0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 alperozg said: alperozg said: your device current firmware version is not supported to update firmware by kies Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı? Edit: Current firmware: MG9 (THR) Şuna bi cevap yok mu? arama kısmına *#1234# yapıp yazılım versiyonlarını yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 @alperozg alperozg said: your device current firmware version is not supported to update firmware by kies Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı? Edit: Current firmware: MG9 (THR) gerek kalmadı, yazdıgın ülke koduna göre buldum, ve senin telefonun iran için üretilmiş....listede gördüğün gibi şu an 4.3 yok, ayrıca tr den kiese girdiğin sürece de kies üzerinden güncelleme yapamazsın, fota dan belki, ama zaten yok yani şimdi sen klasörlerini pc'ye tamamen yedekle, sonra bana getir, adresi biliyosun, 15 dakikada official tr yazılımı atıp vereyim. kiesi de rahatça kullanırsın, yada aldığın yere götür 15 gün gelemesin servisten, seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 jacabo said: benim ekran gitti ya dokunmatik filan nanay oldu kaca patliyor yaptirmasi biliyor musunuz? çerçeveyle birlikte değişiyor 550 kağıt olur sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Oha kazığa bak. Bana gönderin samsung servisindeyim. Orjinal ekran 400 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yarın gidip telefon alıcam, Galaxy S4 mü yoksa LG G2 mi önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 2'si de kötü asda her iki cihazın da SW'si shit tier. Fiyat farkı yoksa HTC One'a da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iphone 5 oneririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sgs4'ten tek memnun ben miyim ya, baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: iphone 5 oneririz. timle konustum panpa, yakinda ise alcaklarmis seni sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 s4 ve lg g2 arasında seçim yapmak durumundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 O zaman bi ziyaret edeyim seni :) 0ne said: @alperozg alperozg said: your device current firmware version is not supported to update firmware by kies Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı? Edit: Current firmware: MG9 (THR) gerek kalmadı, yazdıgın ülke koduna göre buldum, ve senin telefonun iran için üretilmiş....listede gördüğün gibi şu an 4.3 yok, ayrıca tr den kiese girdiğin sürece de kies üzerinden güncelleme yapamazsın, fota dan belki, ama zaten yok yani şimdi sen klasörlerini pc'ye tamamen yedekle, sonra bana getir, adresi biliyosun, 15 dakikada official tr yazılımı atıp vereyim. kiesi de rahatça kullanırsın, yada aldığın yere götür 15 gün gelemesin servisten, seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Rhom said: s4 ve lg g2 arasında seçim yapmak durumundayım siz ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 G3 duyuruldu sanırım yakın bi zamanda. istersen onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Rhom said: Rhom said: s4 ve lg g2 arasında seçim yapmak durumundayım siz ne önerirsiniz? g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Note 3 almaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yanlış karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 4.4.2 test firmware çıkmış http://www.sammobile.com/2014/01/10/exclusive-i9505xxufna1-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/ edit: 9505 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Piyasa Samsung yüzünden bu kadar umutsuz ev kadınları varken, Samsung diye diretmenin alemi niye? İlla Droid kullanmak istiyorsan çok daha eli yüzü düzgün cihazlar var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ciddi ciddi samsung kararı alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 htc one varken gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paticik beğenmiyorsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 s4 beğenmemek saçmalık sanki ya. 4 kişi falan aldı çevremde, hardcore kullanıcı değiller tamam orası ayrı ama, hepsi de inanılmaz memnun, bugüne kadar aldığım en iyi telefon diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bi telefondan daha ne bekleyebilir ki bir insan zaten. benim memnun olmadığım bi şeyi yok yani s4 beğenmeyenler ne kullanıyor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2.5 sene samsung s2 kullandıktan sonra bir daha samsung'un hiç bir telefonunu almamaya yemin ettim o derece. Saçma sapan reboot problemleri olsun, yavaşlamalar v.b. bir sürü problem ile karşılaştım. S4 ile ilgili şikayetlere baktıkça samsung'un o zamandan bu zamana software açısından bir adım ileriye gitmediğini gördükten sonra tamamen defterden sildim. Eğer droid kullanmak istiyorsan Bence ilk bakacağın model nexus serisi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bende de s2 var, başlarda baya bi takılma problemi oluyordu açıkçası. bıkmıştım hatta ama çok uzun süredir yaşamıyorum. note2, note3, s4'ten birine geçmeyi planlıyorum. htc one da olabilir belki ama telefon kılıfsız inanılmaz kayıyor, garanti patlatırım ben o telefonu. bi de pilinin değişmemesi gıcığıma gidiyor. cüzdanda pil taşıma olayı bence çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar