aente Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 TR'de lokalizasyon yapılmasından daha kötü ne olabilir zaten, esas öyle olacaksa hiç beklemeyelim. Komple rafa kalktı benim için oyun.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 evet tr olursa tam sıçış olur :D Oyunu takip etmiyorum ama mighty'nin dediği gibi sadece atmosfer ve char ekranından ibaretse yazık olur açıkcası. GW2'de de gayet atmosfer var ama oyuncuların istedikleri Bob Ross olmak değil be.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aente said: TR'de lokalizasyon yapılmasından daha kötü ne olabilir zaten, esas öyle olacaksa hiç beklemeyelim. Komple rafa kalktı benim için oyun. her türlü hayal kırıklığı olacaktı abi zaten boşver sadasd paran cebinde kaldı ;)
sQu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 IP Block ile ilgili yetkililerden açıklama gelmiş Pearl Abyss, Türkiye'yi lisans anlaşması içerisine sokmadığı için (büyük ihtimal extra para istediler) hiç bir hizmet sunulmayacakmış. Pearl Abyss, Türkiye, Güney Amerika ve hizmet sağlanamayan diğer ülkeler ile ilgili başka bir projesi olduğunu ima etmiş (yalan). http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/524-territory-of-service/
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bence at avrat silah onlayn olarak getirecekler bize. türk publisherlardan birisi başvurdu pearl abyss'e herhalde. yoksa kafalarına göre böyle blok koymazlar
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Vay be! Gerçekten hayal kırılığı. Hayır b2p oyunda neyin kafası çözebilmiş değilim.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 joygame alırsa ne gulerım ama.. asdf
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 "Oyunumu nasıl batırırım"'ın özeti olmuş bu olay
mko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 resmen siz gelmeyin ulan ayılar demişler. hayır hani başka birisi almış olur Türkiye haklarını anlarım da.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Senelerce bekle, sonra batıda direk firma tarafından dağıtılacağı duyurulsun, f2p olmayacağı açıklansın iyice sevin, sonra Türkiye'ye ip block gelsin....
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Ne güzel, ne güzel. Artık dışarıdan da blok yiyoruz.
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Dear players, To answer your inquiry about the IP block of areas outside our territory license agreement with Pearl Abyss, we’d like to give a proper statement about this matter. As our Terms of Service point out, our territory license agreement with the developer Pearl Abyss is limited to the following areas: •Europe•Excluding Turkey and part of Russia •North America•Canada •Mexico •United States of America In other words we will not provide service to players outside of our territory. Pearl Abyss hinted their interest in targeting markets such as Turkey, South America or any other region outside of our service territory via different channels. Therefore opening those markets to Daum Games Europe, means a conflict of interest with Pearl Abyss. We do not have any information about their concrete plans at the moment. We recommend to wait for further news in the future or to contact Pearl Abyss through their website. Thank you for your understanding. Best regards - Black Desert Online Team -
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 perl abise mail attım allah belanızı diye. bakalım ne dicekler.
sQu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Oce4n said: perl abise mail attım allah belanızı diye. bakalım ne dicekler. Bence kesin kaldırırlar ip blocku, iyi düşünmüşsün.
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Neden böyle bir uygulamaya gittiler arkadaşlar. İlk defa böyle bir uygulama duyuyorum. IP block anlamı nedir? Amacı nedir? Aylık 5$ ödenen IP değiştiren uygulamalar ile girilebilir mi?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Pearl Abyss hinted their interest in targeting markets such as Turkey, South America or any other region outside of our service territory via different channels localization akar pampa diyor
sQu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Balla baya hardcore blocklamışlar, oyunu vpn ile satın alan bir arkadaşım vardı (vpnsiz oyunu bile preorder edemiyorsunuz) iptal edip ödemesini geri vermişler, sanırım kartından Estonia'da olduğunu anlamışlar. Ayrıca blocklanan ülkelerden olduğunuz anlaşıldığı an banlanacağınızı da bağıra bağıra söylüyorlar heryerde
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 vpn ile girerseniz kimse anlayamaz. wtfast falan çalışıyordur büyük ihtimal, reddit e bakın, bu konuda orada güzel paylaşımlar oluyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Hayatımda duyduğum en mantıklı şeyi yapmışlar. Ben de bir tebrik maili atayım.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 işte şimdi bu oyunu oynamak isterdim. Ruslardan ve Türklerden arındırılmış. ımmmmhh
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 wtfast ile oluyorsa hem ucuza hizmet hem de ping iyi olur.
sQu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Wtfast tabi ki de oluyor ama bakin ne diyorum, adamlar kredi kartının hangi ülkeye ait olduğunu görüp direk order cancel etmişler. Hiç bir şekilde support veya shopdan item alma olayına giremeyeceksiniz, direk ban.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 paypal ile ödeme yapamıyor musunuz
Öne çıkan mesajlar