axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 eregorn said: Oski said: jessica chestain adami dinden cikarir dogru o kadar da çıkarmaz Arkadaşlar eregorn bu postu attıktan sonra şu hale gelmiş https://i.ytimg.com/vi/iAZUF82WFco/hqdefault.jpg Laurelin sen de karar ver bir fark mı var iki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Laurelin said: amerikan comari ile anadolu comarinin arasinda din disinda bir fark var amerikan comari devletten nefret eder, anadolu comari allahtan cok devlete tapar onun disinda hersey birebir ayni ya amerikan çomarı kadar vergi verseler bizimkiler de sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 vergi verecek kadar para kazansalar, belki vergi verenler kadar sevmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 axedice said: eregorn said: Oski said: jessica chestain adami dinden cikarir dogru o kadar da çıkarmaz Arkadaşlar eregorn bu postu attıktan sonra şu hale gelmiş https://i.ytimg.com/vi/iAZUF82WFco/hqdefault.jpg Hep dinden çıkmadığım için oluyor işte bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 vergi veriyorlar dolayli yoldan yuksek kdv, otv, zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 film niye uplandı yine acaba dün celal şengör teke tekte filme zırva başka bişey değil dedikten sonra mı acaba dedim, ensestmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 amerikan comarindan 2 kat fazla vergi veriyorsun ama farkinda degilsin lol. anadolu comari olmanin bir numarali gereksinimi zaten cehalet sosyalist ulke gibi vergilendirip full on kapitalist giden bi turkiye var dunyada sanirim, verginin vergisini verdigin baska ulke filan yok ahahahahahahah https://www.youtube.com/watch?v=Umy6eakkAss gene feamer farki :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ya bu entryi ekşi şeylere koyarak ekşi şeylerin ne kadar fail bir şey olduğunu kanıtlamışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ba ba ba tiplere bak, anadolu çomarı diyorsunuz vergi diyorsunuz, dolaylı vergi diyorsunuz ya anadolu çomarı diye başka bir şeyi tarif ediyorsunuz, yada ortalama anadolu köylüsü veya kasabalısını tanımıyorsunuz. ha genel olarak tc vatandaşlarını kastediyorsanız zaten hata yapıyorsunuz. o tabir, komilerin beğenmediklerine "faşist" demesi gibi kendi aranızda bir jargon ise onu zaten bilmiyorum ben... zira zatın şehre gelmesi veye şehirli olması taşra kafasından çıkmasına neden olmadığı için bu sorunların çoğunu çekiyoruz. zaten bu yazıya konu olan zihnin "id" ı bu şekilde çalışıyor olabilir iması üzerine gidiyor diye düşünüyordum konun bilmem yanlış mı düşünüyordum? diğer taraftan, bırakın adamların vergi zart zurt vermesini, adam ekmediği tarlası için yatığı yerden para alıyor, araba diyorsunuz şöyle bir örnek vereyim, bildiğiniz gibi sakat veya bakıma muhtaç vs olanlar için uygun fiyata araba alma imkanı tanıyor devlet, peki sizce ne olmuş olabilir de bu uygulamada düzenlemeye gitme ihtiyacı hissediyor? diğer bir kısım ise devlet devlet diye bahsettiğiniz şey "dövlet" ise bilmem ama yine bu adamları TC ile yani cumhuriyet ile pek sevişmediklerinin altını çizmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 la şöyle entel muhabbeti olsun diye yazı taşıyorum, yine "çomar"lığınız tutuyor konuyu nereye getiriyorsunuz ya valla pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 getirdigin yazi cok tryhard oldugu icin konu buraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Yazi ilginc de bayagi zorlama duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kızın yatak odası'na açılmıyor kara delik. kızın odasına açılıyor. küçük çocukların yatak odaları değil odaları olur . diyip çürütüyorum tüm yazıyı. art niyetle yazılmış. ve bu kadar şeytani düşünebilmesi korkuttu beni açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Psikanaliz