Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Oyuna kötü diyen fiyatına ve harcattığı zamana baksın ama. Bİr hafta böyle oynarsam - ki daha fazla oynarım - fazlasıyla hak eder o ücreti. AAA oyun değil yani, içinde her şey olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bir kere oynayıp mmo yaptıktan sonra bitiyor ki oyun 2-3 oturuşluk ömrü var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tycoon abi bu. Tek bir kazanma yolu bulduysan farklı şeyler deneyeceksin. Bu gece sadece Nintendo takılmayı deneyeceğim ben NES çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Expansion çıkartırken ilk oyunun çıkışından sonra bi' 16 hafta bekleyin, patlıyor expansion :) 10 10 9 9 skor alan oyunun eklenti paketi'ni hemen bastım. Ardından "didn't just play shadow hero?" denilerekten 1 1 1 1 aldı, patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi nasıl bitirebiliyorsunuz oyun iki dakika da, ben daha 15 yılı geçemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Hep indie kalınca da bitiyor. Spiderweb gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abi 8 dolar dediğin bioware'in çıkardığı 1 saatlik contenti olan dlc parası =F Bunun modding desteği olan, geliştirilen versiyonu için 30 dolar release parası rahat verilirdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2. icin buyuk hype oldu ama. Hype 100 sequel icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sürekli farklı oyun türlerine mi yoksa bikaç temel oyun türüne mi odaklanmalı? bi fark var mı ikisi arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bir sure sonra research yetmiyor. Onden cok medium a gerekmeyecek seyler arastiriyorum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Var. Strateji kasinca mesela ai puanin artiyor, strateji oyunlarin daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Saeros said: sürekli farklı oyun türlerine mi yoksa bikaç temel oyun türüne mi odaklanmalı? bi fark var mı ikisi arasında Para ucte birine dusunce konsola bir racing ya da bir sports aksiyon patlat. Ondan sonra canin ne isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 farklı oyun türlerinde tutan kombolar yaparsan kazandığın xp'leri katlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2.ofiste bi ara bocaladım borç para falan aldım sonra publisher işi yapıp para işini halledince yeni motor çaktım 600klık.Ardından playstationa ilk Devil May Cry oyunuma sequel 2.sini yaptım.9.75 aldı.15.5m para geldi.Napsam genemi motor yenilesem?.Ps2 çıkıyo zaten.3.sequelide ona patlatırım. Fantasy-action/rpg medieval-action vampire-rpg en tutan oyun tarzları oldu. arada da sırf para kazandırcağı kesin diye yarış-futbol bişey yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 belli bir çizgi tutturunca ondan çok ayrılmayın derim. adventure rpg, strateji simulation filan 4-5 franchise yaratıp onlara sequel devam ettim bir noktadan sonra. arada konsola 2-3 oyun yapmaya çalıştım, infilak ettiler resmen. çizgiden çok şaşmamak lazım, bilizort gibi 3 oyunu çevirip çevirip koymak lazım, konsola ghost çıkarma planlarını iptal etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Post apokaliptik rpg yaptim. Ismini oylesine fallout koydum. Small olmasina ragmen rekorlara doymadi. Sasirtici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 age of empires 2yi yaptım şimdide 14 m de ordan geldi. medieval-fantasy hariç diğerlerinde topiklerde felaket çuvallamaya başladım yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 GERGE said: Oyuna kötü diyen fiyatına ve harcattığı zamana baksın ama. Bİr hafta böyle oynarsam - ki daha fazla oynarım - fazlasıyla hak eder o ücreti. AAA oyun değil yani, içinde her şey olarak. kötü diyen olmadı. overhyped, overrated diyen oldu. güzel ama olması gerekenden uzak. muhteşem bir tycoon oyunu çıkabilirdi diyoruz yani. ama şu anda browser oyunu havası veriyor. parasına bakmıyorum bu arada evet ucuz ama oyundaki detaylar, oyunun gidişatına pek etki etmiyormuş gibi sanki olaylar random gelişiyor gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 developerların crackle patlayan var mı lan burada ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1.3.3 patch gelmiş.. maillerinize gelen linkten indirin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordlydian said: 1.3.3 patch gelmiş.. maillerinize gelen linkten indirin gençler. içeriği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bug temizlemişler çoğunlukla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Silphatos said: developerların crackle patlayan var mı lan burada ahahh valla bende 2.binadayken çıktı korsan olayı.publisher oyunları gene satıp az buçuk kar getiriyoda kendi yaptığım 3-4 seriden Devil May Cry serim hariç geri kalan hepsi patladı.ne fanı kaldı ne bişeyi oyunların.1 er milyon zarar ettiğim seriler oldu 7-8 lik oyunlar olmasına rağmen. Devil May Cry serisinin 4. oyununda publishersız 6.5milyon kopya satıp 71 milyon dolar kaldırdım korsana rağmen yeni binaya çıktım ama ahah Demekki iyi oyun yapınca her türlü satılıyomuş sdfs. Oyun moturunu çok zaman geçirmeden güncellemek lazım sequel yapmadan önce özellikle. piracy olayıda oyunu hardda oynuyomuş etkisi yaptı sadece lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordlydian said: 1.3.3 patch gelmiş.. maillerinize gelen linkten indirin gençler. bana mail atmamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 satın aldığında gelen mailden bahsediyorum. ordan indrebilirsin yeni version çıktığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar