Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Yıllardır içinde taming olan sandbox bi mmo çıksın diye bekliyorum, wowdaki taming o açıdan hep hayalkırıklığı oldu. Taming varsa alabilirim.

kandırmayın la kendinizi. mortal online'da var, şimdi dicen "eeh o da çok baglı"

adama derler zam bulmuşsun pillisini istiyosun diye
Sosyal ağlarda paylaş

open world yerıne overworld map olması cok daha ıyı, ıkı kere gorup sonra fast travel/ teleport/ auto run ıle flyıng mounta baglamıyoruz sankı hep

overworld map olsun serbest harıket edebılıcegımız mount and blade gıbı ama kesınlıkle fast travel falan fılan olmasın, random encounterlarda olursa tadından yenmez
Sosyal ağlarda paylaş

Olmasın be mmo, öyle aman aman çok farklı şeyler getirmeyecekse olmasın zaten. Bıkmadık mı zamansız, bitmek bilmeyen raidlerden? Hanımdan crit yedim de yattım 3'te yeter bırakıyorum da diyemiyorum lanet olsun bağımlılık yapıyo :p

"Biten oyun" olsa da olur yeter ki iyi olsun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

open world yerıne overworld map olması cok daha ıyı, ıkı kere gorup sonra fast travel/ teleport/ auto run ıle flyıng mounta baglamıyoruz sankı hep

overworld map olsun serbest harıket edebılıcegımız mount and blade gıbı ama kesınlıkle fast travel falan fılan olmasın, random encounterlarda olursa tadından yenmez

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Open world olmaması benim için kötü bi şey ya. Ben bütün oyunlarda sağda solda gezmeyi seviyorum, Oblivion ve Skyrim'de quest yapıyoken bile kafama eserse fast travel yapmadan gidyiorum mekana.

Yani tabii ki arkadaş partyden "knk bucsa gel acillll" dediğinde gemiyle gitmiyorum da, arada bi bütün Sosaria'yı biliyo olmama rağmen gemimi cebime atıp geziyorum etrafı.

Bunu herkes yapmadığı için herkese contenti sunabilmek adına overworld olması mantıklı da, benim gibi gezmek isteyenler napacak?
Sosyal ağlarda paylaş

aslında garip bir olay var.
oyun mmo değil ama kickstartera baktığımızda founder title'ı gibi birşey var.

mmo olmayan bir oyunda title olayı aşırı saçma olurdu.
bence oyun mmo özelliğini koruyacağı gibi bişiy olacak.

multiplayer desteği var denilmiş. farklı bir multiplayer deneyimi olacak gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Yani tabii ki arkadaş partyden "knk bucsa gel acillll" dediğinde gemiyle gitmiyorum da, arada bi bütün Sosaria'yı biliyo olmama rağmen gemimi cebime atıp geziyorum etrafı.

Yolda kampta esir tutulanların yardım için bağırması onları alıp başka yere götürmek falan baya iyiydi ya. britainde adventure seeker ler falan vardı onlarla da çıkıyorduk yola.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyun mmo değil arkadaşlar. neden bir mmo'dan beklentilerinizi buna yansıtıyorsunuz ki?

Oblivion ve Skyrim singleplayer ama? Fallout 3 ve NV de aynı kafa. Nispeten daha ufak bi alan da olsa GTA oyunları olsun, görev yerine gitmek öncesini sayarsan Mafia oyunları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay daggerfall'dan morrowind'e geçişteki durum gibi.

daggerfall: devasa alan ama elle inşa edilmemiş mekanlar
morrowind: daha ufak alan ama elle inşa edilmiş mekanlar

burada da olacak olan durum o belli ki, mount&blade ve jrpg usulü işte. onlar da oynanıyor, bu da oynanır. tatmin etmeyen için gene tes serisi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

elle inşa edilmesine gerek yok. generated olsun ama içindeki insan olsun. bina tasarımı değil npc tasarımı yapsınlar. selamın aleykümden öte bir interaction olsun. ama bethesda bir türlü öğrenemedi onu sdfsdf. bakalım lord britiş naapcak.

en ideali baldur's gate. grafik olarak büyüklüğü yansıtıyor ama sadece içeride birşeyler yapabileceğin kapılardan girebiliyorsun. :D

bu arada bu oyunun mmorpg olması yönünde hayvan gibi bir beklenti vardı, sorun orada. mesela bana Sam söylemişti galiba, o ana kadar mmorpg sanıyordum ahaha. inanamıyorsun çünkü lord british çıkmış gelmiş, ultima oyunu yapmış, multi var ama mmorpg değil. bildiğin devreler yanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya biliyoruz böyle "EVRENİN EN BÜYÜK ŞEHRİ" diye konup içinde 3 konuşan kiosk ve 2 random başını çevirmeden one liner spamleyen, 7/24 yerinde çakılı ve ayakta duran tipleri. bugüne kadar hep öyle olageldi zaten, bethesda işte uğraşıyor değiştirmeye sadece. bioware filan kalanlar hala aynı kafa.

generated olsun da nasıl olsun, dragonaj2'ye herkes ateş püskürdü çünkü bildiğin aynı dancını çevirip çevirip koymuşlar lol. bugünün insanı yemiyor artık o dediğini yani. veya diyaplo3 işte onda da farklı yer bile aynı çünkü rastgele aynı yeri yaratıyor yeniden. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...