ile film eleştirisi yapmak, metin okumaya çalışmak vs. her daim böyle sonuçlar çıkartıyor. Bu düzeyde bir zorlamayla yapılan incelemeler her yerde çük(bkz.phallus) görmekten öteye geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Bu ensest geyigi yeni degil ki 2014 te de konusulmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 2018 de hala freudun pesinden kosmak asil toplel lik is pic related https://i.imgur.com/ULN2Mmm.png https://i.imgur.com/qYy0nzS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ahaha cok kötüymüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 copry said: kızın yatak odası'na açılmıyor kara delik. kızın odasına açılıyor. küçük çocukların yatak odaları değil odaları olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/061/664/1275937249093s.jpg Y'all need Jesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 yazıyı okumadım da hakkaten yatak odası ne pis bi kelime ya beni niye triggerlıyo acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Nasil kafalar bunlar. Bir yil dusunsem, hatta biri filmin konusunu enseste bagla hadi dese beceremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 tiLi said: yazıyı okumadım da hakkaten yatak odası ne pis bi kelime ya beni niye triggerlıyo acaba bu büyük ihtimal çomarlar bi şekilde kirletmiştir kelimeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 hastane sahnesi ilginçmiş :D "bana saplayan sapladı sen git ötekine sapla" diyecekmiş neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 türkçe ne güzel dil ya. bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış deriz. günümüz internetinde bunu trolleme olarak kullanıyoruz. adam yazmış işte. muhtemelen okulu için bu konuda araştırma yaparken bu filmi izlemiş o sırada aklına gelmiş yazmış. dilinden belli bu tarz şeylerle uğraştığı. bir hafta sonra versen klavyeyi yaz gene aynısını desen bu konu çevresinde dağarcığını kullanarak yeni bir metin daha yazar. sonraki hafta yine aynısı. ha eğer yanılıyorsam elemanın büyük sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Yazının sıkıntısı, psikanalizin inceleme aracı olarak kullanıldığı herhangi bir yazıda olduğu gibi psikanalitik bakış açısının tüm dünyayı yorumlamaya yetecek yegane çerçeveyi sunduğu yanılgısıdır. Bu Freud'un kendisinin neden olduğu bir sorun. Freud'un, gerçek öznelerden ziyade, edebi metinlere odaklandığı bir dönem olmuştur, insan psişesine edebi metinlerde karakter analizi yaparak bakar oysa kurgu gerçeklikten beslenmesine karşın, bir zamanlar Stendhal'ın savunduğunun aksine, hiçbir zaman gerçekliğe tutulan bir ayna değildir. Dolayısıyla Freud'un bir, iki ya da on yazara bakıp, benzer örüntüleri ortaya çıkartarak evrensel yasalar geliştirdiğine inanmak hatalıdır -bence buna kendisi bile inanmıyordu, yalnızca araçsal bir fayda görmüştü- pek çok etmeni görmezden gelmektir fakat bu durum, Freud'un psikanalizinin herhangi bir metne uygulanabileceği yanılgısını oluşturmuştur. Psikanaliz kimi konuları ele almak için uygun araçlar sunuyor sunmasına fakat çoğunlukla körlüğe neden oluyor. Bu körlüğün temelindeyse, yorumlayıcılarının, Freud'un bahsettiğinin aksine, yeni doğanın gelişimini cinsel hazla sınırlı okumalarıdır. Bu okuma, kişinin çocuklukta belli başlı evreleri nasıl yaşadığıyla bağlantılı olarak hayatının geri kalanının belirlendiğini düşündürür. Yorumlayıcılar böyle bir dünya tahayyül ettiği zaman her şeyin temelinde cinsellik buluyor. Bir yandan eleştiri getiriyorlar sözde ama yakınen incelendiğinde söyledikleri cinsel bir belirlenimciliğe çıkıyor ve aslında eleştirdiği şeyi değiştirilemez kılıyor. Bu arada ekşide gördüğüm kadarıyla yazı araklamaymış: https://medium.com/@DaleBeran/interstellar-and-the-post-post-apocalyptic-genre-fda7f6900942 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar