıydım ama yorumlardan sonra oyunu denemedim bile sdfs. ps4'te nasıl oynanma oranları acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ben PS4'de oynuyorum gayet kalabalık. Eşek yüküyle şey gelmiş dünyalar kendi içinde sınıflandırılıyor gear seviyesine göre, pvpde silahlar dengeleniyor, sponge bob npcler baya azalmış hani lvl 1 silahı ile lvl 30 indirmeye çalışıyorsanız aynı tabi ama levelı yeten silahlarda hatta -1,2 lvlda dahi gayet damage veriliyor. Skirmish mode baya başarılı. PS4'de indirim varken bence kaçırılmamalı free updateler bile fazlası ile gameplay sunuyor parası olan 20TL daha atıp ek paketli versiyonunu alabilir ben direkt gold aldım. http://www.ign.com/wikis/the-division/Updates_and_Patches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Red said: şu oyunu alasım var. çıkmadan çok hype yaptıydım ama yorumlardan sonra oyunu denemedim bile sdfs. ps4'te nasıl oynanma oranları acaba. eğer oynicak adam varsa bende almak istiyorum açıkçası. ilk çıktığında pc de 2 haftada tüm contenti bitirip bırakmıştık sonrasında. updateler gelene kadar ztn baydı oyun. şu anda iyi diyorsanız ekip olursa oynicak ben ps e alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ben aldım. level 8 oldum. çok fazla içerik var gibi hoşuma gitti. açıkcası destiny 2'den daha çok keyif aldım bundan. keşke daha önce alsaymışım. end game patates heralde yoksa bu kadar kötülenmezdi. atmosfer falan güzel. nedense tam bir zombi atmosferi var virüs falan. acaba zombiye dönüyor mu ilerde işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 sdfg konuyu hic okumadin mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ps4'te oynayan kaç kişi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 biz 4 kişiyiz ama çalışan tayfa olduğumuz için anca akşamları 20-24 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ben de aynı saatler arası online olabiliyorum da, siz zaten 4 kişiymişsiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar