Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 tüm yobazların cumhuriyet bayramını kutlarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spoiler axedice said: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544720_442484175786989_539153753_n.jpg ülkenin askeri kaynaklarını ülkenin halkı yerine camiiyi korumaya atamak OMAGAD brilliant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalifah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Türlü katakullilerle ümmet coğrafyasını paramparça edenlerin kuyrukları, 500 yillikhalifeligi ilga edenlerin, bu halka türkçe bilmiyor diye zulüm edenlerin , ümmeti bu hale getirenlerin torunlarını bu halde gördüm ya şükürler olsun..ama daha bu ümmet intikamının %10 unu yeni aldı.daha %90 ina 10 sene var Hedef 2023 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oha tek post ile ümmetçi summonladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 onlar parali asker ya, rasgele summonlanmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulusumuza aydınlık getiren "Cumhuriyet" imizin bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cekemeyenler de anten taktırsın.zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 her şeye rağmen kutlu olsun lafını beğendim ildeniz. yazık, böyle bir ülkeye sahibiz fakat kıymetini bilecek akla ve vizyona sahip ender insanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akito said: oha tek post ile ümmetçi summonladım. haaha yazık adama ya. gelmiş üye olmuş bi de cevap vermek için. ümmetiniz ümmet olaydı da atatürkten önce gavurlara parçalanmayaydı. tabi onu da yanlış biliyodur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 tabi ki de her aşırı dindar, ümmetçilik peşinde koşan, hacı hoca laflarını dilinden düşürmeyen arkadaş gibi, o arkadaş da daha önce foruma üye olmuş, erotik hikayeler vs paylaştığı için forumdan banlenmişti. şaşırdık mı ? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahahaha harikasın fizban erotik hikayeden ban ne ya hahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.Yıkamayacaklar edemeyecekler dememek lazım zira bu ülkenin çoğunluğunun ne istediğini anlayamıyorum.Askeri de polisi de cumhuriyet çocuğu.10 milyon insanı yargılayamazlar bırak 70 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/haberler/yeni_yuzyil_universitesi_erdogani_guldurdu_h21099.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akito said: spoiler axedice said: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544720_442484175786989_539153753_n.jpg ülkenin askeri kaynaklarını ülkenin halkı yerine camiiyi korumaya atamak OMAGAD brilliant http://megduerksen.typepad.com/whatever/images/2007/09/26/img_4301.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi biber gazıyla müdahale falan diyo bu ne ya? İsyan çıkartmaya falan mı zorluyolar lan milleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Medeniyeti hazmedemeyenlere koca bir kapak olan cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mr_Hand said: Abi biber gazıyla müdahale falan diyo bu ne ya? İsyan çıkartmaya falan mı zorluyolar lan milleti? yarın unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mutlu kutlu olsun cumhuriyet bayramimiz. Annemlerin evlilik yildonumu de ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mr_Hand said: Abi biber gazıyla müdahale falan diyo bu ne ya? İsyan çıkartmaya falan mı zorluyolar lan milleti? Selam son 10 senedir çıkmayan isyanı çıkaracak kimse kalmadı artık. “Naziler önce komünistleri aldılar. Ben komünist değildim ve ses çıkarmadım. Sonra sendikacıları götürdüler. Ben sendikacı da değildim, sesimi çıkarmadım. Daha sonra Yahudilere sıra geldi. Ben Yahudi de değildim, sustum. Birgün beni almaya geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı..." Susma sustukça sıra sana gelecek denmiş devrimde zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paralı vali askerleri su sıkmaya başladılar... Kılıçdaroğlu'na da su/biber gazı sıkmaya kalkarsa bunlar bildiğin felaket olur. Haysiyeti olan bir valinin şu dakika istifa etmesi lazım. Cumhuriyet lan bu, milli bayram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kutlu, mutlu bayramlar hepimize! http://www.turktotalwar.com/Smileys/Smiley_OK/turkey.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar