Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanımadığım kıza çiçek aldım

marksman

Öne çıkan mesajlar

Hikaye cok tatliymis.

Bu gun ben de ilk defa bucket list ten bir oge cizmis oldum. Gectigimiz birkac ay zarfinda birkac kere gordugum konustugum bir insan vardi. Son gordugumde keyifli ve sevimli biri olduguna karar verdim. Sosyal medya asosyali olmam sebebiyle bu yuzyilin insani gibi stalklama yetilerim yok. Sacma sacma saga sola sormak da istemedim. Merak edip zaman kaybetmek yerine ertesi gun cat diye beraber oldugu biri olup olmadigini sordum mesajla ahshs. Biriyle berabermis neticede ama acaip rahatlatici bi tecrube oldu hem ilk defa edilgen davranmadim hem de karsi tarafi dusurmus oldugum kacinilmaz garip durum da biraz eglendirdi ahahsd. Kendi capinda kucuk bir basari hikayem
Sosyal ağlarda paylaş

Deli olduğunu düşündüğün bi kadınla evlenip sonra sıkıntılı bi boşanma sürecine girmek? Yapma onu zaten.

Marksman sen de acein karısına küfretmişsin zamanında ayıp etmişsin, sıkıntılı evliliğini karmaya bağlayabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla ace in gayet mutlu bi evliliği var çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Deli olduğunu düşündüğün bi kadınla evlenip sonra sıkıntılı bi boşanma sürecine girmek? Yapma onu zaten.

Marksman sen de acein karısına küfretmişsin zamanında ayıp etmişsin, sıkıntılı evliliğini karmaya bağlayabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla ace in gayet mutlu bi evliliği var çünkü.

Kimseye kufretmedim hele de birinin karısına, hatırladigim kadarıyla aklıma bir fıkra geldi dedim. Patavatsiz bir laf olmuş, arkadaştan ve eşinden özür dilerim, ömür boyu mutlu yaşasınlar.

Kimse deli sandığı biriyle evlenmez o lafın gelişiydi.

postunda ki aptallık ender cinsten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...