tomkat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 said: "Dead Space 3's PC port will not have DirectX 11 support or HD textures, according to reports, to which developer Visceral Games says, so what? "We continue to evolve our games as we develop them, but we certainly don't target PC as something that's going to be significantly different," executive producer Steve Papoutsis said in an interview with Shack News. "We aren't trying to create disparity in the experience that our gamers enjoy; we want to make sure everyone's having that same experience." In the interview, Papoutsis takes a very literal stance on consistency across platforms. Where as platform owners think of consistency as "the best my platform can offer," Papoutsis interprets it as "an identical experience across platforms, even if that means one performing below its potential" (my words, not his). Remember when EA said Dead Space 2 wouldn't receive DLC on PC (so much for consistency), and how they changed their tune after PC owners spoke up? Make some noise and maybe EA and Visceral will give Dead Space 3 all the perks expected of PC ports in a post-Sleeping Dogs and Max Payne 3 world. "The fact that we're allowing you to control the game with a mouse and keyboard immediately makes the game feel different," Papoutsis said, adding "We seem a little bit discredited for the amount of effort that goes into it, quite honestly." Mouse and keyboard controls? Gee, thanks! http://www.destructoid.com/dead-space-3-pc-lacks-visual-options-for-consistency-243420.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oyun gereksiz vahşet diye oynamamıştım öncekileri, cutscene'leri falan izlemekle yetinmiştim. iyi olmuş böyle bir saçmalık üzerine oynamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 microtransaction olcakmış bi de galiba 50 dolarlık oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Dead space 1 i bitirdim bayağı sağlamdı tavsiye edebilirim =P DA2 ayağında deadspace2 yi de bir hata yaparak orjinal almıştım. İndirim beklemeden kazık fiyata alıp oynamadan tuttuğum yegane oyundur kendileri. Bir ara oynayıp bitirme planım var hatta 1 i tekrar bitirip devam mı etsem diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Silphatos said: microtransaction olcakmış bi de galiba 50 dolarlık oyunda evet single player itemlarini parayla saticaklar android oyunu gibi ahah ya bu nasil bi pazarlama stratejisi bunlarin hic mi kafasi calismiyo ya sonra neden satamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya zaten bunların bir çöp oyunu almamak lazım, demeçleri filan gördüğüm en rezil şirketlerden biri. parayla single player silah satmak hangi uyuşturucunun kafasıysa artık. ha ama dandini port yapmanın kralı zaten dark souls, onu da bizim forum kepçeyle satın aldı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Darksun said: Dead space 1 i bitirdim bayağı sağlamdı tavsiye edebilirim =P DA2 ayağında deadspace2 yi de bir hata yaparak orjinal almıştım. İndirim beklemeden kazık fiyata alıp oynamadan tuttuğum yegane oyundur kendileri. Bir ara oynayıp bitirme planım var hatta 1 i tekrar bitirip devam mı etsem diyorum =) Birinciyi sevdiysen seversin ya.Ben eğlenmiştim gayet.Baya bi zırh falan var şukela gözüküyo.Bide Silah upgrade circuit sistemi falan.Güzel yani kısacası eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 annelerimiz bu oyundan da nefret edecek mi? o onemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tomkat said: Silphatos said: microtransaction olcakmış bi de galiba 50 dolarlık oyunda evet single player itemlarini parayla saticaklar android oyunu gibi ahah ya bu nasil bi pazarlama stratejisi bunlarin hic mi kafasi calismiyo ya sonra neden satamiyoruz satıyorlar ki. alanın kafası çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Sam said: ha ama dandini port yapmanın kralı zaten dark souls, onu da bizim forum kepçeyle satın aldı ahah. ahah of evet. bir de sorunsuz kontroller diye savunuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 1 i bitirdim 2. nin de cocuklu sahnesinde mermilerim bi türlü yetmeiğinden geçemeyip bırakmıştım.ama iyi oyun seviyorum ds serisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aente said: Sam said: ha ama dandini port yapmanın kralı zaten dark souls, onu da bizim forum kepçeyle satın aldı ahah. ahah of evet. bir de sorunsuz kontroller diye savunuldu. yalnız orda caponlar dediki, biz pc için direkt c/p yapcaz, bi bok optimize etmeyecez. zaten kendileri istemiyodu imza kampanyası yapınca millet pc için hadi verek bari garibanlara dediler. ben para vermedim şahsen o boktan kontrollere, gamepadle de oyun oynamam amme adamlar delikanlı gibi dedi %100 port olcak diye, alan kendi kaşındı veya bile bile mal gibi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 26 dakikada şirketin "yapılamaz" dediği çözünürlük bariyeri aşıldı ya, tarihte eşi benzeri olmayan bir fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Fail'i bilmem de konsoldan daha fazla para üttükleri için insanları kıt akıllarıyla gerizekalı yerine koymaya çalıştıkları açık. Verilen bu demeçlerle kimin gerizekalı olduğu belli oluyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 o çok iyiydi ya, daha oyun release olmadan neogaftaki bi eleman yaptı o çözünürlük hedesini adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 -Deno- said: oyun gereksiz vahşet diye oynamamıştım öncekileri, cutscene'leri falan izlemekle yetinmiştim. fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 gereksiz vahşet dsf yalana bak, korkmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 gereksiz vahşet ne ya harbi ahaha. gerekli vahşet diye bir şey varsa o da dead space'te var zaten... şu yaratıkların ağzına ağzına çakmıcan da kimin ağzına çakıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ne korkucam lan, iki üç gameplay izledim boş vahşet yani. oyun iyi kötü demiyorum, adamın gözüne iğne giriyor, pov çekim ile izliyorsun. lise'de testereye gitmeyen arkadaşlarınıza 'KANKA KORKUYORSUN GALBA' diyen tipler olduğunuz anlaşıldı, plebler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Saeros said: -Deno- said: oyun gereksiz vahşet diye oynamamıştım öncekileri, cutscene'leri falan izlemekle yetinmiştim. fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 -Deno- said: ne korkucam lan, iki üç gameplay izledim boş vahşet yani. oyun iyi kötü demiyorum, adamın gözüne iğne giriyor, pov çekim ile izliyorsun. lise'de testereye gitmeyen arkadaşlarınıza 'KANKA KORKUYORSUN GALBA' diyen tipler olduğunuz anlaşıldı, plebler sizi. internet kafede ultima online oynayanları izleyip "ÇOK KÖTÜ OYUNMUŞ GRAFİKLERE BAK D:" diyen lalelerden olduğun anlaşıldı denizcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 denoya laf yok, siz farmville'de çiçekle böcekle uğraşırken o left 4 dead'de zombilerin gözüne çubuh sokup boğazlayarak öldürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 texture edit yapmıştır kesin gereksiz vahşete maruz kalmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar