Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 türbe olur o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 maviyle seks olmaz diyenlere ban alabilir miyiz pls tşk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 maviyle seksken nasıl göründüğünüz temsili naked alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ahjsakd abi spoiler ya, millet işte güçte vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ya seni mi kırıcam huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bone said: Black-ice said: zımbırtıya falan gerek yok abi. starter kitler var ondan alacaksın bir tane. içinden 3 ampül bir de bridge çıkıyor. bu kadar yani. zımbırtı dediğim bridge işte. sadece lamba istiyorum, ek bir hub felan takmak istemiyorum. sanırım LIFX sipariş vermeyi deniycem. Lifx bende düşündüm ama ampulü tavana takmıycam. Taşınabilir masanın üstüne konacak bişey olması lazım Decathlondan aldığım şöyle bir lamba var içi açılıyor. https://i.hizliresim.com/3pn64O.jpg Elktrikçiye götürsem kalem pille çalışacak şekilde monte edebilir mi bilmiyorum. Bi şekilde monte edilirde 2700 mah lık şarj edilebilir pille çalışır mı ne kadar verimli olur önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Xiaomi ninde varmış 110 tl civarı http://youtube.com/watch?v=ELn2CjDg0MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 LIFX daha iyi diyordum ama ihtiyaçtan Hue aldım. Hue kullananlara birkaç sorum olacak: - Düğmeden kapatıp açınca, cihaz resetleniyor. Tekrar uygulamayı açıp renk değiştirmek gerekiyor. En azından ışığın fabrika ayarı seçilen Kelvin ayarı yerine kendi istediğim Kelvin ayarıyla açılmasını sağlayamaz mıyız? - Cihazın yazılımında Renkleri RGB olarak veya K değeriyle seçme imkanı yok. Bir palet üstünden dokunarak bir şeyler çıkıyor. Yani mesela direk 5500K şeklinde seçemiyoruz, tonlardan birini seçmek gerekiyor. Bu istediğim için farklı bir uygulama felan mı yüklemek gerekiyor? - Işıkları gruplaştırmak ve odadaki tüm ışıkları birden kullanmak güzel şey. Ama belirli bir renk preseti oluşturmak mümkün değil mi? Mesela normal kullanım için parlak beyaz ışık, gece kullanımı için soluk renkli ışık kullanmak ve tek tuşla birinden diğerine geçmek istiyorum. Ek bir programa para ödemeden yapabiliyor muyuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 valla bir tek son soruna cevap verebilirim, filipsin kendi uygulamasında preset ekleyebiliyorsun istediğin gibi. ana ekranda istediğin grubun adının olduğu bölüme tıkla ( soldaki yuvarlak resme değil yani) sonra sağ altta + ya tıkla üstteki tabtan ışıklar yazanı tıkla bu sefer en soldaki ampül resmine tıkla ve istediğin tonları seçip kaydet. sonrasında da yine ışık grubunun adına tıklayarak en alta in orda olacak istediğin preset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ilk soru, malesef resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ilk çıktığında ne kadar gereksiz diyordum şimdi bir ihtiyaç gözüyle bakmaya başladım, 1 ay sonra falan alırım ahahs. marketing çohoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ben de siparişini verdim gaza gelip. 1+1'e 3 tane yeter inş. Du bakalım. Asıl planım Nanoleaf Aurora almak da henüz o kadar gaza gelemedim, nasıl bir dizayn yapacağımı düşünüp önümüzdeki ay da ondan alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Yeni eve cikilmis, hemen bi dizaynlar bi philips hue'lar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 asıl planın bla bla almak değil, asıl planın eve hatun atmak seni çakal seni.. ama 2008de hue alıp attı ginaly gibi erken yatırımcılar, tepeden girme bence. lava lambası bu aralar tekrar atak yapabilir, bir miktar sepete atmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 asıl planın bla bla almak değil, asıl planın eve hatun atmak seni çakal seni.. ama 2008de hue alıp attı ginaly gibi erken yatırımcılar, tepeden girme bence. lava lambası bu aralar tekrar atak yapabilir, bir miktar sepete atmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 merak edip gearbest'e girdim indirime girmiş 73 lira diyor bunun çakmasına. 3 tane alasım var. hue'ya 600 lira domalamam açıkçası aha bu da linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 evli adamsın, almana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bakın 219 lira tasarruf ettim durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Yeelight wifi kullaniyor dogrudan. Evdeki baglantiyi etkiliyor falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 net tasarruf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 gayet iyiymiş hueya o kadar vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 renklerini kontrol etmeden almayın hue harici. hue ile aynıysa söyleyin ben de alayım. hue'nun v3'ünün yanında hue v1'in renkleri bayağı kötü mesela. bu kadar ucuz olması renk skalasını daraltıyor olabilir. hue 1'de yeşil yok doğru düzgün mesela. bir de brightnessı düşük 3'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Abi bu arada acayip keyifli bir şey he. Çok değiştirdi evin havasını. Bendeki iPad'i de eve kitledim, Homekit hub'ı yaptım, siri ışıkları film moduna ayarla diyorum değiştiriyor, pavyon moduna ayarla diyorum rengarenk yapıyor. Çok hoşuma gitti. Mutlaka tavsiye ederim çok paranız varsa. Yalnız tavandan aydınlatma için çok mantıklı değil gibi, yerden aydınlatmada, abajur vs çok daha güzel sonuç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 xiaomi smarthome sistemi ile 1 adet yeelight ve 1 de led strip aldim. bakayim gelince yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 yeelightta sunrise alarm özelliği var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar