Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunlar hakkında bilgilendirici resimler, kıyaslamalar vs...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Meeeeehhh..

Güney koreliler low tier mi? Saygısızlar mı?
Bunu kim yapmış yakalayıp dövelim. Ya da bi saniye. Yakalayalım. Huun'a götürelim o ne yapmamız gerektiğini daha iyi bilir :D
Mesaj tarihi:
Cuce said:

gta2 den sonraki kötü direk işte.

yıollardır güzel oyun cıkartmıyolar

gta1, gta vice city, gta ballad of gay tony adamların yaptığı en iyi oyunlar.
Mesaj tarihi:
kendi topiginde tartismistik bu meseleyi

turklerin good tactics seysi abuse, hinlik, cinlik, kestirmeler vs vs. Is clever use of game mechanics duzeyinde hile hurdaya gelince elimize su dokebilcek kimse yok dunyada, kurulu bi sistemin aciklarini bulup sistem icinde pnu abuselamayi basaran yegane milletiz hani racial direk

bunun tam tersi ise ruslar, adamalr sistemi kendilerine uygun hale getiricek hack, crack, speed hede hodo kasiolar
Mesaj tarihi:
Gta IV bence en başarılı oyunlarından serinin.

Büyük ihtimal sevmeyen birisi aksiyon fetişidir. Saints row third direkt o ayarda, hatta gta'nın bıraktığı yerden devam ediyor. Ohahaha oyun çok iyi her saniye uçaktan atlıyon, evin üstünden uçuyon derken belli bir yerden sonra kabak tadı veriyor.

http://cs407126.userapi.com/v407126126/328e/WyiiN3V5Lq8.jpg

Şu suratla, hiç bir şey ifade etmeden uzaylılarla savaşıyor buluyorsun kendini.

Karakterin tipini sevmeyenlerde çıkabilir tabii ki bir varsayım da o var sdf. Onun haricinde port sorunu ben aldığımda yoktu. 3. 4. patch'te mi ne çözmüşler direkt, orjinal alınız, orjinal aldırınız.
Mesaj tarihi:

Viktor said:

kendi topiginde tartismistik bu meseleyi

turklerin good tactics seysi abuse, hinlik, cinlik, kestirmeler vs vs. Is clever use of game mechanics duzeyinde hile hurdaya gelince elimize su dokebilcek kimse yok dunyada, kurulu bi sistemin aciklarini bulup sistem icinde pnu abuselamayi basaran yegane milletiz hani racial direk

bunun tam tersi ise ruslar, adamalr sistemi kendilerine uygun hale getiricek hack, crack, speed hede hodo kasiolar

olması gerekende bu değilmi zaten, taktik ve strateji bunu gerektirir, rakibin veya sistemin durumun açığını bulmak, kullanmak
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya daggerfall oynamış biri olarak diyorum
evet inanılmaz büyüktü dünyada işe yaramaz bir büyüklküktü
hepsi random generated şehirler ve questlerle dolu
yane dizayn edilmiş değildi büyük şehirler dışında
ona bakınca en büyük dünya minecraft oluyo
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ben o listeyi tekrar görünce bunu yarın işyerinde özalite çıktı alayım dedim içimden. hatta rıdvana kavas tablo da yaptırılabilir.

evet
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ya daggerfall oynamış biri olarak diyorum
evet inanılmaz büyüktü dünyada işe yaramaz bir büyüklküktü
hepsi random generated şehirler ve questlerle dolu
yane dizayn edilmiş değildi büyük şehirler dışında
ona bakınca en büyük dünya minecraft oluyo

no man's sky???

bu arada cidden dedigin dogru, detaylandirilmis alan/m2 gibi bi yaklasim ile incelemek kesinlikle daha mantikli
  • Yeni Oluştur...