Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 nordlydian said: @Redeagle said: valla oyle bır yazmıssın kı soluksuz okudum. cok ılgınc bır o kadar da guzel bır oyuna benziyor denıyecem. aslında benım kastettiğim komple set 34 dolara tekabul edıyor asagıdakı oyunları ve dlcleri icerıyor sence alınır mı? Defenders of Ardania Defenders of Ardania: Battlemagic Defenders of Ardania: The Conjurer's Tricks Majesty 2 Majesty 2: Battles of Ardania Majesty 2: Kingmaker Majesty 2: Monster Kingdom Majesty Gold HD Warlock - Master of the Arcane Warlock: Master of the Arcane - Power of the Serpent Warlock: Master of the Arcane - Powerful Lords Majesty Gold HD - $1.25 - Steamworks Majesty II Collection - $9.99 şöyle birşey yapmayı düşünüyorum bende Redeagle çok güzel anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dragon Age'in Ultimate Edition'ı bize kapalı. (Manuel olarak search edince sadece ayrı ayrı parçaları çıkıyor) Ben oyunu İngiltere'den bir arkadaşıma aldırıp bana gift olarak göndermesini sağladım. Problem yaşar mıyım? Yoksa Arkham City<'de yaptığımız gibi masumane bir kurnazlık olarak kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Steamin indirimler b.k gibi şu ana kadar, amazon gmg falan iyi satış yaptı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu arada abi efsane bi oyun 3 dolar kesin al diceniz bişi va rmı lan alacak oyun yok resmen 60 dolara oyun alamam bu aralar zaten bi sürü oynamadıgım var koleksiyon hastalıgı gene ufo serisini mi alsam diyorum oynucagımda yok ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Olmaz mı ? Birisi alıp sna gift edebilir yada diğer sitelerden alıp steamde aktif etmekte bir yol olabilir mesela amazonda batman arkham city vardı steame eklenebilen .Ama malesef her oyunda bu başka siteden alıp steame ekleme mümkün değil saints row 3 de görünmüyor ama kendisi steamworks bir oyun nerden alırsan ekleyebiliyorsun EK : Steamde türkiyeye satılmayan oyunların bütük çoğunlukla GFWL oyunları zaten ,microsoft türkiyeyi listeye almış ilerde bu görünmüyen oyun epey azalır .gerçi GFWL olarak çıkacak oyun kalmadı gibi 2013 de bir capcom oyunu geliyor başka yok sanırsam Nigger_of_the_sand said: Steam'de Türkiye'ye satılmayan oyunları yine Steam'den alabilmek için bir workaround var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Adamlar oyunları gösterse hangi oyunu kaçırdığımızı biliriz en azından ama göstermiyo hibinolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 nordlydian said: Dungeon Defenders Disciples III Res. Avadon Freedom Force Elven Legacy Complete Robin Hood Empire Total War Jagged Alliance 2 Confrontation Kohan II : Kings of War Majesty II Gold total : 49.99$ açılışı yaptık bakalım.. 2. gün Depths of Peril Hazen Two Worlds Collection R.A.W. Realms of Ancient War Dungeons Gold 34.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 jagd said: Olmaz mı ? Birisi alıp sna gift edebilir... İşte bu başka hesaptan gift olayında sakatlık çıkabilir mi? Hinlik yapıp kendine 2. hesap açarak (yabancı ülkeden açıyormuş gibi) esas hesabına hediye edenlerin banlandığını okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Chivalry: Medieval Warfare'i tavsiye eder misiniz? 4lü paketi satın almayı düşünen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Daily dealda oolanları haberlerden görebilirsin ,bugün kapalı iki oyunsaints row3 ve street fighter Arcade Edition http://store.steampowered.com/news/ flash sale'e giren oyunlar daha sıkıntılı AscAnsio bir bilgim yok ,zaten steamde yeni hesaplar bir ay gift gönderemiyor sanırım .En güzeli yurt dışında olan bir tanıdıktan istemek yada biraz bekleyip region lock kalkınca almak ,artık kalkması lazım GFWL oyunlarında. Nigger_of_the_sand said: Adamlar oyunları gösterse hangi oyunu kaçırdığımızı biliriz en azından ama göstermiyo hibinolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 BonePART said: bu arada abi efsane bi oyun 3 dolar kesin al diceniz bişi va rmı lan alacak oyun yok resmen 60 dolara oyun alamam bu aralar zaten bi sürü oynamadıgım var koleksiyon hastalıgı gene ufo serisini mi alsam diyorum oynucagımda yok ama olsun Düşük fiyat aralığından benim alacağım Robin Hood var mesela. Güzel bir strateji oyunuydu. 2-3 dolar sanırım. Birde emin değilim ama 5'e evil genius alabilirim. Asıl indirimlerden güzel hiçbir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Portal 2 var almak istiyorum çıktığından beri, ama öyle bir denk geldi ki kartın limiti silme dolu 5 euro veremiyorum resmen asdfdsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 atayım sana istiyosan sonra 5lik bişi görürsün bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 BonePART said: bu arada abi efsane bi oyun 3 dolar kesin al diceniz bişi va rmı lan alacak oyun yok resmen 60 dolara oyun alamam bu aralar zaten bi sürü oynamadıgım var koleksiyon hastalıgı gene ufo serisini mi alsam diyorum oynucagımda yok ama olsun psychonauts vardı geçen yazmıştım, oynadın mı bilmiyorum ama mükemmel bir oyundur. bastion var son 4 saati kalmış, o da süper leziz şahane bir oyundur. absürt oyunları seviyorsan ve çabuk çabuk oynayayım bitsin istiyorsan 30 half minute hero var, oynamadım ama izlediğim kadarıyla tuhaf bir oyun, rpg parodisi gibin. seversin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 LethE said: atayım sana istiyosan sonra 5lik bişi görürsün bana Akşam hallederim heralde ya, teşekkürler yine de <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Half-Life Collection ve Elder Scrolls IV: Oblivion %75, gizli Flash Sale indirimi. Oblivion'un hem GOTY hem de GOTY Deluxe edisyonları var, farklılığa dikkat edin. Edit: Skyrim de %50, bir başka gizli Flash Sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 amazon promo code ile dead island goty mi alsam 1 $'a yokhsa hotline miami mi 2.5 $'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Amazon'daki Dead Island'da region lock problemi var diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 PSYCHANAUTS VAR BİTİRDİM aman caps be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 R.A.W. oneririm arkadaslar hack n slash sevenlere grafikler ve oynanış guzel.. robin hood benım pc de cok kastı ya anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Two Worlds 2 multiplayer deneyen yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bende Half Life 2 var. Şimdi komple tüm half lifeları alırsam ne oluyor? gift haline falan mı geliyor oradaki half life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hayır, boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 meatboy sevmiş olan varsa indirimden they bleed pixels alsın. cthulhu teması yüzünden almak istiyorum da beceremiyceğim için vazgeçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Oblivion'un GOTY Deluxe versiyonunu alacağıma sadece GOTY versiyonunu almışım aylar önce. İşin vahimi, Deluxe'u almama da müsade edilmiyor, oyun zaten library'de gözüktüğü için. GOTY'i iade edip, Deluxe GOTY'i nasıl alırım? Steam COntact Support'a yazı yolladım, elimden başka bir şey gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar