Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

paz

Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf.

İlerde açıklaması gelir heralde de. Öyle çok spoiler vermeden bi cevap pls

o girdiğin anda olayı gösteriyolar zaten, pazdan 2. c4'ü de çıkarmışlar malum yerinden ama atlıyor yine dinlemeyip karşı helikopter bi eleman rpg sallıyor onun patlamasıymış o. gz'deki cutscenede direkt paz patlıyordu ama hadi neyse :) kojima twist

Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Yalnız ne abandım he oyuna gta5 hariç son 5 yılda sp bir oyunu bu kadar aralıksız hardcore oynamamıştım

3 günde 50 saat gg wp

biraz abartmışsın sanırım. oyun oynamaktan ölen çinliler gibi 3. sayfa haberlerinden okumayalım sonra seni =)
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

progamer said:

paz

Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf.

o girdiğin anda olayı gösteriyolar zaten, pazdan 2. c4'ü de çıkarmışlar malum yerinden ama atlıyor yine dinlemeyip karşı helikopter bi eleman rpg sallıyor onun patlamasıymış o. gz'deki cutscenede direkt paz patlıyordu ama hadi neyse :) kojima twist

ya işte baya patladı Paz GZ'de. Retcon atmış gibi böle garip geldi sdf Belki hayal filan çıkar ilerde Paz direk.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Silphatos said:

progamer said:

paz

ya işte baya patladı Paz GZ'de. Retcon atmış gibi böle garip geldi sdf Belki hayal filan çıkar ilerde Paz direk.

retcon değil.gz'nin sonunda gördüğün senin hatırladığın|sandığın gerçekte olan tppdeki olay işte.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...