Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Anlik olarak mesajlari yedekleyen bi app var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Uygulama içi reklamlar falan hiç hoş değil.adBlock fayda etmedi rootsuz engelleyebilecek bişey var mı? ya da reklamsız mangarock tarzı bi app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Hearthstone!!! http://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstone&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bir android samsungdaki herşeyi tamamen başka bir android samsung'a taşımanın bir yolu veya applicationı var mı? Yani bütün herşeyi, kurulu gmail accounttan googleplay hesabına ordanda contactsa falan. Şifreleri falan hatırlamıyorum googleplay veya gmail o yüzden birşey sormaması lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tek google account'u kullanıyorsan, onu açınca zaten geçiyor herşey. ama google şifreni hatırlaman lazım eğer birebir aynıysa telefonlar titanium ile falan backup alıp onu kopyalayabilirsin diğer türlü de kesin bir yolu vardır, samsung samsung olmasından öte android-android olarak arama yapmakta fayda olabilir titanium veya benzeri backup programlarını bir kurcala, onlarla da telefondan telefona kopyalayabiliyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ok saol Smart Switch diye bir app var bu işi yapıyor yanılmıyorsam ama bir tek gmail hesabını hatırlamam lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Fweather Widget ben bir şey demeyeyim, resim konuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 iki kişinin yan yana kendi cihazlarında oynayabileceği ne oyun var? platform olur yarış olur fps olur ama clashofclans ve türevi olmasın, co-op olursa daha da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Absolut said: Bir android samsungdaki herşeyi tamamen başka bir android samsung'a taşımanın bir yolu veya applicationı var mı? Yani bütün herşeyi, kurulu gmail accounttan googleplay hesabına ordanda contactsa falan. Şifreleri falan hatırlamıyorum googleplay veya gmail o yüzden birşey sormaması lazım bana.Kişiler google hesabında yedekleniyorsa yeni telefonda google hesabını tanımladığında kişileri tekrar görebilirsin. Fotoğraflar vs. herhangi bir bulut servisiyle kolayca taşınıyor. Direk herşeyi yedekleyip taşımak için varsa Kieste vardır. Airdroid'de de olabilir emin değilim. >Bir de şunlara bak istersen: http://www.tomsguide.com/us/pictures-story/633-2-best-android-backup-apps.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 BabacumMostors said: iki kişinin yan yana kendi cihazlarında oynayabileceği ne oyun var? platform olur yarış olur fps olur ama clashofclans ve türevi olmasın, co-op olursa daha da iyi olur bundan ben de istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 fun run sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bişey attıydınız millet tasarlamış temaları , bakın yaparken şunları kullandım falan diye açıklıyo böyle altta neydi o site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 mycolorscreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aaaggbiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 telefonumda auto update kapalı keyfim isteyince yapıyorum app updatelerini ama mesela şimdi nova launcherı 4.0 istemiyorum. bu hiç listede çıkmasın istiyorum bunun bi yöntemi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgames.sicanteyze =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Youtube'dan backgroundda müzik dinlemek istiyorum. Videoyu değil sadece sesi alsa süper olur. Ulisten vardı bunu yapan yalnız play storedan kalktı ve apk olarak da çalışmıyor. Help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Arkadaşlar bluestacks kurdum pc ye android oyunlarıma bakayım diye, güvenilirdir değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 df said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgames.sicanteyze =) ağğbbbiii hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Swipe Navigation, telefondan girdigim için link koyamiyorum ama şahane bir icat. Olay şu, softkeyleri yok ederek ekranı açıyor. Sadece softkeylerin olduğu yerlerde yukarı doğru swipe yapıyorsunuz. Benim için mükemmel oldu nexus 5imde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ren said: Youtube'dan backgroundda müzik dinlemek istiyorum. Videoyu değil sadece sesi alsa süper olur. Ulisten vardı bunu yapan yalnız play storedan kalktı ve apk olarak da çalışmıyor. Help şunun çözümü yok abi, legal olarka yok en azından. sene 2015 oldu şunu yapamadılar hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bilerek yapmıyorlar orası kesin de nedenine aklım ermiyor benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 reklam için falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Selam android de yildizlara baktigimda isimlerini gosteren bir program ariyorum. Hani aynisinin ucak versiyonu da vardi kamera ile ucaklari hedefleyip ucus numarasini vs gibi bilgileri gosteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 FromTheHell said: reklam için falandır ya reklamsa arka planda sesli olarak oynatırsın bunun nesi zor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar