applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 boşanıp istanbula dönüyorsun, levent tarafında yeni bir iş. ilk gördüğün yerde buluyorsun yine, yanında 2 yaşlarında bir erkek çocuğu elini tutuyor bekliyorlar.... şu yaşandığında konuyu tekrar upla "based on a true story" diye çekip köşe olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 marksman said: O gün de aynı çiçekten verdim ona, bir insan gülümserken aglayabilir mi ? http://s2.quickmeme.com/img/03/03e55906b4cb72150d042880ca39b95870ce375972b7f74245720296d1252690.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-4XdREN2V-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 çok samimi buldum niye bilmiyorum, umarım her şey gönlünce olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 http://images.ranini.tv/aabb22ee-88e5-473b-8a35-105a00e322d5.jpg ilk leyla dan sonra pek tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Op 😞 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Cevap yazacaktım ama konuyu bitirelim dediğin için devam etmiyorum. Güzel şeyler yaşanmış, güzel bitmiş. Benim bir keşkem var, konu biraz benzeşti, başlangıç olmasa da güzelliği vs, sonrasında ben daha evlenemedim de. 40'ı bulduk, bakalım nerelere savrulucaz daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sen de anlatsana yeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yalan yoksa dünyanın en şanslı insanlarından birisin bence çok güzel bi anı, yaşanmışlık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 izledim ben bu filmi ya the notebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ekmek said: Keratinsiz saç yok abi. Ah Ekmek ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 gerçek erkekler kategorisine marksman'i de dahil ediyorum. welcome, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 -Deno- said: gerçek erkekler kategorisine marksman'i de dahil ediyorum. welcome, son. nedir senin bu erkeklerle alıp veremediğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 alip veremiyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Hikaye cok tatliymis. Bu gun ben de ilk defa bucket list ten bir oge cizmis oldum. Gectigimiz birkac ay zarfinda birkac kere gordugum konustugum bir insan vardi. Son gordugumde keyifli ve sevimli biri olduguna karar verdim. Sosyal medya asosyali olmam sebebiyle bu yuzyilin insani gibi stalklama yetilerim yok. Sacma sacma saga sola sormak da istemedim. Merak edip zaman kaybetmek yerine ertesi gun cat diye beraber oldugu biri olup olmadigini sordum mesajla ahshs. Biriyle berabermis neticede ama acaip rahatlatici bi tecrube oldu hem ilk defa edilgen davranmadim hem de karsi tarafi dusurmus oldugum kacinilmaz garip durum da biraz eglendirdi ahahsd. Kendi capinda kucuk bir basari hikayem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 helal olsun valla su yaptigini hayatim boyunca yapamadim ben, yapamam da muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Deli olduğunu düşündüğün bi kadınla evlenip sonra sıkıntılı bi boşanma sürecine girmek? Yapma onu zaten. Marksman sen de acein karısına küfretmişsin zamanında ayıp etmişsin, sıkıntılı evliliğini karmaya bağlayabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla ace in gayet mutlu bi evliliği var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 The north remembers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Aiko said: -Deno- said: gerçek erkekler kategorisine marksman'i de dahil ediyorum. welcome, son. nedir senin bu erkeklerle alıp veremediğin ? üstteki mesajı alıntılamıyoruz, ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 axedice said: Deli olduğunu düşündüğün bi kadınla evlenip sonra sıkıntılı bi boşanma sürecine girmek? Yapma onu zaten. Marksman sen de acein karısına küfretmişsin zamanında ayıp etmişsin, sıkıntılı evliliğini karmaya bağlayabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla ace in gayet mutlu bi evliliği var çünkü. Kimseye kufretmedim hele de birinin karısına, hatırladigim kadarıyla aklıma bir fıkra geldi dedim. Patavatsiz bir laf olmuş, arkadaştan ve eşinden özür dilerim, ömür boyu mutlu yaşasınlar. Kimse deli sandığı biriyle evlenmez o lafın gelişiydi. postunda ki aptallık ender cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 benim cicek verdigim 1 aya evleniyor evde kalmis arkadaslariniz varsa adres yollayin 1-2 aya ciftlesmeye baslayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: helal olsun valla su yaptigini hayatim boyunca yapamadim ben, yapamam da muhtemelen. Yap yap. Hicbise olmuyo success kid gibi gezdim gun boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 pascalnouman said: benim cicek verdigim 1 aya evleniyor evde kalmis arkadaslariniz varsa adres yollayin 1-2 aya ciftlesmeye baslayabilir çiftleşmem lazım bana gönderebilirsin çiçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 mitoz bolun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 pascalnouman said: benim cicek verdigim 1 aya evleniyor evde kalmis arkadaslariniz varsa adres yollayin 1-2 aya ciftlesmeye baslayabilir yada sana evlenmis rpsi yapiyor pesini birak diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar