sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sana saldırmadım adama raid düzenlemişsiniz kimse haterlık falan yapmıyo diyosunuzda saçma sapan sataşıyorsunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Valla ben sataşmadım, düzgün bir dille şahsi fikrimi savunduğumu düşünüyorum, ne amaçla durup dururken "kankaların gelmeden kimse sana gülmeyecek" gibi ortamı germeye yönelik bir cümle kurduğunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Xaenin said: Abi ben ilginç biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Spiritual guidance mı versem rockstar mı olsam diyen biri, ulaşamadığım kafalara ulaştım o gün öleceksin dediler bana diyen birinin benim gözümde bir ilginçliği yoktur. Tamam eğlenceli yazılar yazıyorsun, okurken gülüyorum ediyorum şahsen. Eğlendiriyorsun insanları, bu ilginç olduğun anlamına gelmiyor, en azından benim için ve sanıyorum insanların çoğu için. Ben sana baktığım zaman kayıp bir insan görüyorum yanlış anlamazsan. Hayatında bazı yanlışlar yapmış, o yanlışlarından ders almayıp onları kendine hayat tarzı edinerek kendini savunan, ben böyle ilginç bir adamım işte diyen, temelinde benim "BAŞARISIZ" diye nitelendirdiğim insanlardan birisin. Tabi bütün bu yorumlarımın bir dayanağı yok lütfen yanlış anlama, ben senin burada yarattığın persona, ya da yaratmadığını söylediğin personayı, gördüğüm kadarıyla yorumluyorum. Hayatımda gördüğüm ilginç adamlardan değilsin gördüğüm kadarıyla yani, hayatıyla ilgili kontrolü eline almayı başaramamış ve nereye gittiği belli olmayan, yaptıklarını yanlış olarak değil orjinal olarak tanımlayan, hayatı kolay yoldan yaşamayı seçip gerçekten bir başarı elde etme amacı gütmeyen bir insansın. O yüzden bence insanlara gidip de "ben senin gördüğün en ilginç adamım" deme, benim için bir ilginçlik teşkil etmiyorsun mesela. alkışladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://i.imgur.com/hL37x3f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 cekemeyen anten taqsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sacrolash said: sana saldırmadım adama raid düzenlemişsiniz kimse haterlık falan yapmıyo diyosunuzda saçma sapan sataşıyorsunuz lol. Xaenin said: Valla ben sataşmadım, düzgün bir dille şahsi fikrimi savunduğumu düşünüyorum, ne amaçla durup dururken "kankaların gelmeden kimse sana gülmeyecek" gibi ortamı germeye yönelik bir cümle kurduğunu anlamadım. bayılıyorum bu tavıra ya.. Hani böyle kibar kibar efendi efendi wotlar giydirince herşey çok uygun oluyor ya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 imamizer said: ama olay linçe nefrete dönüşmesin. başkaları hakkında yalan yanlış atmadığı sürece isterse jüpiter uydusundan hatun kaldırıp mekiğimde seviştim bile diyebilir. zaten böyle nefret fln online ortamda çok saçma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mal said: bingildak said: Noyzura'nın şunu anlamıyor olması beni de şaşırttı. kimse kimseyi umursamıyor abi, sanal dünya burası. durum komikti, komikliğine güldük, bu kadar. yoksa kimsenin sana bir kastı veya nefreti yok, neden olsun ki. ayrıca 30 yaşına gelmiş, 2-3 ortam görmüş herkes bilir ki bağıra bağıra ayrışmaya çalışan adam ilgi çekmeye çalışan adamdır. abi nası umrunuzda değil. 50 tane sayfalarca gayet ciddi konuşulmuş topiği var adamın. adam değişik işte niye kasıyosunuz. dikkat çekmesi onun suçu değilki. forum abi burası, konuşmak - yazmak için kullanıyoruz. yazdıklarımız, konuştuklarımız gerçekten "ciddiyet" çerçevesinde olmuyor genellikle (ne kadar siyasi, dini veya futbol konularında kişiler kendini kaybetse de). senin için değişik olabilir, benim için değişik değil. benzeri kişilikler tanıdım, gördüm hayatımda. alternatif takılan tiplerin olduğu ortamlara giren herkes görmüştür zaten. dikkat çekmesi de güzel bir şey zaten, ne güzel yazıyoruz ediyoruz gülüp eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 konu kilitlenmeden buralarda mesajım olsun istedim. posting in epic thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: Noyzura said: bingildak said: avrupada en kralları var, türkiyede olmasa da olur, gerekli değil. mis gibi organizasyon var ülkende . 3k yabancı geliyor bu festivale. yaptığın yoruma bak =) abi misliği üzerine uzun bir yazı yazdım ama göndere elim gitmedi. sevene, katılana saygım sonsuz, pek umrumda da değil dürüst olmak gerekirse fakat bu ortamlara girip de hayatını bir daha düzene sokamayan arkadaşlarıma yanarım başka bir şey değil. şunu da alıntılayım, 2. sayfadan. brou'nun tasviri aynen bahsi geçen arkadaşlarımın olduğu kıvamdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 alternatif ortama girdiği için değişik değil. değişik olduğu için alternatif ortama girmiş. ben giyimi kuşamı düşüncesinden bahsetmiyorum. şurdaki tavrı bile değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kimsenin kankası değilim xaenini alıntılayıp gülebilir miyim ? Kankası olmak istemiyorum ama zamanı gelince ona da gülebilirim, oluyor mu böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ben Xaenin'in kankasıyım ama bence hiç komik değil yazdıkları, o zaman nereye başvuruyoruz? Belki de komiklik amaçlamadığından komik gelmemiştir, bilemedim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: sacrolash said: sana saldırmadım adama raid düzenlemişsiniz kimse haterlık falan yapmıyo diyosunuzda saçma sapan sataşıyorsunuz lol. Xaenin said: Valla ben sataşmadım, düzgün bir dille şahsi fikrimi savunduğumu düşünüyorum, ne amaçla durup dururken "kankaların gelmeden kimse sana gülmeyecek" gibi ortamı germeye yönelik bir cümle kurduğunu anlamadım. bayılıyorum bu tavıra ya.. Hani böyle kibar kibar efendi efendi wotlar giydirince herşey çok uygun oluyor ya ;D Düzgün dille yapılan eleştiriyi bile kaldıramıyorsan böyle değişik hareketler de yapma abi o zaman. Ben anlamadım ki ideal yaklaşımımız ne olsun istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://i.imgur.com/cIsydXY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 umut reyis güldürdü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 dj zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 beyler en sevdiğim fotoğraf albümüm https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402061736496402.81558.401011466601429&type=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cuce said: forumun abukluk kotasından cok yiyo ama yeterince epic geri dönüşü yok. bütün sorun bu aslında. Xaenin said: Abi ben ilginç biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Spiritual guidance mı versem rockstar mı olsam diyen biri, ulaşamadığım kafalara ulaştım o gün öleceksin dediler bana diyen birinin benim gözümde bir ilginçliği yoktur. Tamam eğlenceli yazılar yazıyorsun, okurken gülüyorum ediyorum şahsen. Eğlendiriyorsun insanları, bu ilginç olduğun anlamına gelmiyor, en azından benim için ve sanıyorum insanların çoğu için. Ben sana baktığım zaman kayıp bir insan görüyorum yanlış anlamazsan. Hayatında bazı yanlışlar yapmış, o yanlışlarından ders almayıp onları kendine hayat tarzı edinerek kendini savunan, ben böyle ilginç bir adamım işte diyen, temelinde benim "BAŞARISIZ" diye nitelendirdiğim insanlardan birisin. Tabi bütün bu yorumlarımın bir dayanağı yok lütfen yanlış anlama, ben senin burada yarattığın persona, ya da yaratmadığını söylediğin personayı, gördüğüm kadarıyla yorumluyorum. Hayatımda gördüğüm ilginç adamlardan değilsin gördüğüm kadarıyla yani, hayatıyla ilgili kontrolü eline almayı başaramamış ve nereye gittiği belli olmayan, yaptıklarını yanlış olarak değil orjinal olarak tanımlayan, hayatı kolay yoldan yaşamayı seçip gerçekten bir başarı elde etme amacı gütmeyen bir insansın. O yüzden bence insanlara gidip de "ben senin gördüğün en ilginç adamım" deme, benim için bir ilginçlik teşkil etmiyorsun mesela. şunlar yeterli, zaten cevap da vermiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fotoğraf albümünü görünce aklıma sağdaki geldi. http://i.imgur.com/TwTAge3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Fotoğraf albümünü kurcaladım ben de, bir sorum olacaktı: Bu fotoğrafta suratının kollarından daha beyaz olmasına ben anlam veremedim, neden öyle? Gerçekten suratını beyazlatmış olamazsın değil mi photoshopla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nur saçıyo lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yahu nolcak benım fotolarımda hem photoshoplu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Abi bu biraz tek memesini büyüten kız gibi olmuş diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar