-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Epik bir seriyi nasıl s.çırtırız diye kassalar anca bu kadar olurdu herhalde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Abrams ben çekmek istemiyorum demişti önceden. Yalan çıkabilir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben Affleck'in adı hangi kafayla geçti ben ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 startrek gayet güzeldi çeksin işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 super 8 beni üzüyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Abrams'dan daha iyisini bulamazlar Star Wars serisini çektirecek. Ayrıca Ben Affleck The Town, Gone Baby Gone ve en son Argo ile yönetmenlik olarka iyi iş çıkarmış birisi. Yönetmen olarak gayet yeterli kısacası. Önemli olan senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Değil abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Argo bence ortalama bir film. Aflect olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ben Affleck çok çok iyi bir yönetmen ama Star Wars kafası ona göre değil. Gerçi bu türde bir film çekmeden neler yapabilir bilemezsin, daha önce çok alakasız insanların farklı bir türde 50 yıllık tecrübesi varmış gibi işler yaptığını çok gördük. Yine de Star Wars gibi bir seride bu kumara girilmemeli. Aktif yönetmenler arasında JJ Abrams bence de en iyi seçenek ama hali hazırda Star Trek serisi onun üzerindeyken onu bırakıp Star Wars'a geçmez. Zaten daha önceden Star Wars'ı reddetmesinin asıl sebebinin bu seri olduğu da biliniyordu. Yeni Star Trek'te çok başarılıydı, gelecek filmde çok iyi olacağa benziyor. Gelmesin bu tarafa, iki cepheden de orgazm olalım. Çok ekstrem bir hayal ama ben Danny Boyle'un Star Wars'ları çekmesini isterdim. Lucas'ın kafaya çok yakın, modern sinemayı klasik sinema ile devşirmeyi çok iyi biliyor ve mükemmel bir senarist. Onun elinden bir Star Wars, bugüne kadar çıkmış bütün görsel materyalleri yok eder yeni bir Saga başlatır ama girişmez bu işe asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abrams cekerse cok enteresan olur, hem sw hem st cekmis tek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Adamin hicbir seyini sevemedim ben. Iyi cekiyor cekmesine ama anlatamadigim bir eksiklik var hep, bilmiyorum. Uzay Yolu da oyleydi, ruhsuzdu. Karakterlerine baglanamiyorum asla, empati kuramiyorum. Senaryodan filandir diyordum ama adamin her filminde durumum ayni. Jaina Solo'yu onun ellerinden gormek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gerge haklı, jj. çektiği filmler belli bir seviyenin üstünde ama hep birşeyler eksik havada kalan bişeyler var bu da yaptığı filmleri hep "efsane" olmaktan uzakta tutuyor. bence sorun genelde belli bir bölgeye odaklanması. yani konu kahramanı seçip onun etrafında döndürüyor bütün sahneyi. kücük sahnelerin adamı gibi. böyle bir geniş dünya imajını vermek konusunda problemi var gibi. sw gibi bir evren için riskli bişey bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yekeyeke said: Epik bir seriyi nasıl s.çırtırız diye kassalar anca bu kadar olurdu herhalde :). star wars episode 1-2-3 yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 JJ Abrams'la ilgili tek sorun dizi kafasında çalışıyor olması, çıkış yaptığı sektör en nihayetinde. Süresi çok kısıtlı bir film çekiyor ama anlatacak milyonlarca şeyi var. Bu yüzden filmlerinin hepsi hikaye bakımından yavan geliyor doğruya doğru, Star Trek'in de sorunu buydu. Hikayeyi baştan anlatacağım diyorsun ama hızlandırılmış reboot kursu tarzı bir film ile yapıyorsun bunu, ilk Star Trek'in en büyük sorunu da buydu ya zaten. Her şey çok hızlı gelişiyordu. Bütün filmlerindeki temel sorun aslında bu, olması gerekenden daha çok konu işleniyor, sıkıştırılıyor, yetişemiyorsun. Star Wars'ta sağlam danışmanlar ve %100 yetki verilmeden çalışılırsa iş yapar. Sonuçta ne olursa olsun teknik konusunda Hollywood'daki en iyi 5-6 bilimkurgu yönetmeninden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 JJ goturur bence SW yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://starwars.com/news/star-wars-is-being-kick-started-with-dynamite-jj-abrams-to-direct-star-wars-episode-vii.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 7-8-9un çevrileceğini duyduğumda içimi nasıl bir sevinç kapladıysa, jj'in yöneteceğini duyduğumda bir o kadar hüzün kapladı içimi. belki daha fazla. sürükleyici ama bir türlü sonunu getiremediği dizilerle ünlü jj'in sw evrenine 2. bir swtor etkisi yapmasından korkmakla beraber, ne yazıkki çalışmalarını izleyecek zorunda olmanın dehşeti içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 jj star trek'te çok iyiydi de, sw'de olmaz ya. daha aksiyon çevirebilecek biri lazım. yine de abrams, her türlü george lucas'tan iyi yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tarantino çeksin böyle içimiz bayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 nuri bilge ceylan ceksin, sen o zaman gor ic bayilmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 JJ başgan, Star Wars'u yürüye yürüye şampiyonluğa götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Lopeth said: tarantino çeksin böyle içimiz bayılsın lol noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 JJ'nin çekmesi bence iyi ama bence ters köşe yapıp ciddi filmler çeken adamlara falan çektireceksin farklı bir SW'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Nolan çeksin. dünyanın en kötü combatlarını izleyelim. Dark Knight Rises'dan sonra bir anda nefret ettim adamdan ya. neydi o rezil dövüş sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar