ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 panda tutmadıysa outland çakması burning legion hiç tutmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 f2p en az 2 yıl uzatır ömrünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: WoW'u ancak bir rakip ürün veya adamların kendileri başka bir ürünle bitirir. Hala WoW kategorisinde pve deneyimi sunan oyun yok, 9 yıl oldu.Su kalbimi cok kırıyor iste. cıksa da oynasam iyi bi pve oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 uzatmasınlar şu oyunu, bitirsinler yenisine başlasınlar ... Warcraft 4 çıksın. Ardından MMORPG'ye bağlasınlar YETER ULAN YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Çok fena bir paket yolda olmalı, yoksa gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Acc umu banladılar zaten inşallah daha düşer şerefsizlerin gelirleri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi sende bot kullanıyosun sonra adamlara sövüyosun, bu ne şimdi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Olsun yeni almıştım mop u gıcırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 7 gün free trail vermişler siege of orgrimmar için. bir girip bakayım diyorum. maillerinizi kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Siege of Ogrimaara girmek için ne lazım minimum veya varmı öyle bi gereksinim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 LRF 496, Flexleri aklı basında 509+ adamlar rahat yapar normali icin ise 522+ başlamak yerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 515 ilvl blood dk oynuyorum. dün akşama kadar uğraştım almıyorlar beni raide kimi legendery cloak soruyor. kimi ilvl düşük diyor. kimi daha patch başı achi istiyor. hacı diyorum 515 flex için yeter artar! 730k hp var,şu var ,bu var ııı ıhhhh almıyorlar twisting nether da.sonra LFR girdim miss gibi 3 tane tank itemi mi aldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bende ilvl çakıldı kaldı ya arttıramadım bi türlü yani heroiclerden düşenler ve 2 tane reple gelen item dışında Timelessdan uyduruk 2 tane 496 aldım ama mutlu değilim. Nereyi yapıp biraz item düzsem ve elbette kolay olması lazım :) Bu arada DK tankım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 burdenla arttır ring falan? bende de 3 burden var neye harcıycam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Tek bir sorum var burdenla 535ilvl yaptığımız itemın toplam 4 stat verme garantisi var mı yani 3 stat verdimi illaki daha boktan oluyor item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Heroic 5 manlerden sonra hangi sıra ile gitmak lazım item toplamak için tank olarak? Veya direk şunları boşver direk buna gir halledersin diyebileceğiniz bir instance var mı? Ahanda charın durumu budur. http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Absoyoda/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abso totun oldugu adaya git orda rare falan kes anahtar alıp solo senario ya girip en eski extra roll tokenlarından al başla lfr hof/toes 483 alıcaksın zaten. 480 olduktan sonra timeles adasındaki vendordan 1k timeless coin karşılıgı tot ta kullanılan extra roll zımbırtısından alıp tot yapıcaksın ta ki 496 olana kadar. Ayrıca burden ile yaptıgın 535 lerin tek stat cıkma olasılıgı var ama reforge diye de bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ne gereği var timeless da topladığın tokenlar ile direk ya TOT a git, tüm karakteri donatabiliyorsan da SoO ya git LFR ye. TOT/SoO lfr si oyalar zaten. Daha eskisine gitmek vakit kaybı. Tabi instance ı görmek istiyorsan bir uğra yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ToT ne? SoG siege of ogrimaar onu bildim :P Peki başlangıç olarak flexlere gireyim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Tot throne of thunder iste abso senin gibi az bilen casuallar için lfr var flex ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hehe saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Flex'e çok tanıdık olmadıktan sonra almazlar. Benim ilvl 505, bi flex göremedim. Ortalama en az 515 falan istiyor adam arayanlar. ToT LFR yap baştan aşağı, 2-3 tane item düşer en kötü. Bir de Great Fortune dalgasından al, ekstra roll atarsın gerekirse. Sonra da LFR SoO yaparsın ilk quarter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Flex LFR nin daha organize ve rasgele olmayan hali. Yani takımı vs oluşturup kendiniz giriyorsunuz. LFR den daha zor ama Normal den daha kolay. Loot 'da ona göre zaten. Flexible raid adı üstünde kadronuza göre şekilleniyor, 10 kişi ve 25 kişi arasında dengeli bir zorluk artışı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben 513 ile flex giremiyorum bizim serverda ... ok diyenler de achi yok diye almıyor daha 1 haftada o yüzden diyorum şu cross realm ayaklarına ally patiler toplanıp girelim. Yok ama, ADAM DEĞİLSİNİZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 walla güzel oynamayı bilen grup cıkarsa pati flex 10 man yapabiliriz minimum ilvl 510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar