-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bingildak said: denonun hypeladığı oyundan fazlasını beklemek yersizdi zaten zaaaaa abi benim star wars title'lı bir oyunu hypelayacağım çok bariz zaten. fanboy'luğumu inkar etmiyorum. oyun da gayet eğlenceli. ne beklediğine bağlı. battlefield ciddiyetinde değil, ama yani fantastik bir evrenden bahsediyoruz, kullandığın x-wing ile f16'nın aynı hissiyatta olması, ya da t21 ile battlefield'daki sniper rifle'ların aynı nitelikte olması beklenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Oyunu oynayan iPhone kullanıcılarının bunu kurması lazım. Benim epey işime yarıyor. Şu ana kadar favori modum Fighter Squadron ve Walker Assault. Oyunun notu benim nazarımda bir SW fanboyu için 9/10. Fanboy olmayan adam için de 7/10'a gider. Daha azı haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 df said: hangi seviyede açılan silah en iyi? indirimlerde aldığım oyunları oynamaktan buna fırsat gelemedi ya. ilk gün aldım daha 3 saat oynamışım. biraz silah fln açayım =) genel kanı oyunun başındaki blaster'ların daha iyi olduğu yönünde ama çok katılmıyorum ben buna. oyunun diğer fps'lere göre şöyle bir farkı var, elindeki silah blaster. yani ışın atıyor. bu sebepten de elinde dl-44 bile olsa uzaktaki bir adamı vurma ihtimalin, başka bir fps'ye göre çok daha yüksek (ca-87 dışında diyelim, o shotgun kategorisinde) ancak oyundaki combat için tüm modlar genelinde konuşacak olursak, medium-close quarter'da diyebiliriz. bu sebeple + yukarıdaki sebepten dolayı rifle'dan çok pistol ile takılmak daha mantıklı geliyor bana. ama tercih meselesi tabi ki. aslında mod ve haritaya göre silahı oyun başında değiştirmek en mantıklısı, ama ben daha çok en rahat ettiğim silah ile ilerlemeyi tercih ediyorum. se-14c kullanıyorum, baya rahatım mesela bu silah ile. öncesinde ee-3 kullanıyordum, özellikle büyük haritalarda, walker assault ve supremacy'de daha çok iş yapıyordu. bir de grenade cooldown'larını arttırmaları lazım bence, kesinlikle çok fazla grenade dönüyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 deno yılbaşında indirime giriyor mu ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben yapıştır derim, gerçekten paranın karşılığını alırsın. hardcore oynamasan bile keyifli ve eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bir kac gundur bakamiyordum oyuna, patch gelmis veeeeee DL-44 allahin silahini nerflemisler nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 retail price'dan ölsem almam ya. en az 50% yemesi gerek. 60 doları hak etmesi için en az 5-6 dlc gerekiyor oyunun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ea ve dice var işin içinde. tabi ki dlc çıkartarak normalde koyabilecekleri hemen hemen tüm content'i ayrı ayrı çıkaracaklar. o zaman indirim bekle aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ps4 te oynayan varsa ekleşelim. bu arada yukarda denmiş onaylıyorum küçük mapler daha eğlenceli şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bingildak said: deno yılbaşında indirime giriyor mu ne dersin Parasının hakkını çıkartmaz abi, sen sevmezsin ben seni uyarayım yani. Büyük Star Wars fanıyım, baya heyecanla bekledim oyunu, hiç olmamış "bence". Bence senin de çok hoşuna gitmez. İnanılmaz yavan geldi bana her şey, özellikle shooter aspecti. Beklediğimin dışında bişi değil tabi, IŞIN sonuçta ama, düşük frekansla CİU CİU CİU sesi duymak gerçekten o kadar bayıyo ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben betada denedim abi zaten ondan sonra almama kararı verdim 8-) kız arkadaşım çok seviyor bu tip oyunları, sw zehrini de yeni enjekte etmişken çok iyi olurdu ama işte retail fiyatı üzerinden yazık günah. yılbaşında bir umut bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 meksikadan aldım ben. 105tl'ye gelmişti. yine pahalı içeriğe göre ama hiç yoktan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bu yazacağım şey komik bulunabilir ama... Bari buraya dökeyim içimi anasını satayım. Aşık olduğum kadından ayrıldım ve içine girdiğim ağır depresyonu bu oyun sayesinde atlattım lan :) Sabah akşam başından kalkmıyorum ve kafamı onunla düşünüp doldurarak kahrolucağıma, bununla meşgul ediyorum, herhalde başka hiçbir oyun şunu başaramazdı. Eyvallah DICE. Son durum böyle, haftasonu herhalde 50'yi görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 iyi gelmez mi kaçış hiç? ben wowa fazla sardığımdan bfnin pabucu dama atıldı biraz kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 tam kafa dagitmalik oyun yalniz dogru soyluyor. gir iki mac yap cik mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 serverlar bomboş şu an. jakku yüzünden mi bilmiyorum ama çok ilginç, tıkladığım anda oyun gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Jakku'da SSD'nin düşme anı harika. http://www.youtube.com/watch?v=X464-am0Jcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 grafikler cok iyi cok. ayni motorla singleplayer rpg bisi yapsalar keske :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Angry joe 5/10 vermis buna. Konsolcu kafasidir o adam. Ona ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 totalbiscuit de agzini burnunu kirmis oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ea dan istedikleri parayı alamamışlar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Beğenenler istedikleri paraları almış yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Pascha said: ea dan istedikleri parayı alamamışlar demekki totalbiscuit ve angry joe'dan bahsediyoruz, ign ile karıştırdın galiba. para basınca oyunu şişiren reviewerlar değiller, sevmedilerse açık açık söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 adamin zaten 3 aylik omru var, parayi napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 aquila said: adamin zaten 3 aylik omru var, parayi napsin. lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar