bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 PSP'ye yeniden attım Peace Walker'ı. my left thumb is ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ön yükleme olmasın. Steam fiyatı sadece 89 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.pcgamer.com/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-will-not-have-a-preload-option/ ön yükleme yokmuş. geçmiş olsun. yeni ayın kotasından gidecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Hmmmm.. http://steamcommunity.com/games/287700/announcements/detail/801992397152150787 Vayyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 - edit: bir önceki sayfada paylaşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 PC master race olmuş ya, ps4'te 240 TL'ye denk geliyor yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ya burda pc ye 3.5k para vericegime ps4 e 1.5k veririm 4 sene kasmadan oynarım diyen insanların oyunlara 3 katı para verdiği forumda bu serzeniş çok yanlış cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 konsol bolumunde oldugumuzu biliyorsunuz dimi :P katilsamda peasantlari bullylemeyin lutfen :( zaten oyuna daha cok para verip daha kotu grafikle oyniyorlar lutfen biraz anlayisli olalim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 500+HOUR METAL GEAR MARATHON! All 8 Kojima-saga games & spin off titles http://www.twitch.tv/uknighted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Daesu said: 500+HOUR METAL GEAR MARATHON! All 8 Kojima-saga games & spin off titles http://www.twitch.tv/uknighted Şunun sonunu tam 5'in çıkışına denk getirip nefes almadan "HADİ 5 GOGOGO" yapsalar ne güzel olur. Çıkarmadan 5, if you will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Pöf kotayı kırmasın diye para yapıştırcaz bi de /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ya dolar çok arttı lan ps 4 e almayıp pc ye mi alsam kasınç masınç oynarım ya şimdi 180 tl vercem ps 4 için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Xaenin said: Lan siz preload yok diye ağlıyorsunuz ben oyun çıkmadan 1 gün önce 1.5 aylığına amerikaya gidiyorum. Millet oyunu unutacak resmen ben oynayabilene kadar. Aylar önce tatil rezervasyonu yaptım 1 eylül'e. Çıktıgı gün gidiyorum 4 günlügüne. Tarih degistirmediler, bomba ihbarı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yeni Zellanda saatiyle 1 Eylül galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 xunn said: Xaenin said: Lan siz preload yok diye ağlıyorsunuz ben oyun çıkmadan 1 gün önce 1.5 aylığına amerikaya gidiyorum. Millet oyunu unutacak resmen ben oynayabilene kadar. Aylar önce tatil rezervasyonu yaptım 1 eylül'e. Çıktıgı gün gidiyorum 4 günlügüne. Tarih degistirmediler, bomba ihbarı düşünüyorum. fakir gibi yaz sonu tatile gitmenemi guleyim, mgs cikisiyla denk gelmesine mi, yoksa hala tatilini iptal etmemene mi bielemedim http://i.imgur.com/lmSWPzZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 knox said: fakir gibi yaz sonu tatile gitmenemi guleyim, mgs cikisiyla denk gelmesine mi, yoksa hala tatilini iptal etmemene mi bielemedim http://i.imgur.com/lmSWPzZ.jpg ahahahahhahahaahhaahhaha birlik ve beraberliğe n ihtiyaç olduğumuz şu anda yapılcak şey mi bu dsklfjdskdsfdslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 knox said: fakir gibi yaz sonu tatile gitmenemi guleyim, mgs cikisiyla denk gelmesine mi, yoksa hala tatilini iptal etmemene mi bielemedim Ulan iş güç anca vakit bulduk, üstelik sen böyle broluk dışı hareketlerde bulunacaksan FOB'ini düzerim haberin olsun La Li le Lö Li Lü spawnı. http://i.imgur.com/yIAR8lM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 xunn said: Xaenin said: Lan siz preload yok diye ağlıyorsunuz ben oyun çıkmadan 1 gün önce 1.5 aylığına amerikaya gidiyorum. Millet oyunu unutacak resmen ben oynayabilene kadar. Aylar önce tatil rezervasyonu yaptım 1 eylül'e. Çıktıgı gün gidiyorum 4 günlügüne. Tarih degistirmediler, bomba ihbarı düşünüyorum. 1.5 ay diyorum, 4 günün hesabını yapıyorsun hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 kardeşim amerigada 1.5 ay trdeki 4 günü işte ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ayrıca fakir misin lan, git bi tane ps4 al orada, para değil. dönerken getir işte. bahanesi olmuş olsun. kimlerle forumluyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yani öncelikle çok ağır gidip geliyor olacağım, gerçi overweight çıktığımda onu da şirket ödüyor ama olay o değil. Senelerdir beklediğim oyunu oynamak için 1.5 ay daha beklerim PC'de oynarım sikimsonik şekilde PS4'de oynayacağıma. PS4 Uncharted ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Asil arkadaşımız Kaan'ın elini bir konsola sürerek kendini küçük düşüreceğini sanmıyorum. Alırsa orda bir PC alır ve onu getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 off tam bir nazlı gelinsin ya. uncharted çıkınca alacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konsol var abi evde, exclusive oyunlar için elimizi sürüyoruz mecburen. Bi de hulu, netflix, hbo geçişlerini hızlı yapıyor inanır mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ama şimdi Intel'in 6. nesilleri falan gelecekken PS4'e para verilmez. Daha onlarla birlikte anakartla ramler de değişecek, büyük masraflar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar