Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

alperozg said:

alperozg said:

your device current firmware version is not supported to update firmware by kies

Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Edit:

Current firmware: MG9 (THR)

Şuna bi cevap yok mu?

arama kısmına
*#1234# yapıp yazılım versiyonlarını yazar mısın
Sosyal ağlarda paylaş

@alperozg

alperozg said:

your device current firmware version is not supported to update firmware by kies

Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Edit:

gerek kalmadı, yazdıgın ülke koduna göre buldum, ve senin telefonun iran için üretilmiş....listede gördüğün gibi şu an 4.3 yok, ayrıca tr den kiese girdiğin sürece de kies üzerinden güncelleme yapamazsın, fota dan belki, ama zaten yok yani

şimdi sen klasörlerini pc'ye tamamen yedekle, sonra bana getir, adresi biliyosun, 15 dakikada official tr yazılımı atıp vereyim. kiesi de rahatça kullanırsın, yada aldığın yere götür 15 gün gelemesin servisten, seçim senin.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman bi ziyaret edeyim seni :)

0ne said:

@alperozg

alperozg said:

Edit:

gerek kalmadı, yazdıgın ülke koduna göre buldum, ve senin telefonun iran için üretilmiş....listede gördüğün gibi şu an 4.3 yok, ayrıca tr den kiese girdiğin sürece de kies üzerinden güncelleme yapamazsın, fota dan belki, ama zaten yok yani

şimdi sen klasörlerini pc'ye tamamen yedekle, sonra bana getir, adresi biliyosun, 15 dakikada official tr yazılımı atıp vereyim. kiesi de rahatça kullanırsın, yada aldığın yere götür 15 gün gelemesin servisten, seçim senin.
Sosyal ağlarda paylaş

2.5 sene samsung s2 kullandıktan sonra bir daha samsung'un hiç bir telefonunu almamaya yemin ettim o derece. Saçma sapan reboot problemleri olsun, yavaşlamalar v.b. bir sürü problem ile karşılaştım. S4 ile ilgili şikayetlere baktıkça samsung'un o zamandan bu zamana software açısından bir adım ileriye gitmediğini gördükten sonra tamamen defterden sildim.

Eğer droid kullanmak istiyorsan Bence ilk bakacağın model nexus serisi olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de s2 var, başlarda baya bi takılma problemi oluyordu açıkçası. bıkmıştım hatta ama çok uzun süredir yaşamıyorum.

note2, note3, s4'ten birine geçmeyi planlıyorum. htc one da olabilir belki ama telefon kılıfsız inanılmaz kayıyor, garanti patlatırım ben o telefonu. bi de pilinin değişmemesi gıcığıma gidiyor. cüzdanda pil taşıma olayı bence çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...