razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Free roam https://siasky.net/CABK5STPmuUmWYXFNWHmnBiTDta9j5BbseHJgb4uMH5KHQ https://siasky.net/CAD33cmB6xBcvKJyFXuqkJBvde8_fbgukbxbT6GvcjXnSw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 çok merak ettim ama host ölü galba izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 burdan 2 video birlesik hali, izleniyor: https://siasky.net/AAAEAMUVE4Ly2tnnH3a8Aovd-BA-PBGaV434XOzlYCfGAA tabi leak bu, ona gore izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 vasat konsol versiyonları da izlenimyor ya. inferior yani bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 mevcut leaklerin hepsi konsol sanirim, birde bu reviewcilere gelen 40gb patch oncesi oyunun hali baya bugfestmis diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 bende açılıyor linkler ama aşırı yavaş. 2 videonun birleşik hali çok kötü, görüntü washed out falan zaten mobil için renderlanmış. görüntüler ps4 versiyonu denmiş, o yüzden sokaklar aşırı boş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Şurada 5 gün kaldı, hiçbir şey okumuyorum, izlemiyorum ben hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Steamdeki repository guncel olsa ya ekstra patch indirme extract etme yapmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 npc sayisi arabaya binince ve gece olunca azaliyor otomatik olarak benim anladigim, birde zone'a gore degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 (düzenlendi) 12 saat önce, Bone dedi ki: konsollara uyarlayacağız diye her oyun Uncharted şeklinde olmasın ya. aim ağırlıklı silah çatışmaları olacak demek ki, ne güzel. Yaw tarihin en iyi oyunları başlığında koydugun oyunların Bir çoğu üçüncü kişi kamerası olan oyunlar, FPs acik Dünya için uygun değil. Multiplayer olmadıktan sonra, senaryo bazlı bir oyun için, uncharted Modeli en güzel seçim bana göre. Aralık 5, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 deus ex, bloodlines, elder scrolls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 deliverence, farcry, fallout new vegas, borderlands, stalker, mount and blade, dishonored, hatta rage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 tamam vurmayın, adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 mass effect???????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 HL denmemiş olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 open world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Aga elinizi mouse’unuza koyun, bir de oyle dusunun, open world icin bir GTA, Red dead, uncharted, mad max mi daha iyi tecrube sunuyor yoksa saydiklariniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 ben bone'a yazmıştım ama sen daha haksızmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 kim neyi savunuyor şimdi, ona göre cevap vericem fdhbjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 reyou uncharted endüstri standardı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Reyou tam bir konsol plebi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) third person lazımdı bu oyuna, tek eksiği o zaten gördüğüm. cerılt seyrettirdiler, V seyrettirmeyecekler. big brain moment. şu sahneyi oyun içi görememek hiçbir şekilde açıklanamaz. Aralık 6, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 “ It s an update but - fun twist- not the update we ll have for launch “ F. M. Döhla 43 GB güncelleme için yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 yukarıdaki nasıl bir zevksizlikmiş yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) ucmadan izleyin npc density: Spoiler https://streamable.com/djrey4 gercekci gameplay: Spoiler https://streamable.com/mpbiy7 motor: Spoiler https://streamable.com/g1ccro Aralık 6, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar