Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ahanda bitti 14 saat, tabi daha baya content var new game plusı var falan. oyun çok dolu çok güzel 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Trailer'ını gördüm. Vay iyiymiş alınır dedim. Burdaki yorumları da görünce aldım hemen. Akşama başlarım oynamaya. Dın dın dın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bana steam'de mark of the ninja alabilecek olan varsa ben de karşılığında gog'dan kingpin, shogo, mdk, mdk2, sacrifice, descent, descent 2, freespace, freespace 2, fallout, fallout 2, giants, evolva ve steam'den dota 2 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 10/10 would play again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 oyun çok iyi ya. şu seçeneklere baksanıza... http://www.youtube.com/watch?v=LWFTbSo7hzo farklı işe yarayacak çok fazla kombinasyon var. enfes yahu. hele şu nightmare giysisinin açılmasını bekleyecem, en keyiflisi de o gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gameplay zevkle izlettirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gameplay'i izleme. oynarken bir çok alternatif olduğunu görüyorsun ve oyun tarzına uygun olanı gidiyorsun. gameplay izlediğinde yapılabilecek sadece o hadise varmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 oyunu nerden alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://store.steampowered.com/app/214560/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 10/10 would bang (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oyun kaç gb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 2gb fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Çok değil belki fakat 5 Ocak tarihine kadar 25% indirim var Steam'de bu oyun için bilginize. Ben Salı günü alacağım, Assasins Creed serisinin ilk oyunu hariç oynamamıştım, AC 2 ve Brotherhood'u 4.99'ar dolardan aldım :) Onlar bir süre idare eder, onları bitirince de bunu oynarım, çok güzel olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 66% falan olursa alicam indirimi. guzele benziyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 50% indirimde steam'de. Bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hOwMtZCncFs Special Edition Features • A new level, set in a flashback to the early life of Dosan that will set the stage for the events that transpire in Mark of the Ninja. • A new style of play, which includes a nonlethal takedown ability, and provides a hybrid of lethal and nonlethal approaches to the game. • Two new items, one more geared to stealth and concealment and one a bit more direct. Both the items and the new play style will be available in the main game as well as the new level. • Finally, we've added a ton of developer commentary to the main game. All the original levels will feature a number of commentary nodes that discuss various aspects of the game's creation, anecdotes, at least two history lessons and other behind the scenes info from nearly everyone on the team. • Developer commentary has been fully localized for English, French, Italian, German, Spanish, and Japanese. For anyone who has already played Mark of the Ninja, we're hoping the Special Edition will give them a reason to revisit the game with both new challenges and insights, much as you'd watch the director's commentary of one of your favourite movies. The Special Edition will be available as DLC on Xbox Live Arcade and Steam. It will be released this summer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mark of the Ninja sadece keyboard'la, mouse'suz oynanabiliyor mu? Önümüzdeki hafta iş için İzmir'e geliyorum da mouse'suz, offline oynayabileceğim oyunlar bakıyorum. Mark of the Ninja'yı da almıştım ama hiç oynamamıştım, bahane olur oynar bitiririm diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hook, dart ve noise bomb kullanamazsın sanırım mouse olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 sadece keyboardla oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyun çok güzel ya. grafikleri sanat resmen. oynanışı, uçması, kaçması, duvarlarda yürümesi vs. çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gittim logitech g710 aldım, oturma odasının yerini değiştirdim. Bayağıdır aklımdaydı koltuğa yayıla yayıla darksiders, skyrim, borderlands 2 falan oynamak. Bahane oldu oyun. İnanılmaz eğlenceliymiş bu arada, controllerla falan da bayağı keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Oyun su an Steam'de %80 indirimle satiliyor. Fiyati 2.99 USD. Ilgilenenlere duyurulur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 gamepad'le oynadım tuşlara zor alıştım. xy ab farklı yerlerde olunca -ya da öyle bi şey- biraz kastı başlarda da sonra iyice severek oynadım. oynarken sürekli two steps from hell dinledim. all drums go to hell albümü çoğunlukla eğer oynayacaksanız kesinlikle bunu dinleyerek oynayın çünkü özellikle deneseler bu kadar gaz olmaz, cuk oturmazdı koşturmacalı yerlere falan. bi de iki sonu mu var bunun yoksa iki sonda da aynı olay mı orayı anlamadım. "nası oynuyosun abi..." demeyin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iki sonu var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar