Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 uk de olunca herşeyden kur farkı yiyorum resmen, nasıl tekrardan dolar üzerinden alabilirim oyunları yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi amazon ayda bir geleneksel batman indirimi yapıyor. arkham city 5 dolara aldım (steamwork). niye beklediniz bu zamana kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Darksun said: 'Look a tree headed monkey!' http://i.imgur.com/0M8M1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Tüh benimki ağaç kafalı maymun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Miasmata oyylayin la, baya ilginç bişeye benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Darksun said: Tüh benimki ağaç kafalı maymun olmuş. bence olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bastion ne guzel oyunmus ya gecen ındırımde almıstım anca sımdı oynama fırsatım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Birine aldırıp gift ettireceksin sonra parayı ödeyeceksin yada başka siteleride takip edip steamworks oyunları indirimde yakalayacaksın, burayı kullanabilirsin siteleri takip için http://www.cheapshark.com/ Steam anasayfada gift code eklamı var oda bir seçenek olabilir alıp türkiyeden birine oyun almak için verilir böylece kredi kartı vb bilgiler verilmek zorunda kalınmaz ,ama ayrıntılara bakmak lazım. Lopeth said: uk de olunca herşeyden kur farkı yiyorum resmen, nasıl tekrardan dolar üzerinden alabilirim oyunları yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hitman güzel mi? iyi puan almış. eski tat var mıdır acaba? böyle gizli gizli halledelim işleri filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Görevlerin büyük kısmında gizlenerek görevleri halletmek mümkün. Fakat önceki hitmanlerin aksine bu oyun hikaye üzerine ilerleyen ve birbirini takip eden bölümlerden oluşuyor. Holivud çocuklarının ilgisini çeksin diye bayık aksiyon içeren bölümler de mevcut ne yazık ki. Ama oyunun çoğunda gizlilik yine var ve puanla falan ödüllendiriliyor. Yüksek fiyatta almak için değil ama indirimli biçimde almak için uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 amazonda daha ucuz. oradan alırım belki o zaman. ya da almasam mı ya. param cebimde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 çok acele beklediğim bir oyun değildi. 2-3 aya %75 görür bu hızla düştüğüne göre. ben beklerim. zaten tonla oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Amazonda hitman 20$, darksiders pack 13$. Alsam mi bilemedim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Dishonored adam gibi bi indirime girsin artık dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ben telltale games'den %75 indirim istiyorum. Adventure oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Borderlands 1 + 2 Monkey Island Batman Arkham Asylum Mirror's Edge kaptım şimdiye kadar, önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hayır bu indirimde, bu sene içerisinde almayı istediğim, para vermeye değer o kadar az oyun var ki, ne zaman gelecekler diye beklemek de zor. Borderlands 2 ve Farcray 3 ü co-op için istiyorum diğer yeni oyunlardan bir beklentim yok resmen bunu fark ettim. Onun dışında almak istediklerim yine hep daha eski oyunlar. Sırf aklımda kalmasın diye 7,5 dolar olursa The Witcher 2 5 dolar olursa Rage'i almayı düşünüyorum. Trine 2 için 3,75'e kadar veririm o da co-op oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 don't starve bekliyorum bakalım :0 trine bundle varmış 17$ bakalım alırım belki bbiraz daha inerse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Steam 'we are still alive' satışı yapsın, dünyanın sonu gelmediiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 WE ARE DOING SCIENCE AND WE ARE STILL ALIVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 %75 indirime giren her oyuna talip olasım var... Monkey Island Special Editions Bundle Prince of Persia Franchise Hitman Collection Deus Ex Collection Sepete atıldı, cüzdan arka cepten çıkarıldı... Yalnız Hitman Collection'da "Hitman: Contracts" yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 artik oyunlari alip alip kutuphanede birakiyorum, yuklemiyorum bile, eskiden en azindan yuklerdim =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 batmanla açılışı yaptım NS2 ile devam edeceğim sanırım, mezarcılığım sonunda karşılığını verdi. 40% bueno. bl2 dlcleri indirime sokmayarak ayip ediyor yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yeni oyunlardan almak istediğim bir tane bir şey bile yok ya. Bundle'ı aldım. Skyrim'de 20'nin altına düşerse alırım. Başka sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bl2 season pass %50 görse hemen atlayacağım ama inatla yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar