Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Battlefront


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

denonun hypeladığı oyundan fazlasını beklemek yersizdi zaten zaaaaa


abi benim star wars title'lı bir oyunu hypelayacağım çok bariz zaten. fanboy'luğumu inkar etmiyorum. oyun da gayet eğlenceli. ne beklediğine bağlı. battlefield ciddiyetinde değil, ama yani fantastik bir evrenden bahsediyoruz, kullandığın x-wing ile f16'nın aynı hissiyatta olması, ya da t21 ile battlefield'daki sniper rifle'ların aynı nitelikte olması beklenemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

hangi seviyede açılan silah en iyi? indirimlerde aldığım oyunları oynamaktan buna fırsat gelemedi ya. ilk gün aldım daha 3 saat oynamışım. biraz silah fln açayım =)


genel kanı oyunun başındaki blaster'ların daha iyi olduğu yönünde ama çok katılmıyorum ben buna.

oyunun diğer fps'lere göre şöyle bir farkı var, elindeki silah blaster. yani ışın atıyor. bu sebepten de elinde dl-44 bile olsa uzaktaki bir adamı vurma ihtimalin, başka bir fps'ye göre çok daha yüksek (ca-87 dışında diyelim, o shotgun kategorisinde)

ancak oyundaki combat için tüm modlar genelinde konuşacak olursak, medium-close quarter'da diyebiliriz. bu sebeple + yukarıdaki sebepten dolayı rifle'dan çok pistol ile takılmak daha mantıklı geliyor bana. ama tercih meselesi tabi ki. aslında mod ve haritaya göre silahı oyun başında değiştirmek en mantıklısı, ama ben daha çok en rahat ettiğim silah ile ilerlemeyi tercih ediyorum.

se-14c kullanıyorum, baya rahatım mesela bu silah ile. öncesinde ee-3 kullanıyordum, özellikle büyük haritalarda, walker assault ve supremacy'de daha çok iş yapıyordu.

bir de grenade cooldown'larını arttırmaları lazım bence, kesinlikle çok fazla grenade dönüyor ortalıkta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

deno yılbaşında indirime giriyor mu ne dersin


Parasının hakkını çıkartmaz abi, sen sevmezsin ben seni uyarayım yani. Büyük Star Wars fanıyım, baya heyecanla bekledim oyunu, hiç olmamış "bence". Bence senin de çok hoşuna gitmez. İnanılmaz yavan geldi bana her şey, özellikle shooter aspecti. Beklediğimin dışında bişi değil tabi, IŞIN sonuçta ama, düşük frekansla CİU CİU CİU sesi duymak gerçekten o kadar bayıyo ki anlatamam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazacağım şey komik bulunabilir ama... Bari buraya dökeyim içimi anasını satayım. Aşık olduğum kadından ayrıldım ve içine girdiğim ağır depresyonu bu oyun sayesinde atlattım lan :) Sabah akşam başından kalkmıyorum ve kafamı onunla düşünüp doldurarak kahrolucağıma, bununla meşgul ediyorum, herhalde başka hiçbir oyun şunu başaramazdı. Eyvallah DICE.



Son durum böyle, haftasonu herhalde 50'yi görürüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...