Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dayalı döşeli evler ilk oyundan beri var evet, hatta ben çoğu zaman hazırını almayı seçiyordum o kadar güzelini kendim yapmak çok uğraştırdığı için. burada ikisinin arası çözümler de koymuşlar, seçenek olarak iyi olmuş.
http://www.youtube.com/watch?v=pZmtGfTj-to
bunu da koyalım bari. :)
Mesaj tarihi:
hiç sims oynamadım belki ilk çıkanı biraz oynamışımdır hatırlamıyorum. sims 4 duyrulunca 3'ü bi denim dedim ama e3 videosundan sonra vazgeçtim. adı sims lan insan simulasyon bekliyo bu nedir.

garbaj değil burası, yazdığınıza dikkat edin. -sam
Mesaj tarihi:
paso şaklabanlık gördüm başka bişey görmedim video'da. teki gülmekten öldü yere yığıldı. ben sims yapıcam emek vericem gülmekten ölecek adam he partide.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu devirde hala EA ürünü almaya çalışan kazları yolmak için sims'e subscription sistemi getirmekten daha iyi ne olabilirdi ki?

Sims 3'de yaptığım gibi ne oyuna ne store eşyalarına iki kuruş para vermem. Yolmak için yaptıkları store eşyalarını paketleyenler illa oluyor zaten.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son sim city den sonra EA den oyun almamayi ogrendik malesef. hele sims in cilkini cikardilar iyice.

Dragon age:inq i de ilgimi cekmesine karsin artik sirf bu sebepten oynamayacagim. emecek kan kalmadi artik yahu.

oyun bol, EA e kalmadik. indie sinden cd projekt ine...
  • Yeni Oluştur...