applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 gravity'de hiç bir şey yokki abi. tamam uzay cekimleri falan eyw eee sonra ? hikaye falan ? bütün film sandra bullock izledik zaten. Nolan din kursun tapalım bu adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 applev0dka said: sinemadan cıkan ergenler ''sevgi içimizde,içimizde, sevgi yıldızlar arası'' falan gibi salak geyikler yapıyordu. love conquers all saçmalığıyla dalga geçmiş olmasınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 yok lan bildiğin liseli ergenlerdi, o kapasitelerinin olduguna imkan ihtimal yok dsafa filmin başlarını ağrıttıklarından yakınan 17-18 yasında tipler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Esh said: yani gravity 8 se bu 11 falan Benim hatun filmden sonra Gravity bundan güzel dedi, ağzına vurup orda bırakıp gidicektim sdf 9 puanı görünce büyük beklentilerle gittim ama karşıladı mı beklentilerimi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Biz eğlendik ama filme iki fizikçi olarak gitmiştik. Teknik ve uydurma kısımları üzerine düşünmesi zevkliydi. Bizim gibi olayların teknik kısmıyla ilgilenmeyen birinin filmden zevk almaması mümkündür gibime geliyor. Drama kısmı biraz traş çünkü. Farklı bir evrene 2 günde gider gelirim, çocuğumu okuldan alırım diye bir kafa olamaz. Böyle bir görev için(her ne kadar hüzünlenmelerinin önüne geçmeyecek olsa da) eve dönemeyeceği gerçeğini kabullenmiş kişilerden başkalarını yollayamazsın. Bu durum filmdeki 2 saatlik dramın yarısını bıçak gibi keserdi tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 iyi de abi film dram,belgesel kafasiyla niye gittiniz ki? 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=m3zvVGJrTP8 Filmde bu çalarken tüylerim diken diken olmuştu, çok başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 cendere gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 piano cover iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 https://eksisozluk.com/interstellardan-cikip-pendik-minibusune-binmek--4609244 anırdım gerçi ben de ctesi günü marmara park'tan çıktım öğlen. bütün ergenler Hunger Games'i izlemeye gelmişti. benim gerçekliğim daha dramatikti lan :( o geri dönüş trafiği falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 beni arkadaş bıraktı allahtan gece 1 de ugrasmadım böle şeylerle ama boş yolda bastık biraz egzozun biyeri kırıldı sallandı durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 film ile gercek dunyanin ne kadar ortustugunu gosteren durumdur...ikisinde de yol ; zor ve cetindir..ıkisi de zorluklara karsi `manuel` bir cozum bulunur..ıkisinde de cesitli duraklarda `mann`ile muhattap olunur. ikisinde de yolda kalmislarin tek umudu vasitalardir.ikisi de ureyecek organizma tasir. ikisininde de degnekciler yalancidir(gelio abi; yolda 5-10 dakkaya gelir;hemen gider gelir 5 dakkaya hallederiz abi). ikisininde de hanim yolculara nispeten bir hurmet vardir.bagyanlara yer ve yol verilir. ikisinin soforu de yolda telefonla tanidiklari ile konusur. ikisinin soforu de yolda uyur. ikisi de zaman ve toplayamadiklari yolcular,icerideki yolculardan onemsizdir. ikisi de her durakta durur. kisacasi adam minibus filmi cekmis beyler.(yog artig) AHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 film süperdi. ciddi anlamda mükemmeldi. sorular 1- cooper station bu yerçekimi ile ilgili olay çözüldükten sonra mı kuruldu? 2- cooper brand'in yanına tekrardan wormhole'dan geçerek mi gidecek? Worm hole kapandı diyorsunuz da öyle birşey yoktu filmde. ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 o filmde açıkça söylenmiyor, belki montajda çıkarılmıştır. Ama alıntıladığım şekilde nolan röportajında söylüyor. İlk sorunun cevabı da evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 film iyi. adam adam ölmek üzereyken. karadelik içinde bişileri abuse edip kurtarıldığı bir evren yarattı sonrasında. ya da gerçekten öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 benim gibi beyinsiz biri bu filmden bişe anlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 estflllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ninlempis said: film iyi. adam adam ölmek üzereyken. karadelik içinde bişileri abuse edip kurtarıldığı bir evren yarattı sonrasında. ya da gerçekten öldü. bir daha izle ya. hiçbir şey anlamamışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 param yok bi daha izlemeye. anlasanıza anlatsanıza adam nasıl kurtarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 axedice said: Zuhahahaha biz buradayız ve bir yere gitmiyoruz ölmüyoruz. Popi olan herşeye karşıyız, sen de kudurrrrrrrrrrr =) =)) ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Esh said: abi asıl hatayı ben yaptımi bu filmden sonra gravity i izledim. kahretsin o kadar kotu bir filmin imdbsinin 8 olması beni yıktı gravity o puanını aldığı oscarlarla da anlatıyor aslında. teknik açıdan muhteşem bir film gravity. uzaydaki gerçekçilik vs sıfır hata. hikaye vs kötü. psikolojiyi iyi vermiş de gerisi tırt tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sıfır hata mı gravity'de. abi clooney'in sahnesi bullock'la. yani bilimle ilgisi olmayan bir adam olan ben bile izlerken bu ne lan dedim. uzayda hiçbirşeyin ağırlığı yok abi, işaret parmağı ile kurtarabileceği adamı ölüme gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 DA2019 said: ShadowFax said: Soruldu mu bilmiyorum ama, uzaya çıkarken Dünyadan uzaya giderken roketler ile çıkıyorlar. Fakat gittikleri gezegenlerden ayrılırken falan uçtukları araç ile rokete gerek duymadan uzaya çıkabiliyorlar sanki. Haklısın Dünyadan çıkarken 2 ayrı roket ile çıkıyorlar malum ama gravitysi Dünya x 1.03 olan gezegenden normal motorları ile kalkıyorlar. Onunla ilgili hatayı IMDBde de yazmışlar, goof olarak. Aynı şey dünya ile zaman farkını da anlatıyor zaten. Dünya'daki geçen süre ile oradaki gezegenlerdeki geçen sürenin farklılıkları vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Hiç IMAX de film izlemedim, IMAX de nasıl film iyi mi gerçekden ? Tekrar gidip İMAX için deneyimleyebilirim de, sorayımn dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar