Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ubisoft Patrice Desilets i kovmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 olay biraz garip ama tam hikaye anlatılırsa anlamı oluyor :p adam ubisoft çalışanıyken, daha yaratıcı şeyler yapmak için kendi ayrılıp, THQ'ya bağlı bir ofiste 2 oyun yapmaya başlıyor. THQ dağıldıktan sonra, Ubisoft bu oyunların haklarını satın alıyor ve haliyle bu ayrılan abi de tekrar ubisoft'a geri dönmek zorunda kalıyor. Sonrasında da kovuyorlar. Kovma olayı elemanın anlattığı hali, Ubisoft ise anlaştık yolları ayırdık diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Lqt3UcAAiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 store.ubiworkshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Youtube'da şöyle bir yorum gördüm, beni güldürdü. ac: Honor Ac2: revenge ac B: justice ac R: answers Ac3: Freedom Ac 4: gold , bitches and ships Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 "Ubisoft currently has three Assassin's Creed games in development" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Oyun iyi ama Shopto 50£ diyor, bu ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 BonePART said: Bone said: umarım gerçek değildir. gittikçe daha amerikanlaştırmak yerine japanese assassin görmek istiyoruz. abi şunu o kadar istemiyorum o kadar bu fikirden tiksiniyorum ki anlatamam yeter abi her bvi bokun japonlaşmasından ninjalaşmasından bıktım her oyunda japondan tiksindim assassin creede beni ilk bağlayan şey ninja olmaması bizden işte selçuklua kudus te geçmesiydi yeter ya her bi bokta ninja olmasın yeter ninjalı assasinli 50 tane oyun var git onları oyna abi gozunu seviyim bir tanesinde bi derece gerçekçi kombat yok abi ama. hepsi uçuşan büyü atan ninjalar. tarihi işlenen ninja temalı bir oyun yok. hep uçuk kaçık. realistik bir oyun yapamadılar. ac motoruyla bir ninja oyunu inanılmaz olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 herseylisini yapicaklar abi, korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ninjalı en gerçekçi oyun, shogun total war falan sanırım. videolardaki atraksiyonları biz yapsak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 işte evet böyle stealth action historik falan bir oyun inanılmaz olabilir. ama böle flashpowder atıp invis olmalar. plainsightta stealth ilerlemeler falan olmasın. 6 tane yıldız fırlatıp 52 kişi öldürmeyelim yada ne bileyim o kılıçla köprü viyadük falan doğramayalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: işte evet böyle stealth action historik falan bir oyun inanılmaz olabilir. ama böle flashpowder atıp invis olmalar. plainsightta stealth ilerlemeler falan olmasın. 6 tane yıldız fırlatıp 52 kişi öldürmeyelim yada ne bileyim o kılıçla köprü viyadük falan doğramayalım yani ABİ ac motoru hiç gerçekçi değil ki 20 metreden yere altıyosun bi bok olmuyo metal gear solid motoruyla desen alıcamda ac motoru stealth için korkunç kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi atlayıp birşey olmaması motorun gerçekçi olmadığını göstermiyor ki. yani ninja setabına uygun motor. atlayınca birşey olmamasıyla dert değiştirilir motorla alakası yok onun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bir AC oyununda stealth oynadığını hatırlamıyorum. Serinin boku çıkana kadar her türlüsünü yapcaklar ama. Ninjalısını da görürüz, dondurma arabası şöförlüsünü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi işte health barı kaldır. stealth oynamak zorunda kalırsın. ha HİÇBİR mistik öğe olmasa ac serisilerinide beğeneceğim ama metaplotu dünyanın en kötü senaryosu falan olduğu için ac serisini sevmiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben alarm caldırdığım assasinasyon yapadım sanırm hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi alarm çaldırmak olay değil bi stealth sistemi yok otların arasından yrüğyosun felanda motor free running için tasarlanmış sağa sola eğil gizlice yürü sürün felan uygun bi motor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 evet ac+mgs karması bi motor ninja için en iyi olabilir doğru diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 edward kenway ezio'nun karizmasını zorlayacak, çok net. fakat hala böyle bir karakteri fransız devrimi'ni konu alan bir ac oyununda görmeyi tercih ederdim. karayip'lere 3'de girişselerdi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Xenus said: ninjalı en gerçekçi oyun, shogun total war falan sanırım. videolardaki atraksiyonları biz yapsak yeter ııh bu çok, çok iyi bi oyun http://www.markoftheninja.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yKkc4IoMb70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gameplay fena degilmis ya, AC 3 rezaletinden sonra paçayı düzeltmişler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu seferde oyun çok dolu duruyor. Yani koskoca denizde 2 adım gidion ada, 2 adım sora fırtına hemen yanda deniz savaşı köşede balina atlıyor fln. Böyle demoda göstermek için yapmışlardırda oyun daha bi geniş olur umarım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bir tane 2D oyun vardı, Angry Gamer mı ne video incelemede göstermişti, düz yürüdükçe ÇAT karşına yaratık çıkıyordu, adım atamıyordun oyunda. Ona benzemiş. AMA HER HALUKARDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Demo için yaptıkları bariz. O oyun olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar