axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Lan bu oyunun menüsü türkçe? Haydaa dakka bir gol bir. Niye böyle bişey var? Beni cahil sandığı için mi türkçe menü geldi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ingilizce bilmiyorsun diye rencide etmek istemediler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Oyun gayet kaliteli görünüyor, oynanış akıcı. Kurdum silah yaptım, farklı türlerde takım oyunları attım lvl aldım vs. Derken fpsleri ne kadar az sevdiğimi fark ettim. Sağ tık > delete local content. Türü seviyorsanız eğlendirir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 serverlar düzgün şu an. lobby bulması 1-2 dk alıyor. 27.5 bin kişi oynuyormuş hem de. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 indirdim bunu bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aahaha eglencelı lan quake oynuomus hıssı verdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 değişik ya.silah bileşenleri oyundan kazanılan puanla alınıyor da oyuncu eşyalarının hepsi parayla sanırım.sevmedim o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bide girip deneyebileydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kozmetik niye paralı mı diyorsun? :P (sanırım parasız versiyonuda var. tabi yamuluyor olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kozmetigin parali olmasina can kurban asdfsadf o degilde baya eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 iniyo bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dün kozmetik düştü oyundan, parasız da düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aa doğru, pantolon düşmüştü dün.oyun güzel ya, animasyonlar falan çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Ben girip oynadım biraz da, meh. Eyvallah iyi yapmışlar da sarmıyo artık bu tarz oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bebe oyunu. 30 yaşına geldiniz lan bf4 falan oynayın bu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 abi tam tersi yalnız tam oldschool, bf4 cüler codcular beceremez bu oyunu hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 baya begendim ben medic oynuyorum keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ekleşin: bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ut'den yorulunca cs'e girerdik, cs ve ekolü bf, cod filan hepsi yaşlı oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 quake ile karşılaştırılmış ama pek aynı değil. quake in arena tasarımları kendi başına yeter. the longest yard quake3 betasında oynadığım ilk harita, bununla beraber aşık olduğum haritalardan birisi unreal tournament two towers haritasıdır. q3 te fatal instict haritasında o zamana kadar hiç düşünülememiş sis efekti kullanılmıştı bunun gibi yaratıcı fikirler akılda kalıcı oluyor. loadout maplerinde iki kaya, bir köprü koymuş koş ve ateş et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 off yine dökülmüş tipler hahaha bf4 falan denmiş ahahahah shotgun falan yaptım inanılmaz akıyor. 16 streakli 8 capturelu maçlar falan zevkten 4 köşe oldum ama ss ler hep siyah çıkmış :( atacaktım 1-2 tane. shield çok değiştiriyor nade yerine alırsanız. bir de capture point maplerinde shotgun+nade inanılmaz iyi. 4 lü killer falan alabiliyosun. 3v1 kombattan canlı çıkmak priceless ya. 10 doları da fırlattım suratlarına, aferin demek için. optimizasyonlar, animasyonlar, akıcılık, crafting, modlar, mapler hepsi çok başarılı. f2p'i p2w'e çevirmemişler oradan ayrıca +1 verdim. karakterler ve outfitlerde bir o kadar iyi. böyle indieler görmek isteriz hep. 2 saat oynadım, boynum taş kesti kasılmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Red said: bebe oyunu. 30 yaşına geldiniz lan bf4 falan oynayın bu nedir. abov vurun beyler acımayın unreal tournamenta quake'e da lafı getirirse direk banlayın edit: vurmuşunuz lan zaten, tamam yeter vurmayın, severiz red'i :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oyun bulamıyorum ben ya öğlen baya hızlıydı 30sn de buluyordu ama 10 dk dır bekliyorum daha bulamadı. oyun iyi bu arada öyle arada girip eğlenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 patlamıştır yine serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 friendlisti niye ayri bunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar