Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kırdılar bunu, oynanıyor ama onlinedan eksiklikleri var, region ve şu büyük yapılar yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gangren said: Kırdılar bunu, oynanıyor ama onlinedan eksiklikleri var, region ve şu büyük yapılar yok sanırım ilginç ya, demek ki harbi kırılamayan oyun yaptılar. ama bir daha biri böyle full online olan single player oyun çıkarırsa patlayacağını umuyorum/düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hala oynayan var mı? bir sürü patch geldi üstüne sorunlar düzeltildi mi? Greenmangaming te %33 indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 I-ıh. Daha doğrusu şöyle. Kardeşim gayet casual estetik şehir olsun mantığıyla oynarken bayağı eğleniyor. Eğer sistematik oynamak istiyorsan buglar kötü açıkçası. Yeni gelecek update'den sonra bir yol update'i var. Becerebilirlerse orada tünel, köprü toolu falan getirecekler. Biraz düzeltecek olayları. Ama alsam problem yaşamam demek için erken malesef. Keyfine biraz takılıp çıkacak, estetik bakacak biçimde oynayacaksanız oyun iyi şu an. Fakat işin tekniğine girecekseniz "şu tren neden adam taşımıyor" şeklinde dertlenerek kendinizi yormanız olası. Oyunda taşımacılık kısmı dertli. Yollar için highway, oneway yollar veya şu ana kadar köprü toolu eklemedikleri için de yol işleri kolay çözülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yazık,söyle bir simcity oyunu bir daha göremiycez :( http://metropolis.0catch.com/_webimages/Empire%20City-Feb.%2023,%202374-35992.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu var işte bunu oyna, bende oynıyasım gelirse bunu simcity yi oynuyorum en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Transport tycoon oynayın sallayın simcity i =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sehir alani 4 katina falan cikmadikca yaklasmayin. EA basarim dlc yi basarim add on u, kirarim parayi hevesi ile daha dizayn asamasinda canina okumustu zaten oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 mac os versiyonu ne zaman gelecek yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 mac os versiyonu 29 ağustos'ta ücretsiz olarak çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Abi oyun çok leşmiş ya. Hayatımda ilk defa bi oyuna verdiğim paradan dolayı kazıklanmış gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-7-release En başta olması gereken köprüler ve tüneller sonunda geldi. Ayrıca ek olarak beleş din binaları da koymuşlar. Test ederim bir ara. deneyecek olanlar için: Daha önceden yaptığınız şehirlerde şehiri gezen çöp kamyonu, okul otobüsü gibi şeyleri yıkıp tekrar yerleştirmeniz gerekiyor. Update'le şehiri nasıl taradıkları değiştirilmiş. Sadece yeni yerleştirilenlerin çalışma ihtimali olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 herhalde 2015 gibi mapler büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 2013 görünce önce sin city sandım, sonra oyun bölümü olduğunu görüp hayal kırıklığına uğradım ve gerçeği farkettiğimde çok geç olmuştu asfdjgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Oynadım biraz. Görünüşe göre çok büyük bir dert olan trafiği çözmüşler. Asla akmayan, yolunu bulamayan, şehre bir amacı olmadan gelip trafik yapıp sonra geri çıkan araçlar gitmiş. İnsanlar iş ararken, işe giderken, alışverişe giderken alternatif yol varsa yoğunluk oluşmasına izin vermeden alternatife yöneliyor. Köprülerle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Biraz estetikten yoksun durabiliyorlar ama. Oyunun çok büyük bir derdini çözmüşler. Şimdi sırada haritaları büyütmek var. Yeni din binaları da hoş duruyor. Kilise, cami, moden tapınak ve doğu stili 4 adeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aferin beta testerlık görevini iyi yürütüyorsunuz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vDDYP7cdUKo meh. bana skin pack gibi geldi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oyunun müziğini bile özledim ya ama larger map yoksa gameplayde yok sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tebrikler oyunun ihtiyacı olduğu şeyler dışında herşeyi yapmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şunu koymuşlar: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/182095/mac-pc-download/addon/simcity-cities-of-tomorrow-limited-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abiii 40 euro http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130210000113/glee/images/thumb/6/65/279570_Papel-de-Parede-Meme-Facepalm_1280x1024.jpg/960px-279570_Papel-de-Parede-Meme-Facepalm_1280x1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Harita küçük. Yollar sorunlu. O zaman küçük haritaya sıkıntı çıkarmayacak dik binalar yaparız. İçinde RCI kısımları olduğundan yollar dert yapmaz. Sorunları çözmek yerine var olan sorunlarla insanları nasıl sağarız diye bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 40 Euro....Sabrım var, ucuzlayana kadar beklerim. Oyuna o kadar para vermedim (yada çok yakın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 adamların ben bu kadar başarısız olabileceklerini tahmin etmedim, ilk aldığımda çok güzel hevesimi aldım da sonra bir kere açıp oynamadım mapler büyüdüğü zaman dönerim diye, aylar geçti. yapamayacaklarda anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bir sonraki ek pakette zion gibi yerin altina kazdirir ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar