GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 oha olm ne ara bitirdiniz ya hani bilmemkaçyüz saat gameplayi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kuzu koc vs yakala 80 saat oldu sana 100 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kurban bayramı yaklaşıyor MB ye lazım kuzu koç kafa başı kesmek lazım farz sonuçta. ihmal etmeyin. hepsi puan olarak size geri döneceksdşlnmfjldssdf aha taş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sonu çok kötü abi kasmayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 elesso said: abi oyun bitti hala %45 diyor bana toplasan 5 tip sid op'lardan yuzlerce oldugundan o %'ler basta aldatici gibi geliyor ama biraz oynayinca anliyorsun olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bitirdiginiz kısım casual kısmı şimdi asıl full objective lerle Rank s bitirmeye başlamalı derin taktikler iyi ogrenilmis mapler gercek operasyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 terhis olan ere esas askerlik şimdi başlıyor demek gibi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ya hevesim kırıldı olm nası bitirdiniz hemen ya o kadar kısa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 oyunun kisa falan oldugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2 gundur nonstop oynuyorum 15% daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 25 saatin üzerinde play time'ım var yüzde 22'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Silphatos said: http://i.imgur.com/FCxf8PJ.jpg rip izin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ne bitirmesi yaa.. Ufaklık yeter http://youtu.be/GwOcZEpfyrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Yalnız ne abandım he oyuna gta5 hariç son 5 yılda sp bir oyunu bu kadar aralıksız hardcore oynamamıştım 3 günde 50 saat gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 GokTuRK said: ya hevesim kırıldı olm nası bitirdiniz hemen ya o kadar kısa mı yok ya ben oynayamıcam o sebeple oynama imkanı olanları baltalıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 elesso said: GokTuRK said: ya hevesim kırıldı olm nası bitirdiniz hemen ya o kadar kısa mı yok ya ben oynayamıcam o sebeple oynama imkanı olanları baltalıyorum hehe Hahaha adi herif ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 paz Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf. İlerde açıklaması gelir heralde de. Öyle çok spoiler vermeden bi cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 progamer said: paz Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf. İlerde açıklaması gelir heralde de. Öyle çok spoiler vermeden bi cevap pls o girdiğin anda olayı gösteriyolar zaten, pazdan 2. c4'ü de çıkarmışlar malum yerinden ama atlıyor yine dinlemeyip karşı helikopter bi eleman rpg sallıyor onun patlamasıymış o. gz'deki cutscenede direkt paz patlıyordu ama hadi neyse :) kojima twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 witcher bitmedi kaldi gta 5 bitmedi kaldi bunuda aliorum buda bitmicek kalicak. sendrom oldu bitiremiyorum oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Edriel said: Yalnız ne abandım he oyuna gta5 hariç son 5 yılda sp bir oyunu bu kadar aralıksız hardcore oynamamıştım 3 günde 50 saat gg wp biraz abartmışsın sanırım. oyun oynamaktan ölen çinliler gibi 3. sayfa haberlerinden okumayalım sonra seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 benim 54 filan :P steam buglandi yanniz, S rank ile bitirdigim mission in achisini vermedi, playtime yanlis gosteriyor ve online ozellikleri hala konomaninin yetolugundan kapali oyunun meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Silphatos said: progamer said: paz Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf. İlerde açıklaması gelir heralde de. Öyle çok spoiler vermeden bi cevap pls o girdiğin anda olayı gösteriyolar zaten, pazdan 2. c4'ü de çıkarmışlar malum yerinden ama atlıyor yine dinlemeyip karşı helikopter bi eleman rpg sallıyor onun patlamasıymış o. gz'deki cutscenede direkt paz patlıyordu ama hadi neyse :) kojima twist ya işte baya patladı Paz GZ'de. Retcon atmış gibi böle garip geldi sdf Belki hayal filan çıkar ilerde Paz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 afganistanda deli gibi oynarken afrikada meeeh dedim, bari uyiyim bu aksam biraz. soguk savas nerdi icin kum havuzu gibiydi o harita :( velkam tu di cangil tarzim diil benim yani en azindan sovyet askeri lazim o cangila cezbedebilmesi icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 az önce honey bee görevini yaparken afganistana lanet ettim ya =) çok beter bi noktaya koymuşlar görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 progamer said: Silphatos said: progamer said: paz Medical bay deki odasına girdim de ilk defa. Snake'in hatırladığı neydi. GZ de olan yalanmıydı yani? Anlamadım sdf. İlerde açıklaması gelir heralde de. Öyle çok spoiler vermeden bi cevap pls o girdiğin anda olayı gösteriyolar zaten, pazdan 2. c4'ü de çıkarmışlar malum yerinden ama atlıyor yine dinlemeyip karşı helikopter bi eleman rpg sallıyor onun patlamasıymış o. gz'deki cutscenede direkt paz patlıyordu ama hadi neyse :) kojima twist ya işte baya patladı Paz GZ'de. Retcon atmış gibi böle garip geldi sdf Belki hayal filan çıkar ilerde Paz direk. retcon değil.gz'nin sonunda gördüğün senin hatırladığın|sandığın gerçekte olan tppdeki olay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar