RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://undeadlabs.com/stateofdecay/ The end is here. Life as you knew it has gone to hell after the mother of all zombie outbreaks. Now you and the few scattered survivors must band together to survive and rebuild in a 3rd-person action game set in a dynamic open world. You choose where to make your stand, designing and fortifying your home base, performing daring raids for food and ammunition, and rescuing other playable survivors with unique talents. The open, sandbox world develops in real-time, shaped by your actions, dynamically generating content based on your choices and the ever-increasing zombie threat. State of Decay is an open world zombie-survival game, currently under development at Undead Labs for release on Xbox LIVE Arcade and PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 konusunu ben açmıştım vakti evvel de ben oyun bölümüne açmıştım mmo mı olacakmış oyun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 mm'i birak online bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o zaman niye "MMO GENEL" bölümüne açtın diye sormazlarmı? soruyorum;neden mmo genel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yanlış açmışım, kusurabakmayın o zaman, gereği yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yet another zombie game. great... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nasıl çirkin bir oyundur o ya.. parmak kadar pistolle omzundan vuruyor belinden kan çıkıyor, araba 90'ların araba yarışından gibi, animasyonlar sanki flash oyunu. zombie tutuyor anladık da, biraz efor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GWymrASLIYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 early access falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mantalitesini beğendim oyunu fena değil ancak controller biraz sacma. Ama zevk alarak oynuyorum. oyunun başından beri buyuttugum karakterim olunce biraz moralim bozuldu ancak load olmadığı için malesef yapacak bi şey yok ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Up oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 oyun güzel de PC portu hala sorunlu. sadece gamepad var ve her gamepad ile oynanmıyor. çözünürlük sorunları falan da varmış. zaten early access hala. düzelttiklerinde oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yok ya klavye mouse rahat oynadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 onun dışında bir sorun yaşadın mı peki? ben zaten gamepad ile de oynayabilirim. oynanacak haldeyse boşuna beklemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Tried olan karakterleri nasıl dinlendirebiliyoruz? Bed room yaptım yine tried modunda takılıyor karakterler. Ayrıca oyun survival hissini çok güzel veriyor. Kaç saattir kalkamadım başından. Bi questte dombili zombi ağzımı burnumu kırınca baktım saat 5 olmuş kapattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 arcane said: onun dışında bir sorun yaşadın mı peki? ben zaten gamepad ile de oynayabilirim. oynanacak haldeyse boşuna beklemeyeyim. radio için tuş atanmıyor mu öyle bi sorun vardı. onun için bir dosya var çok basit ama şu anda hatırlamıyorum aratsan çıkar hemen. oynanıyor ben bir soruna rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 karakter yaratma olsaymış keşke, daha ileride alırım ama belki. videoları fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de early access oldugunu falan okumadan bodozlama aldim ve klavye mousela oynansa bile konsoldaki kabiz movementi gorunce kapattim direk. olan benim 18 euroya oldu. bu steam niye refund vermiyo ki yasalara falan aykiri degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Digital download hiçbir şey için refund yok, sadece steam değil. Fiziksel disk gibi geri vermiyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gw2'de vardı dijital refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 evet gw2'yi de aldigim gibi 5dk oynayip refundlamistim. game played time belli bir seviyenin altindaysa refundable olmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 karakterler random mı yaratılıyor? bir de hepsi ölünce ne oluyor? öldü mi permadeath çünkü eheh öldü benim bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bunda multi yok degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arcane said: karakterler random mı yaratılıyor? bir de hepsi ölünce ne oluyor? öldü mi permadeath çünkü eheh öldü benim bir tane. Random yaratılıyor :) hepsinş oldurmeyi başaramadım ancak bilerek 1 doctor, 1 mhendir 1 aşçı 1 nişancı vs... şeklinde olacak şekilde bazı adamlarımı intihara gonderdim. Wharehouse a kesin geçin çok sevecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kontrolleri duzelttiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar