Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 audiophile birisi için 50-70 lira (100'den aşağı) fiyata alınabilecek mikrofonlu/mikrofonsuz kulaklık ne var? vatanda şu iki modeli gördüm de nasıldır mesela bunlar? http://www.vatanbilgisayar.com/sony-mdr-zx310b-kafabantli-kulaklik-siyah.html http://www.vatanbilgisayar.com/se-mj511-k-headset-kulaklik-siyah.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 H&m'de fıstık yeşili ve pembe olmak üzre iki kulaklık var al cinsiyetine göre birini sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Drall said: H&m'de fıstık yeşili ve pembe olmak üzre iki kulaklık var al cinsiyetine göre birini sdgh audiophile diyorum h&m diyorsun. fakir audiophile bu. fıstık yeşili alsak yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 100 liraya odyofil olmaz demeye calismis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bunu sonyshopta dinledim belki xperia dacindan belki remastered bob dylan albumdendi bilemiyorum ama acayip analitik bir ses vardi. Basslar overemphasized geldi falan ama iphoneda dinlemedim. Belki biri ekolayzir ayarlariyla oynamistir grinny said: sipeyskeyk said: Abi çok beğendim!!! http://i.hizliresim.com/B6njrV.jpg Biraz dinleyeyim yorum yazacağım, ama şuan dinlerken müthiş bir haz içindeyim. Cx 5.00i den sonra ilaç gibi geldi, müthiş dengeli ses. Bass da süper. İndirim de yaptırdım allahın malayına esnaf pazarlığıyla, 10% düştü 400 tl ye çözmüş oldum. Head-fi hype gelmiş, nasıl acaba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 300 sularına inerse denenebilir aslında. 400 niyeyse çok geldi sdghfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bir soru : monitore pc-ps4-ps3 bagli, headphone cikisindan tek kulaklikla bagliyim ve kulakligimdan memnunum. Ancak ses cok dusuk normalden, pc ye takinca cok daha iyi ya da digerlerine.. Dac/amp ya da amp lazim sanirim ama headphone outtan bu alete giris yapip diger tarafina da kulakligi takinca olacak diye tahmin ediyorum. Fiio e7 mi ne var ucuz baya ve isimi gorur gibi geliyor dogrumuyum? Kabaca monitorun headphone cikisinin ses gucunu arttirmak istiyorum bunun icin ne tavsiye edersiniz asiri komplike ve pahali bir sey almadan. Open back sony mdr ma 900 var kulaklik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 pc-ps4-ps3 'ü monitöre hdmi bagladın, kulaklıgı da monitöre mi ? bence farklı bi yol izle, monitörler genelde iyi görüntü versin diye üretilirken ses kalitesi hep atlanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ufak amfi lazim dac degil Fiio e3 mu ne yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Yani 3.5" in 3.5" out olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 İkisi hdmi biri dp.. Abi direk kulaklik cikisindan almak istiyorum sesi kulaklikla, monitorun hoparlorden degil. Ses geliyor ama kisik kaliyor, kulakligi besleyemiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Evet esh cok tesekkurler anlatabilmisim. E7 olmuyor mu yoksa gerekmi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 3.5 giris ve cikisi varsa E7 de olur tabi, usb dac olarak da kullanabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bakayim o giris cikisa. Usb dac nedir bu arada? Pc ile calismak zorunda olan bir sey mi yoksa dac ozelligini monitorden gelen ses uzerinde de gosterebiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Gostermez, dac dedigin sey digital 1-0 lari analog sese donduren yonga seti digital to analog converter. Usb dac i android telefonla pc ile kullanabilirsin. Eger optical giris varsa optic out olan ps3-4 tv gibi urunlerle de kullanabilirsin Coaxiel girisi olan daclar da var ama coax cok bulunan bir standart degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Dac sesin tipini amfi de frekanslarin besleme siddetini degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Usb dac bir nevi external sound card gibi mi is goruyor? Tesekkurler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 fiio a3 aldim cozuldu sorun. 10 ibreye kadar gucu var 4 de falan kulaklik titremeye basliyor :) saol esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 np. geç oldu ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Şunu şuraya koyayım. http://www.cnet.com/news/are-you-ready-for-this-a-160-stereo-system-an-audiophile-could-love/ A5+'leri ssatmayı düşünmeye başladım. Flatliği artık yoruyor. Biraz daha stage arıyorum, bilhassa highlerda. Bu hoşuma gitti, bir yerde deneyebilsem xeske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Merhabalar tekrardan, Güzel bir pikapım var ve yıllardır kullanıyorum aynı iğneyle. Fakat geçen distortion yapmaya başladı biraz temizleyince düzeldi. Hali ile artık eskidi 10+ yıldır kullanılıyor. Önceki iğne DJ/scratch mevzuları için Tonar Banana diye bir modeldi. Şimdi biraz daha hi-fi'a yönelik bir şeyler alayım diyorum fakat fiyatlar inanılmaz gerçekten. Pikap fiyatlarını geçen kartuşlar var. Ben biraz F/P ürünü olsun diyerek Shure M97XE modeli üzerinde karar kılmıştım ancak ne yazık ki amazon bu ürünü göndermiyor ve gönderen güvenilir bir mecra bulamadım. Aynı ayarda kartuş tavsiyesi olursa memnun olurum. Bir de Amerikadan iste topiğine de yazdım bunu getirebilecek Amerikanyalarda birisi varsa gereken komissyonu verebilirim. Teşekkürler şimdiden bilgi verebilecek arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ben de fırsattan istifade bir konuda yardımlarınızı rica ederim. Kısa tutacağım. Evin salonunda kullanmak üzere giriş seviyesinde bir sistem arayışı içindeyim. Genelde spotify ile apple tv üzerinden müzik dinliyorum ancak tvnin ses kalitesi çöp gibi kalıyor ne yazık ki dolayısıyla beni idare edecek bir hoparlor seti alayım diyorum. Ayrıca bu hoparloru oldugu kadar ps4 ile falan da kullanmak istiyorum önerebileceğiniz ürünler nelerdir? Bütçe olarak 3-4 bin tl ayırabilirim sanırım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 http://icdn3.digitaltrends.com/image/sennheiser-orpheus-headphones-hands-on-8-1200x630-c.jpg 55k'lık kutsal kase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 55kya stüdyo kurarım lan ben. çocuklar gider gelir zombi song2 falan çalar saati 40 liradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar