Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Early Access geyiği bitmeden o fiyata inmeyecek malesef. Ama 20 dolar ederi de yok bence, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Redeagle said: Early Access geyiği bitmeden o fiyata inmeyecek malesef. Ama 20 dolar ederi de yok bence, o ayrı mesele. Hayvan gibi alanı var o yuzden cekmiyo fiyatı asagı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 early access bitmeden 2. kez indirime giriyor. bundle unlock ile net alınır. ilk günden alanı çok iyi becerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 thriller http://www.youtube.com/watch?v=Qx7KU2S_fbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 güzel halloween atraksiyonu yapmışlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şu oyunun ucuzu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Masticore said: thriller http://www.youtube.com/watch?v=Qx7KU2S_fbQ çok güzel lan, sırıttım izlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 olm sürekli isyan çıkıyor bastıramıyorum lanet olsun böyle oyuna her gün 8er 15er tutuklu geliyor yatacak yer yemek sağlıyamıyorum üstelik kazanılan parada çok matah değil gelmesini nasıl önleriz bu yeni tutukluların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Reports a girip ordan kapatıosun prison intakei. freetime vermeye calıs bolca eger devamlı isyan cıkıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bende eskiden olmayan tamamlanmayan bina sorunu var. yaptigim neredeyse her uc binadan biri tamamlanmadan oyle kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kapılara room vermemeye calıs genelde ondan kaynaklanıyo tamamlanmayan oda olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Grimnax said: Reports a girip ordan kapatıosun prison intakei. freetime vermeye calıs bolca eger devamlı isyan cıkıosa abi yok isyan genelde toplu hücrelerde haddinden fazla adam kalıyor 15kişilik kapasitede 30kişi duruyor haliyle adamlar isyan çıkartıyor keza yemek desen yetişmiyor. yemek saatini 3katına çıkardım genede millet yemeğini alana kadar süre bitiyor aç kalıyorlar ve isyan çıkıyor. birde reportsda kapa dedigin yer sunu close a mı cevirmek? http://www.introversion.co.uk/blog/2013-01-30/categories.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zaten holding cell kullanıyosan 2 günden fazla dayanmaz isyan cıkarırlar.individual cell yap elemanlara ve prisoner intakeini kontrollü yap. yani 16 prisonerin var ise kisisel hücrelerinde birsonraki gün 16 tane gelicekse intakei kapatıp 16 tane hücre yap oyle al elamanları hapishanene. yemek olayına gelince ben 16 sucluya 2 aşçı 2 cooker kullanıyorum çatır çatır yetiyor su anda 43 max security prisonerim var ve ilk günlerden kalan 1 kaçaktan baska da olay yok hapishanede. günde 8-9k$ lık plate fln üretiolar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sen hangi versiyonu kullanıyosun la alttaki menün farklı alpha 14 ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yazın kurcalamıştım bunu biraz, alpha falandı sanırım daha, 4.günü geçememiştim hehe, sürekli birbirlerini öldürüp duruyorlardı falan, bide 8 saatte bir, süreki yeni mahkumlar geliyordu, onu kapatmanın yolu yoktu (oyun başında seçsen de olmuyordu). düzeltmişlerdir herhalde bariz yetememişim sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 adam oldu mu bu oyun? başlama zamanı geldi mi? duruyor kütüphanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyun içi görüntü değil bu ya googledan arattım ordan koydum alpha 14 yüklü bende birkaç tuto izliyorum workshop olayı koymalıymışşım onları öğrendim başka türlü para gelmez hemen kolay bir soru soracam max ve normal suclular arasında para farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 olması lazım ya ona bakmadmı hiç heh. ama zati suclular ile staff genelde kendini amorti ediyor kazandıgın para workshoplardan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 çözdüm oyunu workshop kuran kopuyormuş hakikaten eee oyunda bir nane kalmadı açıkcası 33tane tutuklu var fazlasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 surekli intake gelme modu challange olan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben bu adamlara daha da sinirlendim bak şimdi. project zomboid, oyunu early access'te alanlara 8 dolar yapıyor, oyun 16 dolara release olacak. introversion ise oyun 15-20 dolara çıkacak iken, 30 dolara ittirdi millete early access'te... ayıp denen bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oyunun oluru 5 dolar abi, 3 ay önceki phase'ini oynamış biri olarak. hatta bundle'lık yani. 1 dolar içinde gelebilir 1 yıla kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oyunun değeri 4.99$ kemiksiz. ne eksik ne fazla. valla şu oyunun torentini buldum oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hakikaten steamden baktım 18$ diyor ayıp be yaşasın fakir edişın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 250k tane satmış alphası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar