seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 şimdi anneme gizlice bi bulaşık makinesi alıcam, ön bilgi amacıyla soruyorum bilgisi olanlar varsa. özellikle dikkat edilecek şeyler var mı alırken? bi de marka önerisi de olur, viral demesinler diye özelden de olur öneri olursa. mesela marka çok önemli mi? ucuz ama kaliteli denklemi geçerli mi? gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 elektrik ve su tüketimine dikkat ederek en ucuzunu al işte. tercihen az bulaşık için kısa program, beklemiş, çok kirli bulaşıklar için yüksek dereceli uzun programı olan makinalar falan da opsiyonel tabii.ne kadar ekmek o kadar köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bosch, siemens ya da profilo al. Bunların üçü de aynı hattan çıkıyor, aynı malzemeyi kullanıyor kaliteleri aynı. Profiloda görüntü ve marka değeri yok sadece, hediye alıyorsan belki o yüzden vazgeçilebilir. Fonksyon olayını abartma, 2 fonksyonlu makina bütün işleri görüyor aslında kimse 3-4 fonskyon kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi gizlice nası alıcan bulaşık makinesini, kocaman alet ahı ahı ahı. ben de bizimkilere ilk maaşımla çamaşır makinesi alıcam demiştim ama daha uygun bir tane bulamadım. samsung çamaşır makinesine falan bile el atmış ama takdir ettim. beyaz eşya'da beko fiyat açısında uygun ve sağlam gözüktü bana. siemens de iyidir, kaç senedir kullanıyoruz evde bir sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 gizlice alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bosch al geç. bilinen markaların ürünleri aşağı yukarı aynı. sadece mutfağa göre metalik, mat, ankastre veya farklı renkse onu seç gitsin. bi de ihtiyaca göre hacmine dikkat et çok ufak olmasın ve enerji tüketimi a sınıfı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Enerji tüketimi Harcadığı su İç Hacmi Üst / Alt ayrı yıkama var mı falan pervaneleri çok deliklimi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, Bosch/Siemens/Profilo öneririm ben de. Profilo belirli bir ürün sınıfına kadar Bosch ve Siemens ile paralel. Orta üst seviyeden itibaren denk ürünü yok. Az programlı cihazların genelde tüketimleri yüksektir. Bundan ötürü program sayısı fazla olup, senin ihtiyacına uygun olanları seç. Bosch ve Siemens her program için yıkama süresi, su tüketimi ve elektrik tüketim değerlerini verir. Bosch ve Siemens kurulum aşamasında vereceğin ek 90Tl gibi ücretle sana +4 yıl garanti verir. Hızlı yıkamalarda her zaman için kullanılan su ve elektrik miktarı fazladır, öncelik hızdadır çünkü. Siemens ve Bosch yeni ürünlerin üst seviyelerinde kaşıklığı en üstte 3üncü bir raf olarak sunuyor ve alt bölümün daha geniş kullanılmasını sağlıyor. Program geciktirmeyi ben kullanıyorum; misafir sonrası geç vakit çalıştırılan makinayı beklemek yerine sabah 6'da yıkama bitecek gibi ayarlıyorsun ve sabah 8'de koydukların soğumuş oluyor ve alıp dolaba koyuyorsun. Eğer tarifeli elektrik saati kullanıyorsan da akşam 10'dan sonra ucuz tarifeye göre ayarlayıp yatıyorsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, Bir de üst rafı yıkama seçeneği genelde pek ekonomik değildir. Asla 1/2 oranında su ve elektrik harcamaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kesinlikle katılıyorum. Kadıncağız gidip sana gizlice krndi seçtiği laptopu alsa ne hisssedersin öyle düşün. oldun said: gizlice alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Çok önemli abi, ben o hatayı evlenirken yapıyordum az kalsın. Sor, ne istiyormuş vs. Genel olarak görüntüsü ön planda olacaktır. Kısa programlı olmasına dikkat edin. Çok işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Gizlice alma sakın. Babam anneme sürpriz olsun diye bir kere yeni bulaşık makinası almıştı, annemin teşekkür ettikten sonra ağzından çıkan ilk laf eskisi daha iyiydi aslında olmuştu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bosch'dan baska bisey alma. enerji tuketimine dikkat et metalik renk alacaksın el izi cikmayanlari var onlar guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bulaşık makinesi alıcam. 2. el alsam almasam diye düşünürken kafam rahat olsun dedim en sonunda; alıyım düzgün birşey evlenince de yıllarca kullanırım en az 7-10 yıl diye düşünüyorum. En sık rastlanan sorunlardan biri lekeli/çizikli bardak. Sebebi ve çözümüyle ilgili de net birşey bulamadım. Su, deterjan, tuz, parlatıcı, makine vs. bir sürü şey diyen var. Bu konuda neye dikkat etmek lazım makine alırken? 3 çekmeceli modeller çıkmış, tepede ince bir çekmece var çatal/bıçak vs için. Bu kullanışlı mı? Tek tek dizmek sıkıntılı gibi duruyor, bir de kapladığı yer dolayısıyla uzun bardaklar veya alt çekmecede geniş tencereler için yer sıkıntısı yaşayabilirim gibi geldi. Ama diğer taraftan da çatal/bıçak sepetinin açacağı yer fena olmaz. Aklımda bir kaç model var ama bu iki noktada takılıyorum hep. Var mı tecrübesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lekeli olayı bir müddet sonra hepsinde oluyor gibi bişey ya. deterjan la da alakası var az biraz kapsül/tablet zamanla erimeyebiliyor. İlginç ama arçelik vardı bizde gayet düzgün çalışıyordu taşınana kadar. yer endişen varsa iç hacmi daha büyük olanlar daha iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 caps koymadan sığar mı demişin, ne bileyim sığar mı sdnfklsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 O üstteki üçüncü çekmece alırken hep bir soru işareti ama kullanırken gerçekten inanılmaz rahat. Kesinlikle 3 çekmeceli al. Dizerken 1-2 çatal kaşık koyuyorsun sorun olmuyor. Ama makineyi boşaltırken büyük rahatlık sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 LOL 2012 Bu arada üç çekmeceli modeli bilmiyordum, çok iyi işmiş o. Alttaki çatal bıçaklık hep bir çile, hep bir zulüm. Çekmeceyi kim bulduysa zalım bir hayat yaşamış, pişmiş, olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lekeli bardağın en büyük sebebi kireçli su. suyu arıt bak nasıl yıkanıyolar. yani tuzunu parlatıcısını(ya da sirke koy parlatıcı yerine) eksik etme. finish quantumdan şaşma. bi de bulaşığı 2 gün bekleyip kurutturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 finish quantum degil ya, beyaz yapıyor bardakları o, şu dandik olan 2 li sarı sıvılı neydi o mis gibi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 fairy, sarı beyaz hem de ucuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Arcelik 3 program memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Arçelik 6220 T kullanan var mi? Kimi çok iyi diyor kimi ise yerden yere vurmuş. Var mı yakın zamanda alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 seraphiel said: şimdi anneme gizlice bi bulaşık makinesi alıcam, ön bilgi amacıyla soruyorum bilgisi olanlar varsa. özellikle dikkat edilecek şeyler var mı alırken? bi de marka önerisi de olur, viral demesinler diye özelden de olur öneri olursa. mesela marka çok önemli mi? ucuz ama kaliteli denklemi geçerli mi? gibi. İçi plastik kaplama olanlardan alma. İçi çelik kazan olacak. Yoksa feci koku yapıyor. 3 Programdan fazlası tamamen gereksiz. Siemens alabilirsin. Hem servis hem kalite açısından halen f/p ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 4 sene boyunca düşünmemiştir, almıştır arada heralde bi makine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar