Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 df said: 2 saatte zor yaptık şimdi russian'ı 2 kere adam çıktı diğer elemanların arkadaşı geldi yırttık =) bu arada ak high end blueprint alacaktım 179 istiyo 175 te kaldım ya =) bi sonrakine artık. liberator/vector/ak arasında kaldım ama ak ağır basıyor ya. yine de tavsiyeleriniz nedir 3'ü arasından. vector/vector/vector smg ler nerflenene kadar vector :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 25 men Lexington yapıyorum 1-2 saattir..GG. Ubisoft gibi koskoca bir firmanın, 2016 yılında hala ders almamış olması hakikaten şaşılacak şey. Ne güzel çıkış yapmışsın, hype rüzgarı arkanda. Bu nasıl sıçıştır yaaa. Ok 1-2 exploit anlarızda bu ne be :D Blizzard a kimse bok atmasın, adamlar bu konuda tüm firmalardan 10 gömlek üstün. Yazık oldu oyuna, umarım kısa sürede toparlarlar, yoksa oyun harbi bitti yani. Mesele endgame content falan değil artık. Yetolukları tamamen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 .. sık sık pisliğin içine girersen sonunda koku saçmaya başlarsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 dayyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 buglarıyla, exploitleriyle oyunu tüketmenin hiçbir anlamı yok. eğer yapacak şey kalmadıysa content gelene kadar koyun kenara dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abuzer abiye selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 DavidMills said: 25 men Lexington yapıyorum 1-2 saattir..GG. Ubisoft oha nasıl oluyor o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Ne zamanki item kasmayı son boss a degil progress in tamamına dahil ederler yolda gordugun seyi oldurmenin bir anlamı olur ozaman oyun adam olur. Yoksa insanlar ara stepleri atlamanın bir yolunu bulurlar. Exploitle de olsa normalde olsa item kasıyorsun item kasma oyunu bu sonucta. Exploitle olunca mantıklı bir hızda kasıyorsun diger turlu yavas kasıyorsun. Eger oyunda mantıklı hızda kasmayı saglıycak bir method olsa zaten insanlar sunlarla ugrasmazlar. D3 ile WoW un ortasında duruyor oyun. RNG den guzel loot cıkarma oyunu ama sadece bosslar (anlamlı) loot atıyor. Anlayamamıslar ikisinin de guclu yanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Blizzardın tam aksine, her oyundan yanlış şeyi seçiyorlar :P (yukarda da belirttiğim gibi) Boss desen, o da normal mobdan fazla vuruyor ve spongebob başka numarası yok. Moblar sponge diye eleştirilince ama biz RPG'yiz diyorlar. E rpg ise bu neden yok deyince de shooter'ız diyorlar. Hibrit bir oyun ama işlerine göre hibrit tarafını seçiyorlar. Umarım incursion'da düzgün scriptleri falan olan boss ve moblar gelir. Çok oynamadım ama önlerinde de destiny gibi bir oyun var örnek alabilecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Russian ı son kez exploitlemek isteyen varsa ses etsin yarın sabaha fixlenmis olur heralde. OO lincoln tunnel daha guzel galiba. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Ben level 7 yim hiçbir şeyi exploit edemem dmi? Addsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 DavidMills said: 25 men Lexington yapıyorum 1-2 saattir..GG. Ubisoft gibi koskoca bir firmanın, 2016 yılında hala ders almamış olması hakikaten şaşılacak şey. Ne güzel çıkış yapmışsın, hype rüzgarı arkanda. Bu nasıl sıçıştır yaaa. Ok 1-2 exploit anlarızda bu ne be :D Blizzard a kimse bok atmasın, adamlar bu konuda tüm firmalardan 10 gömlek üstün. Yazık oldu oyuna, umarım kısa sürede toparlarlar, yoksa oyun harbi bitti yani. Mesele endgame content falan değil artık. Yetolukları tamamen.. Küfür ettireceksin bana... Şimdi o oyuna girmişsin oynamışsın birde... üstüne bide zevk almışsın gelmişsin halen ubisofta oyuna laf ediyorsun ? Arkadaşım oynama ozaman oynama ... 20 kişi girdik bune ya iğrençlik rezilik diye oyundan çıksan neyse... gelmiş burda birde oo 20 kişi mission atyıoruz diyip sonra bunları söylemen... hah küfür ederim yolda görsem döverim çok netim. Edit: bak yine arada kaçırmışım blizzard filan demiş lan allahın bebesi overwatch ta ne buglear ne exploitler var ... ha tabi wow u bilmessin sen bişi demiyorum ondan, ne buglar ne exploitler olduğunu ozamanlar bebeydin sen 5aylık filan. Ayrıca exploit kullananların hack yapanlardan farkı yok bilginiz olsunda umarım banlanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 madcow said: Russian ı son kez exploitlemek isteyen varsa ses etsin yarın sabaha fixlenmis olur heralde. OO lincoln tunnel daha guzel galiba. asdf 21'de oyundayım, bekle beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 21 cok gec! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 EDİTÖR SAKİN OL ŞAMPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 lütfen küfür et editör lütfen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 oyunu beğenmeyen oynamamak gibi bir seçeneği var yahu kullansınlar bu seçimlerini ... gelip burda sabah akşam oynayıp yav oyun boktan,ubisoft bişi yapamaz, beceremediler, blizzard daha iyi hohoho rererörörö diyenlere uyuz oluyorum... bide discordda yapmışlar grubu russian i farmlıyorlar exploitle... ha birde okadar laf ediyorlar altı üstü ubisoft kalkanı fixlese bu exploit olmayacak yapamayacaklar... haha 30 kişi aynı mission olayına gelirsekde Fun exploit yani okadar abartılacak bişi yok çok basit fixlenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 dreagloth said: lütfen küfür et editör lütfen bak Bende seni seviyorum dreagloth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Sna cvp vrmycm, tmm mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 La beyler şunu yapalım ya nolur :P http://kotaku.com/newest-division-farming-exploit-is-elaborate-yet-effect-1767546715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Editor said: oyunu beğenmeyen oynamamak gibi bir seçeneği var yahu kullansınlar bu seçimlerini ... gelip burda sabah akşam oynayıp yav oyun boktan,ubisoft bişi yapamaz, beceremediler, blizzard daha iyi hohoho rererörörö diyenlere uyuz oluyorum... bide discordda yapmışlar grubu russian i farmlıyorlar exploitle... ha birde okadar laf ediyorlar altı üstü ubisoft kalkanı fixlese bu exploit olmayacak yapamayacaklar... haha 30 kişi aynı mission olayına gelirsekde Fun exploit yani okadar abartılacak bişi yok çok basit fixlenir... https://gfycat.com/ThickWealthyDore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 editör hayali ubisoft hissesi falan aldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Sacmalamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Yabgu said: La beyler şunu yapalım ya nolur :P http://kotaku.com/newest-division-farming-exploit-is-elaborate-yet-effect-1767546715 Bugunlü patchle düzeltirler artık bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar