Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Değişmez onlar ya, sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Suan kafamdaki saglam 4 kisilik kadro su sekilde zaten -1 tane Balanced karakter (benimki gibi) DPS odaklı Scan/Smart Cover -1 tane Full skill odaklı DPS ya da DPS/Healer karakter cift bomba ya da Sticky/Heal (Heal talentli gear parcalarıyla heal CDsi 4 sn de bir falan doluyor caduya kalmadan nerdeyse) -1 tane full firearms sniper Flash Sticky/Ammo Cache -1 tane LMG/SMG Firearms/stamina Flash Sticky/Smart cover Tum skillerin cap damageları falan var o yuzden ben de nerflencegini sanmıyorum headshottan skill cdsi dusurmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Vector'le mid range center mass'a sıkmıyorsan gırla Horizontal Stability, az miktar da Accuracy lazım. http://i.imgur.com/gqOyrEd.png bence lazım değil horizontal stability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 adamların oturup, topladıkları datayı okuyarak 1) silah tipleri ve sunduğu gameplay opsiyonları (viable durumları) 2) abilityler ve ability modları - perkler etc 3) stat dengeleri 4) talent dengeleri üzerinden geçmesi gerekiyor. ondan sonra daha oturaklı bir planlama yapılır gibi. şu an çoğu şey boşta veya test edilmemiş, içi doldurulmamış gibi hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Catze said: Bright said: Vector'le mid range center mass'a sıkmıyorsan gırla Horizontal Stability, az miktar da Accuracy lazım. http://i.imgur.com/gqOyrEd.png bence lazım değil horizontal stability. Şu tamamen saçmalık, modlayıp duvara serbest ateş etmek. Stability'nin kompanse ettiği şeyi elinle de yapabilirsin, horizontal stability'nin kompanse ettiği şey için öyle bir şans yok. Aynı şey Accuracy için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 madcow said: -1 tane LMG/SMG Firearms/stamina Flash Sticky/Smart cover o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Catze said: Bright said: Vector'le mid range center mass'a sıkmıyorsan gırla Horizontal Stability, az miktar da Accuracy lazım. http://i.imgur.com/gqOyrEd.png bence lazım değil horizontal stability. Şu tamamen saçmalık, modlayıp duvara serbest ateş etmek. Stability'nin kompanse ettiği şeyi elinle de yapabilirsin, horizontal stability'nin kompanse ettiği şey için öyle bir şans yok. Aynı şey Accuracy için de geçerli. yoo saçmalık değil, elimle bişi yapmadım ben, neyse o şekilde ateş ettim, yanlış biliyorsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bende onu dedim ya, "duvara serbest ateş etmek", elinle birşey yapmamak zaten saçmalık olan, ateş ederken elbet recoil'i kompanse edeceksin elinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bulletking fix yedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Bende onu dedim ya, "duvara serbest ateş etmek", elinle birşey yapmamak zaten saçmalık olan, ateş ederken elbet recoil'i kompanse edeceksin elinle. ya benim anladığım sen diyorsun ki, stability i zaten kendin kontrol edebilirsin, horizontal stability takın onun yerine o kontrol edilmiyor, doğru mu anladım ? ben de diyorum ki horizontal stability smg de bi halta yaramıyor. stability takın elinizle "kompanse" edeceğiniz bişi de kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Bende onu dedim ya, "duvara serbest ateş etmek", elinle birşey yapmamak zaten saçmalık olan, ateş ederken elbet recoil'i kompanse edeceksin elinle.Tamam da stat ın neyi etkiledigine bakmak icin kompanse etmeyeceksinki statın nasıl calıstıgını anlayasın. Zamanında deneysel degerlendirme nasıl yapılır hic mi ogretmediler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 gtx970'ten division kodum geldi gençler. akşama oralardayım ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 herkes bıraktı abi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 DEADGAME E A D G A M E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 haahahah oyun bitti abi akldsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Stat'ın nasıl çalıştığını biliyorum zaten, BF'deki sistemin birebir aynısını c/p etmişler. Deneysel değerlendirmelik bir yan yok, 15-20m'den fazla damage dropoff'a maruz kalmadan o silahla çok rahat kafaya sarjör boşaltılıyor düzgün mod seçimiyle. Horizontal Recoil'in etkisi range arttıkça katlanarak artıyor çünkü açısal sapma olarak bir değere sahip ve aynı zamanda mesafeyle birlikte ateş edilen model de ufalıyor. Mid Range kullanmak istiyorsanız en az 1 Accuracy, 1 Optimal Range ve 1-2 Horizontal Stability Mod'u takmanız gerekiyor o silaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ahhahahahaha. abi hype bitti. bıraktık bile. İstersen 45TL ye kodu alırım ama. arkadaşa vericem. o da merak etmiş. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Patladı diyebilir miyiz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Stat'ın nasıl çalıştığını biliyorum zatenHangi statın etkisinin nasıl ve ne kadar oldugunu kodlara bakmadan baska bir oyunda oldugunu dusundugun seylerden bilebiliyorsan helal olsun. Biz diger normal insanlar sadece 1 statı degistirecek sekilde modu cıkartıp oburunu takıp sonra sadece ates etme tusuna basıp modun ne yaptıgını ogreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Kodlara bakmaya gerek yok, neredeyse birebir aynı sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Evet abi patladı, herkes bıraktı oyunu. O yüzden Steam'de DOTA ve CS'den sonra en çok oynanan oyun. https://steamdb.info/graph/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Globe genelinde Top 5%'te yer aldığım için bana Hunter Pack kodu gönderdiler maille. Çok iyiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Oyunda zevklen oynabileceginiz insanlar dolu. Hatta yabancılarla oynamanın garip bir hoşluğu var. Konuşmadan birbirini anlamadan anlaşmanın eşsiz güzelliği. Vurulanları kurtarmanın ve thx anı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 oynamayın lan banane tek oynarım ben sdf BELEŞE GELDİ KISKANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bright said: Mid Range kullanmak istiyorsanız en az 1 Accuracy, 1 Optimal Range ve 1-2 Horizontal Stability Mod'u takmanız gerekiyor o silaha. siz dinlemeyin bunu :D horizontal falan takmayın vectorlere euhe, stability takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar