Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Biz eğlendik ama filme iki fizikçi olarak gitmiştik. Teknik ve uydurma kısımları üzerine düşünmesi zevkliydi. Bizim gibi olayların teknik kısmıyla ilgilenmeyen birinin filmden zevk almaması mümkündür gibime geliyor. Drama kısmı biraz traş çünkü. Farklı bir evrene 2 günde gider gelirim, çocuğumu okuldan alırım diye bir kafa olamaz. Böyle bir görev için(her ne kadar hüzünlenmelerinin önüne geçmeyecek olsa da) eve dönemeyeceği gerçeğini kabullenmiş kişilerden başkalarını yollayamazsın. Bu durum filmdeki 2 saatlik dramın yarısını bıçak gibi keserdi tabi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

https://eksisozluk.com/interstellardan-cikip-pendik-minibusune-binmek--4609244

anırdım

gerçi ben de ctesi günü marmara park'tan çıktım öğlen. bütün ergenler Hunger Games'i izlemeye gelmişti. benim gerçekliğim daha dramatikti lan :( o geri dönüş trafiği falan.
Sosyal ağlarda paylaş

film ile gercek dunyanin ne kadar ortustugunu gosteren durumdur...ikisinde de yol ; zor ve cetindir..ıkisi de zorluklara karsi `manuel` bir cozum bulunur..ıkisinde de cesitli duraklarda `mann`ile muhattap olunur.

ikisinde de yolda kalmislarin tek umudu vasitalardir.ikisi de ureyecek organizma tasir.

ikisininde de degnekciler yalancidir(gelio abi; yolda 5-10 dakkaya gelir;hemen gider gelir 5 dakkaya hallederiz abi).

ikisininde de hanim yolculara nispeten bir hurmet vardir.bagyanlara yer ve yol verilir.

ikisinin soforu de yolda telefonla tanidiklari ile konusur.

ikisinin soforu de yolda uyur.

ikisi de zaman ve toplayamadiklari yolcular,icerideki yolculardan onemsizdir.

ikisi de her durakta durur.

kisacasi adam minibus filmi cekmis beyler.(yog artig)

AHAHHAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

film süperdi. ciddi anlamda mükemmeldi.

sorular

1- cooper station bu yerçekimi ile ilgili olay çözüldükten sonra mı kuruldu?
2- cooper brand'in yanına tekrardan wormhole'dan geçerek mi gidecek? Worm hole kapandı diyorsunuz da öyle birşey yoktu filmde. ben mi kaçırdım?

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi asıl hatayı ben yaptımi bu filmden sonra gravity i izledim.

kahretsin o kadar kotu bir filmin imdbsinin 8 olması beni yıktı

gravity o puanını aldığı oscarlarla da anlatıyor aslında. teknik açıdan muhteşem bir film gravity. uzaydaki gerçekçilik vs sıfır hata.

hikaye vs kötü. psikolojiyi iyi vermiş de gerisi tırt tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

ShadowFax said:

Soruldu mu bilmiyorum ama,

uzaya çıkarken

Dünyadan uzaya giderken roketler ile çıkıyorlar. Fakat gittikleri gezegenlerden ayrılırken falan uçtukları araç ile rokete gerek duymadan uzaya çıkabiliyorlar sanki.

Haklısın

Dünyadan çıkarken 2 ayrı roket ile çıkıyorlar malum ama gravitysi Dünya x 1.03 olan gezegenden normal motorları ile kalkıyorlar. Onunla ilgili hatayı IMDBde de yazmışlar, goof olarak.

Aynı şey dünya ile zaman farkını da anlatıyor zaten. Dünya'daki geçen süre ile oradaki gezegenlerdeki geçen sürenin farklılıkları vs...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...