Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

oyunun 500 saat olması değil de içeriği beni ilgilendiriyor.

wow gibi aynı dungeonı yüzüncü kez farmlamak yerine bloodlines'ın 30 saatlik dünyasında atmosfere doymayı tercih ederim.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

İnanma ona. 60 saat denilen oyun genelde 100 saat sürüyor ben de. Bizim gibi adamlar 175 diyorlarsa 250 filan çıkartır bundan tek oyunda.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ana quest cok dert degil zaten oyle cok abarti uzun olmayacak dedilerdi.

side questler + oteki ufak questler (75+), exploration ve lvl cap yettigi surece oynanir iste zaten bitirip silinmez bu hemen en az 2 exp pakedi gelir 2022'ye kadar uzar icerik.

birde stealth oynayinca 2x uzuyor oyunlar genelde ? 

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Content i hemen tüketince expansion yetişmiyor ya, ben direk soğuyorum. Başka zaman baştan başlamam gerekiyor, witcher 3 ün expansionlar öyle kaldı mesela. Ama tüm questler , her ? ni vs açmıştım 130 saatte mi ne ? .

Mesaj tarihi:
8 saat önce, GERGE dedi ki:

İnanma ona. 60 saat denilen oyun genelde 100 saat sürüyor ben de. Bizim gibi adamlar 175 diyorlarsa 250 filan çıkartır bundan tek oyunda.

aynen. inventory'de filan harcıyorum o yazdıkları süreyi genelde lol.

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Darksun dedi ki:

bitse de gitsek moduna getirmiyorsa hiç sorun değil. ? 

umarım öyle olmaz. sırf sayıya bakıp mutlu olup övenler uğruna oyunu gereksiz uzatırlarsa küfrederim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

tabi ki ultra/rtx off abi. 3 tane yansıma görücen (ve 15dk sonra hmm ok deyip geçicen) diye galaksideki her şeyin kalitesini düşürmek mantıklı değil.

veya her şeyi max'layıp "nasılsa doom oynamıyoz ya" deyip 30fps de go'layabilirsin.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ya işte night citiieeee NEON LOIGHTSS bol yağmur falan fişmekan, hani rtx olayının imurjına bu kadar etki edeceği başka bi oyun da olmaz düşününce. O yüzden merak ettim. bakıcaz artık çıktığında.

• Yeni Oluştur...