sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Jaegerjaquez said: kilo vermek var bi de sağlıklı kilo vermek var micro nutritions ve proteini yok saydın resmen dsafasdas amaç kilo vermekse sadece baklava yiyerek de kilo veririsin işin içinde beslenme ve vucudu daha iyi yapmak varsa büyük hata sadece kalori saymak tek bi kişinin yaptığı before after fotosunun da hiç bi önemi yok herkesin spor geçmişi genetiği yapısı aynı değil adamı 7/24 takip eden de yok belki shakeleri gömüyor yatmadan multivitamin alıyor kendinize yazık etmeyin bu sağlıklı kilo vermek de overrated'ın bayrak taşıyan konularından biri. sen 2-3 ay mcdonalds diil tabi ama makarna, pilav şu bu yiye yiye kilo verirsen bu senin sağlıksız olduğun ve komple kas kaybettiğin anlamına asla gelmiyor. nutritionist denen olay o kadar büyük bir algı yönetimi ki.... korkunç yani. onu geçtim sen 2 ay boyunca sadece mcdonalds yiyerek bile kilo versen ardından normal bir diet ile hayatını sürdürsen, yine bi halt olmaz. vücudundaki o fazla kilolar ve yağların verdiği zarar ile kıyaslanamaz yani 2 aylık kötü bir diet. ayrıca ben kimseye gidin mcdonalds yiyerek kilo verin demiyorum. "ay ben karbonhidratı ağzıma sürmüyorum, yediğim an yağlanıyorum" diyen, algısı yönetilen fitness ve spor manyaklarına laf ediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 goldbären said: olm ne tribe giriyosun öyle diyor işte. kabağı da papardelle gibi kes, karıştırınca daha çok makarna yiyor gibi oluyorsun demiş. gerçği ben de niye adam yerine koyduysam ESCAPE İŞTE HAHAHA FAKİR METROBÜS CAHİLİ ahahahah metrobüs cahili iyiydi ama sen de şişkosun onu ne yapacağız? ben 2 ayda 104 kilodan 93 e düştüm. hedefim 87. en azından çabalıyorum krdş..... benim asıl öğrenmek istediğim malzemeleri nasıl, ne şekilde ve ne kadar miktarda pişirilmesi gerektiği. sarımsağı soğanı kabağı nasıl yapacağıımı falan yazmamış mı orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 abi istesen çözersin roket bilimi değil. her şeye bahanen hazır ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Benim sorunum beslenme değilde uyku. Eppek çok az yiyorum ya da hiç. Fast food, kızartma ve tatliyla aram yok. Sigara alkol kullanmıyorum. iş masa başı. üç ayda yavaş yavaş 89 kilodan 81 e düştüm, boy 1.80 Ayda 7-8 gün geceleri çalışıyorum. Düzensiz uyku ve beslenmeye sebep oluyor. Kafa dağınıklığı da cabası. Geçen ay göğsünde bir ağrı oldu, kalp ritm bozukluğu dedi doktor, iki serum vurdular. Nörolojiye gittim bir gün sonra her şey normal. hormon ve tam kan testi yaptırdım. Sonuç, metabolizma biraz yavaş. Ara sıra yüzmeye ve koşmaya başladım. Koşarken kesiliyorum ama 45 dk durmadan yuzebiliyorum. Beslenme, uyku, spor hepsi düzensiz bende. Meslek değiştirmekten başka çare göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 sabonis said: Jaegerjaquez said: kilo vermek var bi de sağlıklı kilo vermek var micro nutritions ve proteini yok saydın resmen dsafasdas amaç kilo vermekse sadece baklava yiyerek de kilo veririsin işin içinde beslenme ve vucudu daha iyi yapmak varsa büyük hata sadece kalori saymak tek bi kişinin yaptığı before after fotosunun da hiç bi önemi yok herkesin spor geçmişi genetiği yapısı aynı değil adamı 7/24 takip eden de yok belki shakeleri gömüyor yatmadan multivitamin alıyor kendinize yazık etmeyin bu sağlıklı kilo vermek de overrated'ın bayrak taşıyan konularından biri. sen 2-3 ay mcdonalds diil tabi ama makarna, pilav şu bu yiye yiye kilo verirsen bu senin sağlıksız olduğun ve komple kas kaybettiğin anlamına asla gelmiyor. nutritionist denen olay o kadar büyük bir algı yönetimi ki.... korkunç yani. onu geçtim sen 2 ay boyunca sadece mcdonalds yiyerek bile kilo versen ardından normal bir diet ile hayatını sürdürsen, yine bi halt olmaz. vücudundaki o fazla kilolar ve yağların verdiği zarar ile kıyaslanamaz yani 2 aylık kötü bir diet. ayrıca ben kimseye gidin mcdonalds yiyerek kilo verin demiyorum. "ay ben karbonhidratı ağzıma sürmüyorum, yediğim an yağlanıyorum" diyen, algısı yönetilen fitness ve spor manyaklarına laf ediyorum sadece. abi ne diyim asdfsdafas git toprak ye o zaman onda da kalori var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 bence mcdonalds saglıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Sağlıklı kilo vermek nasıl overrated ? Düzgün beslenmeden kilo verirsen vücudu zorlarsın, kasların güçsüzleşir - sönükleşir, kilona göre sarkmalar meydana gelir, bağışıklık sistemin güçsüzleşir. Ayrıca kalp-damar tıkanıkları vs. cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 mikrodalga fırın aldım mealprep olayını girişicem ya, 1 haftalık hazırlıcam yemekleri. düzgün olursa buraya atarım tarif falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 µh said: mikrodalga fırın aldım mealprep olayını girişicem ya, 1 haftalık hazırlıcam yemekleri. düzgün olursa buraya atarım tarif falan turkiye'de buna anlam veremiyorum yer gok mis gibi ucuz yemeklerle dolu, cogu ayagina bile geliyor gece 4'te kuru fasulye iste kesin bulursun illa seceneklerin arasindan saglikli olan da vardir mealprep tam avrupaya gore ve downtownda yasamiyorsan amerikaya gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Evde kendin hazirladigin daha saglikli olabilir. Bi de avrupa ve amerikada kendin hazirlarken kullandigin malzemeler daha kaliteli ve ucuz oluyor, burda biraz meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 µh said: mikrodalga fırın aldım mealprep olayını girişicem ya, 1 haftalık hazırlıcam yemekleri. düzgün olursa buraya atarım tarif falan yapinca soyle az fikir ver bana ben de basliyacam da, sebzeleri nasil yapicagim tam bir muamma burda seyler var mesela, sebze torbasi gibi bisi, tavaya atiyorsun 6-7 dakika da oluyor o anda yersen iyi de, sonra onlari tavada yaptiktan sonra bir daha mikrodalgaya atarsan sebzeligi kalmaz sanirim. direk dondurulmus sebze alip dondurulmus halde meal pack yapip sonra tum tabagi mi mikrodalgaya atmak lazim acaba normalde sebzeleri buharda yapiyorum evde, e onlar biraz durunca bile kendini direk saliyor, bi de sonra mikrodalgaya versen yok olurlar muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Birinci amaç maddi olarak rahatlamak İkinci amaç dışarda kullanılan rezil yağlardan ve yıkanmamış yeşilliklerden vs. uzaklaşmak Üçüncü amaç da makroları ve kaloriyi takip etmek Yıllardır yemeksepeti takılıyorum zaten, artık değiştirme vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 4 gün dayanıyor yemek dolapta. 4 günde bir yapıyorum tencere yemeği yarım saat sürüyor. aralarda da menemen tonbalıklı sandwich felan yaparsan 1 gün haftada 1 yapmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 et yemekleri, tavuk vb. için dolabın alt tarafında 4. gün tehlikeli ya hatta 3. gün bile tehlikeli tavuk için. buzluğa atıcam direk işte sonra mikrodalga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 senko said: µh said: mikrodalga fırın aldım mealprep olayını girişicem ya, 1 haftalık hazırlıcam yemekleri. düzgün olursa buraya atarım tarif falan yapinca soyle az fikir ver bana ben de basliyacam da, sebzeleri nasil yapicagim tam bir muamma burda seyler var mesela, sebze torbasi gibi bisi, tavaya atiyorsun 6-7 dakika da oluyor o anda yersen iyi de, sonra onlari tavada yaptiktan sonra bir daha mikrodalgaya atarsan sebzeligi kalmaz sanirim. direk dondurulmus sebze alip dondurulmus halde meal pack yapip sonra tum tabagi mi mikrodalgaya atmak lazim acaba normalde sebzeleri buharda yapiyorum evde, e onlar biraz durunca bile kendini direk saliyor, bi de sonra mikrodalgaya versen yok olurlar muhtemelen sdf Ben 2-3 günlük yemek yapıp sızdırmaz kaplara bölüştürüp dolaba koyuyorum, ofiste mikrodalgada 1 dakika falan ısıtınca süper oluyor. Evde de tavada ya da küçük bir tencerede az biraz çeviriyorum tamamdır. Buharda pişen sebzeler aynı performansı vermez muhtemelen, annelerimizin tarifleriyse bekledikçe güzelleşiyor <3 Tek sorun bunu düzenli yapabilmek ve öğün çeşitliliği sağlayabilmek. Ben aynı yemekleri 2-3 gün yiyemiyorum. Dolapta yemek varken sırf değişiklik olsun diye peynir ekmek yediğim bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 dolap sağlamsa kırmızı ete pek bi şey olmaz da tavuk çabuk bozulur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Pişmiş kırmızı et ile beyaz et arasında herhangi bir fark olacağını sanmıyorum bozulma bağlamında. Düzgün buzdolabında 3-4 gün bir şey olmaz yemeklere. Daha doğrusu 3-4 gün beklemiş yemek yediğinizde size bir şey olmaz. Bir de pişmiş et buzluğa girince tadı bozuluyor, bir kaç kere etli kuru fasülye yapıp atmıştım, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 günlük taze yapılmış yemeği tercih ederim dolaba falan atmam mecbur kalmadıkça israf olmasın diye. tadı besin değeri falan bok oluyor 2. gün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 kırmızı et ile tavuk eti arasında 2 kat kadar fark var. mesela bi et sote yemeği bizim dolapta 1 hafta dursa da yiyebiliyorsun ama tavuktur, mercimek çorbasıdır gibi çabuk bozulan şeyler 4 gün sonrasında yenilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 benim dediğim klasik soğan biber garnitür + ana sebze (karnabahar, brokoli, enginar gibi) yemeği. et yapacaksam ya haşlıyorum hemen ya tavada sote. tencere yemeğine koymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 4-5 gün bunu yiycem işte https://i.ibb.co/XFx1H20/DSC-3427.jpg tarif tencereye yağı koy biraz kızsın. soğanı ekle biraz rengi atsın. kırmızı ve yeşil biberi ekle beraberinde pul biberide at rengini bıraksın. beraber biraz pişince bi kavanoz garnitür ekle. biraz pişince kimyon curry 5-6 diş de sarımsak ekle. birazda bunlar pişince ana sebzeyi ekle. karıştırarak kavur biraz. kaynar suyu ekleyip sebzesine göre 10-15 dakika haşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 tarifte eti unuttun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 hiç etli yemek yapmadım. heralde biberlerden sonra eti atıp kavurmak artı haşlamayı biraz uzun tutmak gerekir. çok nadir et yiyorum, bi kaç sağlık problemim düzeldikten sonra tam vejetaryenliğe geçerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 yanlız bu tip yemeklerin suyunu yememek lazım yağını baya az koymama rağmen birazcık ağır geldi. yağ uzun süre piştiği için iyi gelmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 1 gün yemek yapıp, kalan günler buzluktan alıp mikrodalgada ısıtıp yeme olayına başladım bu arada. Zaman + para olarak baya tasarruflu. Daha çok hardcore girişemedim kap falan alıp da dürüm yapıyorum ve streç filme sarıp atıyorum, ısıtırken de açıp ısıtıyorum sonra geri sarıyorum. Et + sebze koyuyorum içine. Kap olayını çözünce sulu yemek deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar