BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Darklight1903 said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405848_172416472917541_258835929_n.jpg AHAHAh yirim.. abi hatta ben bunu bastırıp mantar panoya asam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 beslerim ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 iflas edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 öeaaaaaahh. tam bir WTF bölümdü. hele spoiler almamış olsam ileriye yönelik, daha da büyük WTF derdim. şimdi en azından bir şeyler kurabiliyorum ama kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ben kendime spoiler aldım ya dayanamayıp resmen bölüm bitti gittim mangadan 2-3 chapter okudum sonra bişeyler gördüm kapadım hani tamamen de okumadım huahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahahahaahaha aagbiiiii bolume bak. facebook sayfasina gidip moron yazcaktim spoiler verdigi icin herif, moron yazacagim yerde daha beter spoiler'lar vardi anasini satayim ahahahahhah. yedim kafaya hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ulan ben iyi spo yemeden gidiyorum ya.. dur şu bölümü de izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 oyy harika bölümdü harbi, mangaya bakmamak için zor tutuyorum kendimi... geleceğe yönelik o kol bacak çıkar ama yine ya, babasının bodrumunda iksir var iksir... İNŞALLAH Sasha yoktu lan hiç :( edit: dayanamadım çok az manga okudum. piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 HSSKSTRTR DAFUQ noldu lan ee nolcak şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 HADI BAKALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK hayır, mangasına bakmayacağım ama yine de.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bölüm 5: http://4.bp.blogspot.com/-hRIi8-3EmB8/UDRw0k5OfBI/AAAAAAAAADE/iGpAdGtAZbE/s1600/result.jpg http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/159/395/tumblr_loi5vxo9IW1qawy1r.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi zor dayanıyorum mangaya bakmamak için ya nasıl lan nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 köpek gibi bekliycez.. el mahkum göt gardiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 DA.. FUQ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 5 nasıl bir katliamdı lan öyle, ee erenin gitti kolu bacağı şimdi fullmetal gibi mi dönecek lan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 5 dileğim gerçekleşti lol Sam said: ya animasyon, çizimler vs herşey iyi de, titanlar korkutucu olacağına gülünç resmen. ilk bölümün sonunda gülesim geldi. bayağı karışık hislerle kapadım bölümü katıksız sevmem ve sürüklenmem gerekirken. bir de angst şonen lead ftl. ölse de kışkardeşi başa geçse ama nerde o şans.. oha başka bişi isteseymişim resmen. ama çocuk tam iyileşmişti 4'te, pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 köpek maması oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ore no eoten konna ki kawaii wake ga nai http://i.imgur.com/ApZOQ8h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://oi43.tinypic.com/10yme6v.jpg ortadaki iz çükümü acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 samaella said: titanların taşaklarını göstermiyorlar ya. Zikiyle dağları evleri deviren titan görmek istiyorum !!! artık cevabını almışsındır bu bölüm diyordum ama kabullenmek istemiyorsun gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 #5 WTF?!? Tırt protagonist ölse şu anime mükemmel olur cidden ama bir şekilde kurtulur kesin. Kılıcıyla karnını mı keser kıçını mı keser işte biyerinden çıkar muhtemelen. O yüzden oha haftaya kadar nasıl sabredicem durumu yok pek fazla:p Bi ümit ölmüştür diyorum arada tabi, ama düşük ihtimal. Titanların normalleri de zombi gibi değilmiş bayağı çeviktiler bu savaşta. İlk savaştaki kadar hantal değillerdi hatta gear kullanan askerlerden daha hızlı oldukları sahneler filan vardı(İlk zıplayarak saldırana abnormal one dedi ama normale benziyordu, ne farkı vardı anlamadım. Normalleri zombi gibi hantal da arada koşup zıplayan anormaller mi var?). Kırmızı titanın random değil kasıtlı saldırdığını da vurguladılar. Geriye bir armored titan kaldı ama o ilk savaşta da zeka belirtisi göstermişti zaten. Kırmızı titanın nasıl teleport olup nasıl yokolduğunu da açıklasalarmış keşke. Gerçi normal/doğal varlıklar olmadıklarını anlattılar bu bölümde, o yüzden açıklama kısmını sonraya bırakmaları da mümkün. Ama şu haliyle hala bayağı havada titan kavramı uzatmasalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 shadowfury bu bölümde bayağı açıkladılar ya, öbürlerini de birden anlatsalar gizem kalmazdı hiç. ayrıca titan dediler, troll çıktı bunlar ehu. flaming longsword kullansınlar ensesi kalınlara karşı. eren avcı cidden gitti galiba yalnız. almanya'daki ikinci nesil türk lead'i kaybettik sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bence bunlar insan yedikçe level atlıyor, evrim geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aynı şeyi düşündüm ben de hatta; acaba dönemsel olarak insan nüfusunu kontrol etmek için dasha üstün bir varlığın yada maia-gaia mitine dayanacak olursak dünyanın kendisinin yaptığı bir kontrol mekanizması mı? virüs anti-virüs gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar