DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Asadaff oluyo öyle. Barça maçı için adam Falcon Lost ortasında quit çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 4 kişi ortalama 40k electronicsle skillpowerla 25 dk da kesiliyor challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 CONFIRMED: AUG and First Wave M1A will be cycled out when the timer ends Evet Aug ve FW M1A almayı dusunenler DZ75 e bu hafta kasması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Timer ne zaman bitecek uf biri beni boostlamalı ya dz de. ben daha 30 um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 incursion loot farm explained: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4eqxaf/incursion_loot_farm_explained/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 oyanayacak adam bulamıyorsanız divisionlfg yi deneyin http://thedivisionlfg.org/ http://www.thedivisionlfg.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Eşsiz güzelliklerin .. https://www.youtube.com/watch?v=Nu6jq8aVkJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 EVET SETLERİ ÜÇLEYELİM BEYLER... http://i.hizliresim.com/GR7zyV.jpg O değil de, 250 phoenix credit kasmam lazım 4. yü alayım diyorum.. En hızlı yol nedir ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 lexington. randomlarla/pug bile 10dk'da akarsınız full dmg-kalkan boost açın 10dk'da iki kez doluyor zaten 240 phoenix 2 saatte yaparsın molalı. dışarda moblar x3 round (roof) x3 round (basement) x3 round (event center, boss) glitchsiz daha kolayı yok veya DZ'de boss öldüreceksin. 4 parça striker düştü. chest piece'de reckless'ı kullanmıyorum, silah crit dmg ve kill'e heal atıyor vs. 203 / 70 / 21 şu an build. smart cover + pulse ile 400k dps hayal değil artık __ incursion'da ortada durursanız kolay. oyun hala buglı baya: double revive bile fixlenmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 1440p'de grafikler çok iyi ya. Bu grafikleri hatta biraz daha iyisini VR'da görsek.. Artık dünyada yaşamak anlamsızlaşmaya başlardı sanal olanı varken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 dz'deki aug ve m1a bp'leri için son 23 saat. aug 260k, m1a 285k filan. 12 saatlik maratondan sonra alabildim aug'u, süper ama her ay böyle bir ilvl daha iyisini koyacaklarsa cidden hızlı bayar. para toplama cidden sıkıcı oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 exploitleri engelleyemedikleri surece gg oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Goering said: . süper cevap teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 public te adam gibi adama denk gelemediğimden ben incursion u dün tek başıma 1 saatte yaptım. Glitch ile tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Ya beni gıcık edem şey şu. DZ de takıalcaksın peki tamam. ama adam zaten glitch ile kasmış kendisini bir güezel. ben safım jack of all trades buildim ile geziyorum dz de elime beynime verip duruyorlar. Kime invite atsam patide kabul de etmiyor benim saatimde online ken. Biraz sıkılmaya başladım açıkcası. Oyunun atmosferi şahane benim en büyük oynama sebebim bu ama, yani bi ultramarine ile onayabilicem sanırm. utramarinus demişken, siz her akşam dz de takılıyorsanız ya benide aranıza alın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Sen gene iyisin, ben en son betayi oynadim sonra ulke disina ciktim is icin..3 yildir bekledikten sonra, daha hala vaktim olmadi, 2 hafta sonra ancak oynayabilecegim. Yazilanlara gore tahmin dogru cikti gibi 2-3 haftada oyun kurutuldu hehe. Neyse dark souls 3 cikti en azindan ve totalwar var ufukta, W3 expansionda bonus.. Division icin yazik olan o ilk trailerda verdikleri gaza oldu. Casual modda 15-20 saat gameplay verse gene raziyim, hic endgame grind hevesim kalmadi daha oynamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 mono dün gene seni andım ya hayıflandım kaçırdın onca aksiyonu diye. en çok da sen oynamak istemiştin üstelik. neyse gene oynanıyor ama 2 haftaya gene kuruyabilir ehu. ben şahsen ayda bir gear reset atarlarsa bırakacağım. tam aksiyona girecek kadar item yapıyoruz millet aksiyon yapmıyor, sonra hadi tekrar sıfırdan item topla. wow ve diablo'daki cycle'ın 5 kat filan hızlandırılmış hali gibi, tam bir ayda sildiler best gear'ı mayıs'ta da bakacağım gene aynıysa senle de bir oynarım sonra yeni ufuklara. dün beynim sulandı para toplarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 KaRa_DaVuT said: public te adam gibi adama denk gelemediğimden ben incursion u dün tek başıma 1 saatte yaptım. Glitch ile tabi... Peygamber olmuşsun kardeş farkında olmadan. Tek başına nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ben de hiç girmedim yeni update sonrası. 220k dps var ama skill point 13 fln gibi düşüktü ona göre. eksik adam olursa çağırabilirsiniz. freelance çalışıyorum bu aralar o yüzden gece gündüz pc başındayım yani öğlen 12 ile gec 4 arası her saatte müsaitim =) steam: erdigoc uplay: DrkF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 df akşam senle glitch de challenge mode atak ya. düzeltecekler pazartesi. düzeltmeden akalım. skill power 20 k üstü olursa ikimiz yarım saatte bitiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ok bana uyar. üçüncü ile dördüncü de çıkarsa yazsın buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 min gs kaç gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 160 gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 dreagloth said: min gs kaç gerekiyor? sen mavi itemlarınla hayırdır incursion FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ne mavisi lan hepsi mor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar