Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 o nası bi mantık ya. Battlefieldda da Uçak var o zaman koymasınlar uçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 battlefield ile war z karşılaştırmandan daha akla yatkın bi mantık olduğundan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Xenocide ciddi misin yahu? Bu kadar mı anlama kıtlığın darlığın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fakkoo fanboyluk sınırlarını zorluyor aştı geçti bile.sergey ile akrabalığın felanmı var bu kadar savunuyorsun oyunu anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 olm oyun inanılmaz kötü, nasıl oynuyorsunuz böyle bir oyunu ayrıca sercan ayar yemişsin lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Esnaf said: fakkoo fanboyluk sınırlarını zorluyor aştı geçti bile.sergey ile akrabalığın felanmı var bu kadar savunuyorsun oyunu anlamadım ki he fanboyum bilader Sergey Oğlum oluyo o yüzden savunuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Hareketlenmiş buralar yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Fakkoo said: Xenocide ciddi misin yahu? Bu kadar mı anlama kıtlığın darlığın var? abi. seni bu seferlik ciddiye alıp ciddi ciddi cevap vericem. Battlefield dediğin oyunun konsepti Vehicle Warfare. Yani oyunun olayı zaten araçlar, uçaklar falanlar filanlar. Ve bir "savaş oyunuyla" kıyaslarsan eğer haritaları fazlasıyla büyük. Bu yüzden araç savaşına fazlasıyla müsait. Fakat War Z dediğin oyun Survival FPS. Bir savaş oyunu değil, hızlı bir oyun değil, gizliliğin önemli olduğu bir oyun. Haritası ise bu tip bir oyun için küçük, bunu kabul edersin herhalde. Eğer sen bu oyuna araç getirirsen -ki buradaki tahminim haritada en az 10-20 araç olacağıdır- o zaman işte oyun lootlu battlefielda döner. Zombie Survival konseptinden eser kalmaz. Şu anki haliyle bile zaten böyleyken şu haritaya bir de üstüne araç getirmek tam bir facia. DayZ'de bu sistemin sorunsuz işlemesinin sebebi de haritanın büyüklüğü yine. "Anlama kıtlığı" diyorsun, ama karşılaştırma yaparken o kadar sığ düşünerek yapıyorsun ki, gerçekleri göremiyorsun. Gidip "batürfüyüldün haritası da küğçük o zaman onda da uçak olmasın" diyerek amacı zaten "savaş" olan oyunu, amacı "hayatta kalmak" olan oyunla karşılaştırıyorsun, sonra kıtlık darlık falan diyorsun. Hani bu da seni son kez ciddiye alışımdı. edit: yazdığımı bi okudum da, "lootlu battlefield" demişim, öyle bişeye de gerek yok, GTA 4 multiplayer'a loot ekle aha işte araçlı War Z. Ha zombi ezmişsin ha yaya ezmişsin çok bişey farketmeyecek zaten o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bu kürek oyundan battlefield e nasıl geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 tamam oyun kötü falan da, şu haliyle bile(hacker yokken tabi) baya eğlenceli ya. şu videoyu 3-4 kez izledim resmen ve deli eğlendim. ben de deniycem. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=lJUSoixBKQU&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Xenocide said: Fakkoo said: Xenocide ciddi misin yahu? Bu kadar mı anlama kıtlığın darlığın var? abi. seni bu seferlik ciddiye alıp ciddi ciddi cevap vericem. Battlefield dediğin oyunun konsepti Vehicle Warfare. Yani oyunun olayı zaten araçlar, uçaklar falanlar filanlar. Ve bir "savaş oyunuyla" kıyaslarsan eğer haritaları fazlasıyla büyük. Bu yüzden araç savaşına fazlasıyla müsait. Fakat War Z dediğin oyun Survival FPS. Bir savaş oyunu değil, hızlı bir oyun değil, gizliliğin önemli olduğu bir oyun. Haritası ise bu tip bir oyun için küçük, bunu kabul edersin herhalde. Eğer sen bu oyuna araç getirirsen -ki buradaki tahminim haritada en az 10-20 araç olacağıdır- o zaman işte oyun lootlu battlefielda döner. Zombie Survival konseptinden eser kalmaz. Şu anki haliyle bile zaten böyleyken şu haritaya bir de üstüne araç getirmek tam bir facia. DayZ'de bu sistemin sorunsuz işlemesinin sebebi de haritanın büyüklüğü yine. "Anlama kıtlığı" diyorsun, ama karşılaştırma yaparken o kadar sığ düşünerek yapıyorsun ki, gerçekleri göremiyorsun. Gidip "batürfüyüldün haritası da küğçük o zaman onda da uçak olmasın" diyerek amacı zaten "savaş" olan oyunu, amacı "hayatta kalmak" olan oyunla karşılaştırıyorsun, sonra kıtlık darlık falan diyorsun. Hani bu da seni son kez ciddiye alışımdı. edit: yazdığımı bi okudum da, "lootlu battlefield" demişim, öyle bişeye de gerek yok, GTA 4 multiplayer'a loot ekle aha işte araçlı War Z. Ha zombi ezmişsin ha yaya ezmişsin çok bişey farketmeyecek zaten o açıdan. WHAT A COMEBACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ya saf mısın ne alaka. Oyun içeriğinde Araç gayette güzel olur kaldıki sen HARİTAYA BOK ATIP böyle bir laf ediyorsun Ben de Battlefieldın haritası küçük diye Uçağa ne gerek var diyorum. Anlamıyorsun bile Gelmişsin oyunun içeriğini bana savunuyorsun.İçeriğine bişey diyen yok. Yaptığın saçma yorumu beynine vurmaya calıstım ama nato kafa nato mermer. [Hani çözebildiysen olayı senin yaptığın şeyin aynısını diyorum] Ciddiye alıyormuşta son defaymışta.Bi önce kendine bak... mental fakirisin yemin ediyorum. Arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Arkadaslar ya da arkadas, adam gibi tartis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.veomemes.com/wp-content/uploads/2012/01/What-Meme-150x150.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 neyse, ben sana ne desem "nEAALAKASI VAR YEA" diyosun değişen bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Keşke bazı kullanıcıların yorumlarını engelleyebilsek, adamın her yorumunu okuduğumda için burkuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Haklıyım %100 o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Haklısın çünkü Xenocide senin yazdığın yorumları görmüş olmasına rağmen seni ciddiye alıp sana yanıt verip, tartışmaya girecek kadar büyük bir hata yapmış. Frekanslar farklı, dünyanın en mantıklı ve akıllıca argümanı sergilese yine kaybedecek. http://www.cicsworld.org/blogs/vkrishnaswam/communication%201%20copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Fako haklı bence. Araçlar gelsin haritaya. Hatta oyundan sıkılmasın insanlar diye mining ve inscription eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 2 dir peçliyor sitimden ne koymuşlar diye baktım hala grafik fixledik falan geyikleri.galiba o 1 metreden düşüp ölmeyi fixlemişl ama ayak sesi hala devam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Deathblade said: Fako haklı bence. Araçlar gelsin haritaya. Hatta oyundan sıkılmasın insanlar diye mining ve inscription eklenebilir. iyi fikir. Magery de eklesinler, eklenen inscription fire buyulerine bonus versin. Nasıl olsa Zombie diye bir şey gercek hayatta,Magery de yok oyunda ikisi de olur. Yukarıdaki malum arkadaşın mantığına ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 nEAALAKASI VAR YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Hahahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ul8r5HN6k98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 oyunu sevenlere bişey demiyorum da bu kadar da itlik yapılmaz be arkadaş. Nasıl pis nasıl yalancı bir ekip abi bu. Adamlar foundation release ismini bile çalmışlar. YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar