Harvey Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BabacumMostors said: beleş ve güzel rpg.. yada diablo gibi izometrik bir şey.. ne var? hikayeli olsun güzel olsun 3-5 dolarlık şeylere de bakaiblirim aslında quadropus rampage tam sana göre bi oyun. başından kalkamıyorum işe geç gidiyorum uykusuz gidiyorum daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BabacumMostors said: beleş ve güzel rpg.. yada diablo gibi izometrik bir şey.. ne var? hikayeli olsun güzel olsun 3-5 dolarlık şeylere de bakaiblirim aslında bard's tale oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aa evet o vardı değil mi.. dur alayım edeyim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 üç dolarlık puzzle oyunu var, the room diye. eskiden dandik flaş oyunları olurdu odadan kaçışlı falan. onun ÇOK ÇOK iyisi. ratingi de çok yüksek. çok kısa değil ama bi çırpıda bitirirsiniz, ısrarla tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 The Room hakkaten süper ya Android'de değil ama iPad'de alıp bitirmiştim bi günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 evet benden de tam not almıştı the room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Terraria çıktı andriod 5dolar ama demosu var guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Nekro said: Almayin kontroller biraz sıkıntıliymis sdfss abi bu msjı görmeden aldım harbi oynanmıyo bok gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Terraria demo oynadım şimdi adamlar müthiş yapmış kontrol u. Telefonda olmaz diye on yargiyla indirdim ama takdir ettim güzel yapmislar. Team17 acsin baksin da ogrensin nasıl yapiliyormus. Lanet olsun öyle worms a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 HTC one aldım, scrolls veya heartstone çıkmazsa androide kısa bir sürede kendimi kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hearthstone bildigim kadarıyla android cıkacak diye bir acıklama yapmadı blizard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ipad dedi adamlar zaten iphoneda bile kasabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 heartstone gibi bir oyunun gereğinden fazla sistem tüketmesine anlam veremiyorum. dün laptopda oynarken, cihaz aşırı ısınmadan dolayı kapandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi oyunda hiçbir şey yok, neden çıkmıyor ki, scrolls çıkacak ona da razıyım da onu da kapatamıyorsun maçlar çok uzun sürüyor qq çok saçma gerçekten heartstone'un çıkmaması sadece tablet mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 saglam zevkli bir tower defence oyunu ariyorum ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kingdom Rush şurdan flash versiyonunu deneyebilirsin hatta http://www.kongregate.com/games/Ironhidegames/kingdom-rush Hazır gelmişken ben de bi soru sorayım; ya güzel güzel bazı oyunlar var mesela Royal Revolt ama böyle oyunlarda adamlar hep söğüşlemek için salak salak premium kontent koyuyolar hayır bi sonu da yok yani 5dolar vereyim bitsin de değil oyundan tam keyif alamıyorsun yani. Ben istiyorum ki oyunu başta alayım alacaksam vereyim bi kaç dolar sonra bi daha para mara istemesin kardeşim. Kingdom Rush'ı da flash'ını baya sevdiğim için aldım.. Royal Revolt kadar adam söğüşlemeye yönelik değil ama içerisinde hala var premium content saçmalığı.. Bu salaklığın olmadığı oyunlar önerebilirseniz sevinirim. oh be ne uzun oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Historical Landings Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kingdom Rush yarım saat oynadım iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kingdom rush a boşa para vermeyin 1 saatte bitiyo oyun bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 saçmalama gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hero Forge'u yüklediğimden beri başka hiçbir oyun indirmedim, indirmeye gerek duymadım. Oyun beni bilgisayar oyunlarından daha bağladı.. Kusursuz bir oyun. Oynayın, oynattırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 süper oyunmuş ya. ama bağlantı sorunu çok oluyo kazandığım oyunlar falan boşa gidiyo ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hero forge u kız arkadaşıma oynatıyorum sayko gibi tokatlıyor milleti sadasd baya iyiymiş ama mm tabii ki rezalet seviyede. wifi'da hiç bağlantı sorunu olmadı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Hero Forge iyi baya ya, deli gibi oynuyordum bir ara. Bayadır oynamıyodum da şimdi canım çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sevmedim ben hero forcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar