riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Serinin yenisi olup da grafikleri öncekinden kötü olan tek oyun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Fully furnished room ne lan! Isin dogasina aykiri. Buna da easy mod geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 doseli eve tasinmadin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 dayalı döşeli evler ilk oyundan beri var evet, hatta ben çoğu zaman hazırını almayı seçiyordum o kadar güzelini kendim yapmak çok uğraştırdığı için. burada ikisinin arası çözümler de koymuşlar, seçenek olarak iyi olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=pZmtGfTj-to bunu da koyalım bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 MOVE_OBJECTS ON KLAPAUCIUS ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ooo multisi geliyormuş bu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sam said: http://i3.kym-cdn.com/news_feeds/icons/original/000/010/017/sims.jpg hello mr.truman are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=44y6Igj0Gm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 grafikler fail ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sims'in olayı realistik grafik değil zaten kitlesine satar gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hiç sims oynamadım belki ilk çıkanı biraz oynamışımdır hatırlamıyorum. sims 4 duyrulunca 3'ü bi denim dedim ama e3 videosundan sonra vazgeçtim. adı sims lan insan simulasyon bekliyo bu nedir. garbaj değil burası, yazdığınıza dikkat edin. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 simülasyon zaten. bir insanın hayatını simüle ediyorsun. daha napacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 paso şaklabanlık gördüm başka bişey görmedim video'da. teki gülmekten öldü yere yığıldı. ben sims yapıcam emek vericem gülmekten ölecek adam he partide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 axedice said: Anaaa forumda ne kadar çok kız varmış. Selam gızlar tanışalım mı? ;) ;) QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Tek büyük yenilik gülünce ölmek herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://image.noelshack.com/fichiers/2014/24/1402402867-ts4-e3-rocket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 releasede havuzlar ve bebekler olmayacakmış, sonradan (dlc!!) eklenecekmiş büyük ihtimal dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Grafikler olmamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 CE onsiparisimi iptal ettim havuz ve bebek olayindn sonra, salak yemin ederim gerizekali bu EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uN2ue9y7_2M 13:26 ya dikkat X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bu devirde hala EA ürünü almaya çalışan kazları yolmak için sims'e subscription sistemi getirmekten daha iyi ne olabilirdi ki? Sims 3'de yaptığım gibi ne oyuna ne store eşyalarına iki kuruş para vermem. Yolmak için yaptıkları store eşyalarını paketleyenler illa oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yfDW9L0Qstc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 son sim city den sonra EA den oyun almamayi ogrendik malesef. hele sims in cilkini cikardilar iyice. Dragon age:inq i de ilgimi cekmesine karsin artik sirf bu sebepten oynamayacagim. emecek kan kalmadi artik yahu. oyun bol, EA e kalmadik. indie sinden cd projekt ine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Viktor said: CE onsiparisimi iptal ettim havuz ve bebek olayindn sonra, salak yemin ederim gerizekali bu EA ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar