df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ben 70 saatte bıraktım. gold almayaydım keşke. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ben de hiç ödemedim nvidia sağolsun da beni hiç sarmadı bu oyun ha. zar zor level 10 12 falan oldum ama yok yani çok anlamsız geliyor. çık dışarı koş koş koş, görev ayağına adam vur vur vur, sonra aynı şeyi tekrar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Son 4-5 gündür kimse yok patiden , hayırdır sıkıldık galiba oyundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 overwatch betasında herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Beyler oyunu aldım yarın itibarı ile playstation plus üyeliğimi aktif edeceğim biraz bilgi verirmisiniz. Geç olsun güç olmasın lsdmgğdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 oyun bitti yaw, gec kaldin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 asdfmdsg o kadar da geç kalmamışızdır ya tek ben başlayacak değilim ya sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 1.2 ile loot duzelecek gibi duruyor. onunla beraber oyundaki insan sayısı artar tekrar buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Level kasmasi cok guzel. İlk 30 level cok guzel gidiyor sonra bos.. Ama biraz content eklenip, buglar duzeltilince akilir tekrar bence cok acil degilse content beklenip de alinabilir oyun. Konsol da iyi secim yubi gibi hack konusunda beceriksiz bir firma varken ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 2. dlc'de ben yine şans vericem ne olmuş oyuna diye. release tam bir fiyaskoydu. kıçımıza girdi ama en azından seasonal passı dahil girdi, arada dönüp bakmak için sebebimiz oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 2. dlc ye kadar arayı kapatayım bari bende. konsolu geç almış olmanın sonucu olarak zaten geç kaldım her halta dmğgfğdsmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 konsola alarak çok mantıklı bir iş yapmışsın en azından. PC'de gördük DZ'nin durumunu. o kadar pulse bastım, koşturdum ama yine olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bakalım ne kadar iyi olduğunu yarından itibaren görmeye başlayacağım. burayada yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Daha 1.dlc cikmadi :) ara kapatcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 1. DLC çıktı? Incursion geldi işte onunla, 2. DLC Mayıs ayı içerisinde (sonunda) çıkacak. Yaz aylarında paralı DLC'ler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dlc diye sadece 1 incursion getirdilerse durum vahim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Free dlc değil miydi ya i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dlc degil abi o, updatedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 content update 1 olarak saydılar işte incursion'ı. 2 tane daha böyle update gelecek ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ps4'de oynayan var mı aranızda, genelde sanırım pc. İtem level 197 oldu, ama Dps 162 Health 82 Elektronik'de 12. Şimdi şöyle bir ikilem oluyor, Falcon'u bir kez yapabildim, sonuçta set itemleri oradan düşüyor. DZ'de 51 lvl olarak bugüne kadar set eşyası görmedim hiç. Scavening %214 le bile gezdiğim oluyor çevremdekilere göre, ama bir etki etmiyor DZ'de düşenlerle ilgili. Şimdi phoenix credit toplayarak, bütün set eşyalarının blueprintlerini alabilme şansımız da yok... Ee bu şekilde bir ikileme giriyorsun. Tek yol DZ'de yükselmek kalıyor, 204 lvl silah alabilmek için. Geriye başka yol kalmıyor. Tavsiyeniz var mı ? Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Oyuna ara ver, Patch 1.2 ile geri dön. Ciddi bir tavsiye bu. Anlattığın şekilde ilerleme şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 her hafta weekly reset'te 1 kez falcon yap (+1 CM veya) 75 DZ'de 204 silah blueprintleri açılıyor. scavenging loot'u etkilemiyor, sadece div. tech fln gibi materyallerin kalitesini etkiliyor, o yüzden 1.2 patch'ine kadar çeyiz sandığına koy onları. yani content de olmadığı için bence kasma gangren'in dediği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 scavenging material kalitesini etkilemiyor. sadece random moblardan dusen item yesil mi olcak mavi mi olcak onu etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Gereksiz bir özellik o zaman, magic find karşılığı olarak çalışmıyorsa, ne anlamı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ben sıkılmadım yav. 2-3 gündür misafir vs, hiç bakamadım ne oyun ne başka bişey. Bu akşam sahalardayım..Kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar