progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Kojima'nın adı neyse de her bölümün başıdna o bölümde karşına çıkacakları yazması çok saçma ya. Spoiler veriyor oyun resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 goty witcher'da mı kaldı şimdi =) ilk gaz gitmiş herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Xaenin said: Sen yenisin terbiyesizlik yapma. pc'de oynayacaksan ve ach kasmayacaksan hiç para verme, benim hesaptan oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Aldım abi çoktan ben, bekliyo evde. Ama çok naziksin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 gamaplay soyle boyle deniyorda witcher 3 bundan daha iyi onca problemi olmasina ragmen.. at onda kotu derken bunda daha kotu. yillar once cikmis red dead redemption at konusunda o kadar iyiyken bunlarda o raddeye gelememesi ? w3 goty bana gorede. ha daha fallout 4 var ama goty olabilecek zaman da cikiyormu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Xaenin said: Aldım abi çoktan ben, bekliyo evde. Ama çok naziksin ^_^ söylesen ben almazdım lan asdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Harbi ha, ben yokken bitirirdin nasılsa fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 aynen neyse artık ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 fakir kokmus ortam birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Evet ya doğru diyorsun. Collector's edition alsam mı Amerika'dayken diyordum, ben onu yapayım bu durumu düzeltmek için hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Sana da getireyim mi bingildak? Dolar 3 olmuşken hazır iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 df said: goty witcher'da mı kaldı şimdi =) ilk gaz gitmiş herkesin. goty csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Sey al bi de Xaenin, 100% bitirmek icin guide falan satiyolar Saclar beyazlayana kadar falan koyun keci extract edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 21 dolarmış o da, biraz daha bişiler ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 spo yicem diye girmiyorum 23 mü 24 öle bişeydeyim, DD yerine quiet alınca malladım, dd bildigin hileymiş megersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 kizillelma said: Skyrim oynarken hissettiğim duygulardan bazılarını hissediyorum. Kojima uzun süre önce Skyrim e hayranlığını anlatmıştı. Demek baya etkilenmiş. modding eklesinler o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Daesu said: spo yicem diye girmiyorum 23 mü 24 öle bişeydeyim, DD yerine quiet alınca malladım, dd bildigin hileymiş megersem quiet da hile gibi esasen. Menüden buddy command altında istediğin üsse scout ya da sniperlık yapması için yollayabiliyorsun. Bunu fark edene kadar hiç kullanışlı gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Kojima'nin oynadigi oyun Skyrim se biz dukkani kapatalim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 quiet çok kötü dd'ye göre, dd duvar arkası falan wall yapıyo it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Syu1WP9x4sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 koyun keci diye dalga geciyorsunuzda ben zerre sallamadan oyniyorum onlari, oyuna herhangi bri etkiside yok, toplarsanda azicik para disinda birsey gelmiyor bunun ters yonu ne yani? oyalanmak isteyen oyalansin iste, snake eater gibi fare filan toplayip yeme olayi yok en azindan skyrimlede bi alakasi yok ole openworld olayi dunyanin genisliginden ibaret, ole gezip kesfedicek yer yok, alakasiz questler yok, side-op lar zorunlu degil gene ve yapinca guzel bonus veriyorlar filan, mis gibi legendary gunsmith sideoplarini yapip supressorli tranq sniper rifle yaptim cilgin atiyor :P quietin scotu patates, tek guzel yani supressor birakmasi saga sola o kadar. dd ile outposta yaklasinca herseyi gosteiryor zaten quiet gibi marklamasada ki marka gerek yok, dd mis gibi her seyi gosteriyor canavar ya :D skullz unitin yanindan kamyon kacirma gorevinde kullandim bi quite, saldir emri verdim embesiller ona dogru ilerlerken 2 tank ve mission targeti fultonlayip kactim ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Ben orada kamyonu ortalayacak biçimde uyku gazı bombardımanı yaptım. Dürzüler iki seksen yattı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 öf spoilerdan geçilmez olmuş topik, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Spoil mi. Alan yetkilisi göreve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Spoillik hiçbir şey denmedi yaf. İşeyen adamın üzerine havan topu düşürdüm desem aynı oranda spoiler içerirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar