DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Burada okuyan kaldı mı bilmem ama aşağıdaki link gerekli bilgileri içermekte. Katılmak isteyen olursa son 1 hafta. Şirket maili gelince paylaşayım dedim. http://kariyer.net/is-ilani/avea/aveamasters-genc-yetenek-programi-is-ilani/924656/?tmpsno=1 https://www.facebook.com/AveaMasters http://www.youtube.com/watch?v=QJ1VSTf3Tks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Katılırsanız bir öm atın Ümraniye ye geldiğinizde, bir dürüm ısmarlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Başlığı Area Masters olarak okuyan bir ben mi varım? Aklıma Area Masters ... başlığı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 niye yeni mezun yerine okuyan adam arıyorlar onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ucuz + istedikleri gibi eğitebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 all avea masters are son of bitchez fcuk all area masters you son of biçız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 management trainee programı mıdır bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kız arkadaşım başvurdu buraya, pi testi mi ne varmış onu da doldurup gönderdi haber bekliyoruz. iş tecrübeleri falan da baya iyi unileverde falan da çalıştı beğenirler herhalde , varsa bide torpil sokalım araya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 turk sirketinde calismak nasi bi duygu hep merak etmisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nuki said: Başlığı Area Masters olarak okuyan bir ben mi varım? Aklıma Area Masters ... başlığı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dreagloth said: Katılırsanız bir öm atın Ümraniye ye geldiğinizde, bir dürüm ısmarlayayım. ümraniye'de misin sen vendorda degil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Turkcell'de çalıştım 3 sene, Vodafone'un içerisi berbat onu biliyorum, Avea'nın zaten kapsaması vs. ortada ama şirket ortamını çok bilmiyorum. Ben kurumsal satışta Turkcell'in en büyük firmalarını yönettim (Key Account) o nedenle kurumsal satış açısından konuşuyorum diğer departmanlarını vs. çok bilmem. Bu işin okulu Turkcell ama içerideki adamların çoğu maalesef beş para etmiyor, sonuçta Türk şirketi işte, vizyon belli yerde tıkanıyor maalesef.. Bir şekilde yurtdışını görmek, görme şansı yok ise yabancı yöneticiler ile çalışmak bence önemli. Rezalet bir ülkeyiz birçok alanda olduğumuz gibi, yılan bol iş hayatında da.. Turkcell'in de PAF takımı var aynı bunun gibi, oraya da başvurabilirsiniz ama benim tavsiyem eğer satış düşünüyorsanız Unilever, P&G gibi firmaları düşünebilirsiniz, çok güzel kariyer planlamaları var, şimdiki aklım olsaydı böyle bir firmada başlardım iş hayatıma açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 avea paticiğe adam sokmuş zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kız arkadaşım 5 şubattaki mülakata gidecek, var mıdır ne soruyorlar ne tarz şeyler isteniyor içeriden bilgi sızdırabilecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 AVEA MASTERS ARE SON OF A BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 said: niye yeni mezun yerine okuyan adam arıyorlar onu anlamadım ben said: ucuz + istedikleri gibi eğitebilirler. Evet , mezun maaşı ile başladığında eğitilmiş olsun diye işte Mesela o işi 6 ay 1 senede öğrenecekse , mezun maaşı vererek eğitmek yerine , iyi öğrencileri alıp sonra devam ettirtmek daha mantıklı. Ayrıca üniversitelerle de bir sinerji yaratabilirsin belki ekstra bir katkı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Liebe said: kız arkadaşım 5 şubattaki mülakata gidecek, var mıdır ne soruyorlar ne tarz şeyler isteniyor içeriden bilgi sızdırabilecek :D Toplu mülakat yapılacak. Grup olarak bir case study yapılacak ve kimin iş görüp göremeyeceğini takip edecekler. Gruptaki herkesin eline farklı bilgiler yazan kağıtlar tutuşturulacak. Amacınız en doğru stratejiyi bulmak değil. Gruptan bir kişini atılıp "Arkadaşlar herkes kendi kağıtlarını okusun ve birbirimize önemli kısımlarını anlatıp bir orta yol bulalım"cı olması lazım. Oradan sonra iki gıdım yeteneği varsa alıp götürür işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 avea iidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 nuki said: Başlığı Area Masters olarak okuyan bir ben mi varım? Aklıma Area Masters ... başlığı geldi. Yalniz degilsin merak etme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 -Deno- said: all avea masters are son of bitchez fcuk all area masters you son of biçız küfretme deno çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 moriarty said: AVEA MASTERS ARE SON OF A BITCH ahahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 moriarty said: AVEA MASTERS ARE SON OF A BITCH /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ulan o espriyi ben yapmışım daha önce, primi moriarty yapmış. adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 görmemiştim panpa primleri sana havale ediyorum. caps lock gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar