Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AveaMasters


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Burada okuyan kaldı mı bilmem ama aşağıdaki link gerekli bilgileri içermekte. Katılmak isteyen olursa son 1 hafta. Şirket maili gelince paylaşayım dedim.

http://kariyer.net/is-ilani/avea/aveamasters-genc-yetenek-programi-is-ilani/924656/?tmpsno=1
https://www.facebook.com/AveaMasters

http://www.youtube.com/watch?v=QJ1VSTf3Tks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell'de çalıştım 3 sene, Vodafone'un içerisi berbat onu biliyorum, Avea'nın zaten kapsaması vs. ortada ama şirket ortamını çok bilmiyorum.

Ben kurumsal satışta Turkcell'in en büyük firmalarını yönettim (Key Account) o nedenle kurumsal satış açısından konuşuyorum diğer departmanlarını vs. çok bilmem. Bu işin okulu Turkcell ama içerideki adamların çoğu maalesef beş para etmiyor, sonuçta Türk şirketi işte, vizyon belli yerde tıkanıyor maalesef..

Bir şekilde yurtdışını görmek, görme şansı yok ise yabancı yöneticiler ile çalışmak bence önemli. Rezalet bir ülkeyiz birçok alanda olduğumuz gibi, yılan bol iş hayatında da..

Turkcell'in de PAF takımı var aynı bunun gibi, oraya da başvurabilirsiniz ama benim tavsiyem eğer satış düşünüyorsanız Unilever, P&G gibi firmaları düşünebilirsiniz, çok güzel kariyer planlamaları var, şimdiki aklım olsaydı böyle bir firmada başlardım iş hayatıma açıkçası..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
said:

niye yeni mezun yerine okuyan adam arıyorlar onu anlamadım ben



said:

ucuz + istedikleri gibi eğitebilirler.


Evet , mezun maaşı ile başladığında eğitilmiş olsun diye işte

Mesela o işi 6 ay 1 senede öğrenecekse , mezun maaşı vererek eğitmek yerine , iyi öğrencileri alıp sonra devam ettirtmek daha mantıklı. Ayrıca üniversitelerle de bir sinerji yaratabilirsin belki ekstra bir katkı olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

kız arkadaşım 5 şubattaki mülakata gidecek, var mıdır ne soruyorlar ne tarz şeyler isteniyor içeriden bilgi sızdırabilecek :D


Toplu mülakat yapılacak. Grup olarak bir case study yapılacak ve kimin iş görüp göremeyeceğini takip edecekler.
Gruptaki herkesin eline farklı bilgiler yazan kağıtlar tutuşturulacak. Amacınız en doğru stratejiyi bulmak değil. Gruptan bir kişini atılıp "Arkadaşlar herkes kendi kağıtlarını okusun ve birbirimize önemli kısımlarını anlatıp bir orta yol bulalım"cı olması lazım. Oradan sonra iki gıdım yeteneği varsa alıp götürür işi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...