Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Birine aldırıp gift ettireceksin sonra parayı ödeyeceksin yada başka siteleride takip edip steamworks oyunları indirimde yakalayacaksın, burayı kullanabilirsin siteleri takip için http://www.cheapshark.com/

Steam anasayfada gift code eklamı var oda bir seçenek olabilir alıp türkiyeden birine oyun almak için verilir böylece kredi kartı vb bilgiler verilmek zorunda kalınmaz ,ama ayrıntılara bakmak lazım.

Lopeth said:

uk de olunca herşeyden kur farkı yiyorum resmen, nasıl tekrardan dolar üzerinden alabilirim oyunları yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Görevlerin büyük kısmında gizlenerek görevleri halletmek mümkün. Fakat önceki hitmanlerin aksine bu oyun hikaye üzerine ilerleyen ve birbirini takip eden bölümlerden oluşuyor. Holivud çocuklarının ilgisini çeksin diye bayık aksiyon içeren bölümler de mevcut ne yazık ki. Ama oyunun çoğunda gizlilik yine var ve puanla falan ödüllendiriliyor. Yüksek fiyatta almak için değil ama indirimli biçimde almak için uygun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bu indirimde, bu sene içerisinde almayı istediğim, para vermeye değer o kadar az oyun var ki, ne zaman gelecekler diye beklemek de zor.

Borderlands 2 ve Farcray 3 ü co-op için istiyorum diğer yeni oyunlardan bir beklentim yok resmen bunu fark ettim.

Onun dışında almak istediklerim yine hep daha eski oyunlar.

Sırf aklımda kalmasın diye 7,5 dolar olursa The Witcher 2
5 dolar olursa Rage'i almayı düşünüyorum.
Trine 2 için 3,75'e kadar veririm o da co-op oynamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...