Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Adam para verip res kill e bağlatmış ahaha http://www.btnet.com.tr/63790-cinli-baba-oyun-delisi-oglunu-biktirmak-icin-yepyeni-bir-yontem-buldu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 böyle babam olsa şu an çok farklı yerlerdeydim.başarılı bi adam falan olurdum.saygı duydum adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 babam beni reskile baglatacak kadar zengin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben reskile bağlamak için para alan tarafta olurdum çocuk noobmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahahahahahahahaha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 türk babası gibi "kıracam o bilgisayarı" diye atar yapmamş yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 pve serverına geçsin sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 harbi ya bizim babalarımız neden böyle?? hiç unutmam babam bilgisayarı yasaklayıp kutularına geri koymuştu eh dururmuyuz bizde biladerle hergün üşenmeden kutularından çıkarıp kurup oynayıp babam gelmeden geri toplardık annemide nasıl bunaltıysak artık sesi çıkmazdı garibimin hey gidi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 onu boşver şu yöntemin işe yarayacağı oyun da kalmadı ki. "amca bg ye girsin, denk gelirsek öldürürüz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gece kalkıp bilgisayar ışığını görüp elektrik şalterini kapatan baba sahipleri el kaldırsın şsdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 orta okuldaydım babam bi kere çok sinirlenmişti, kırıcaktı aleti. o sırada monitöre takılan göz bozulmasın diye şeyler vardı, onu uzatıp vermiştim al kıra baba diye. kırdı onu rahatladı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Benim bilgisayarı 1 sene bi tandığa verdiler öss zamanı. Yok lan ben vermiştim anlaşıp galiba.Unutmuşum bu kısmı suç onların üstüne yıkmışım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 patatespresi said: orta okuldaydım babam bi kere çok sinirlenmişti, kırıcaktı aleti. o sırada monitöre takılan göz bozulmasın diye şeyler vardı, onu uzatıp vermiştim al kıra baba diye. kırdı onu rahatladı biraz. filtremsi gibi şeyler dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ahah helal iyi düşünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hangi oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o filtreler baya yalan yanlız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Hakikaten değişik bir yöntem.. Bu arada o disiplin kamplarındaki eğitimi acemi erler bile görmüyor. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Metin 2 oynayan abimin oglunu akrabalıkdan reddettim.swtor da ki şişmana dönmüş eşşoleşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Benimki ekranı alıp arabaya koymuştu. Evde kimse yokken televizyonu bağlayıp uo oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Benimkiler kabloları saklıyorlardı. Sağdan soldan kablo dileniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 babamla birlikte yaşamadığım için çok rahattım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahah helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 babaya bi bira ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 lol iyiymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 scorch said: gece kalkıp bilgisayar ışığını görüp elektrik şalterini kapatan baba sahipleri el kaldırsın şsdkfjs dsafgfhnj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar